Dagens tv-tablå för Viasat Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.Välj ett annat datum
Tid Program
19.00
The angry birds movie

Amerikansk animerad komedi från 2016. Red är en fågel som inte kan behärska sitt humör och flippar ut vid minsta lilla provokation. Han blir ivägskickad för att lära sig att tygla sin ilska och träffar samtidigt Chuck och Bomb som är lika instabila som honom. När en grupp grisar, med Leonard i täten, intar fåglarnas ö tar fåglarna hjälp av Den mäktiga örnen för att ta tillbaka sitt hem från de elaka svinen!.


Regi: Fergal Reilly Clay Kaytis

Mer omThe angry birds movie
20.35
Den lille riddaren Trenk

Tysk animerad film från 2015. Trenk är en djärv, ung väpnare som vill bli den modigaste riddaren i kungariket. Han och Thelka, riddar Hans dotter, ger sig iväg på en resa för att dräpa en förskräcklig drake som terroriserar kungens skräckslagna undersåtar. Den som lyckas besegra den fruktade draken kommer att få en önskan uppfylld av monarken.


Regi: Anthony Power

Mer omDen lille riddaren Trenk
21.55
Her best move

Amerikansk romantisk komedi från 2007. Femtonåriga Sara Davis är en skicklig fotbollsspelare som är på vippen att bli den yngsta spelaren någonsin i USA:s nationella fotbollslag. Hon har svårt att hitta en balans mellan fritid, kärlek och idrott och måste ständigt tampas med både sin sportfanatiker till pappa och sin avslappnade pojkvän. Detta samtidigt som hon försöker klara av skolan och vara en vanlig tonåring. Skådespelare: Lisa Darr, Jhoanna Flores, Fay Masterson, Daryl Sabara, Leah Pipes.

Medverkande: Lisa Darr, Jhoanna Flores, Fay Masterson, Daryl Sabara, Leah Pipes
Regi: Norm Hunter,

Mer omHer best move
23.35
Prop och Berta

Dansk animerad komedi från 2001. Vad gör du om din granne är en häxa och hennes högsta önskan är att vara den elakaste varelsen som finns?. Detta proplem står Prop inför när han ärver en stuga i skogen. Och värst av allt – det är inte bara häxan som är ute efter honom, även byborna vill få bort honom. Men han gillar sitt nya hem och bestämmer sig för att det är värt att kämpa för....

02.45
Krummerne

Dansk familjekomedi från 1991. Krummes stolliga familj består av hans föräldrar, en rebellisk tonårssyster, en bebis, och han själv, elvaårige Mathias, som kallas för Krumme. Nu har familjen bestämt sig för att köpa ett gammalt hus där två klumpiga bankrånare har gömt sitt byte. Krumme själv är hopplöst förälskad utan att familjen märker någonting. Skådespelare: Karen-Lise Mynster, Line Kruse, Peter Schrøder, Laus Høybye, Dick Kaysø.

Medverkande: Karen-Lise Mynster, Line Kruse, Peter Schrøder, Laus Høybye, Dick Kaysø
Regi: Sven Methling,

Mer omKrummerne
04.15
Dreamer: Inspired by a true story

Amerikanskt drama från 2005. Ben Crane tycker att en svårt skadad travhäst förtjänar en andra chans, så han och hans dotter köper den av ägaren när den ska avlivas. Ankomsten av hästen, Sonador, till Cranes gård blir en perfekt möjlighet för både far och dotter att återuppbygga sitt ansträngda förhållande. Skådespelare: Kris Kristofferson, Elisabeth Shue, David Morse, Kurt Russell, Dakota Fanning.

Medverkande: Kris Kristofferson, Elisabeth Shue, David Morse, Kurt Russell, Dakota Fanning
Regi: John Gatins,

Mer omDreamer: Inspired by a true story