Dagens tv-tablå för Viasat Film Family

Familjens barnsäkra kanal med älskade Astrid Lindgren-favoriter, populära familjekomedier och tecknade biosuccéer från bland annat Disney.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
Balto

Amerikansk animerad familjefilm från 1995. Baserad på en sann historia. En livshotande epidemi bryter ut i Alaska år 1925 samtidigt som ett snöoväder drar in över landet och stoppar alla transportmöjligheter. Nu är det upp till Balto, en till hälften eskimåhund och till hälften varg, att ge sig ut på jakt efter medicin till barnen i den lilla staden Nome, tillsammans med några andra slädhundar.


Regi: Simon Wells

Mer omBalto
09.00
Hotell Transylvanien 2

Amerikansk animerad familjefilm från 2015. Allt verkar gå Hotell Transylvaniens väg. Dracula välkomnar nu även människor. Men bakom de lyckta kistorna oroar sig Dracula över att hans bedårande barnbarn Dennis, till hälften människa och till hälften vampyr, inte visar några tecken på att vara vampyr. När Mavis besöker sina mänskliga svärföräldrar med Johnny, en kulturchock för henne själv, får Dracula sina vänner Frank, Murray, Wayne och Griffin att utsätta Dennis för ett monsterläger. Föga anar de att Draculas vresiga och mycket, mycket gammalmodiga pappa Vlad är på väg för att besöka familjen. När Vlad får reda på att hans barnbarnsbarn inte är renblodig, och dessutom att människor nu är välkomna till Hotell Transylvanien, går allt åt pipsvängen!. Skådespelare: Selena Gomez, Andy Samberg, Adam Sandler.

Medverkande: Selena Gomez, Andy Samberg, Adam Sandler
Regi: Gennady Tartakovsky,

Mer omHotell Transylvanien 2
11.00
Rex och hans vänner

Amerikansk animerad film från 1993. Alla barn har något speciellt de önskar sig, Louie och Cecilias högsta önskan är att få vänner. En dag kommer fyra besökare till New York och inte vilka som helst – utan fyra dinosaurier. De tar med Louie och Cecilia påderas livs äventyr.


Regi: Simon Wells Phil Nibbelink

Mer omRex och hans vänner
13.00
Bertram & Co

Dansk familjekomedi från 2002. Det är semestertid och alla verkar vara på väg någonstans. Alla utom Bertram och hans familj för de har inga pengar. Familjens lycka verkar dock ha vänt när Bertrams pappa får jobb som fönsterputsare på ett varuhus och får låna 30 000 kronor. Alla är nöjda och glada tills Bertrams syster upptäcker att de blivit grundlurade och att priset för att låna 30 000 är 60 000. Familjen bestämmer sig för att hämnas och lägger upp en slug plan. Den rike shejken Abdulah är väntad i stan inom kort och Bertram ska klä ut sig som honom och stjäla en dyr diamantring från varuhuset. Allt går som smort, tills Abdulah dyker upp några dagar för tidigt.... Skådespelare: Robert Hansen, Vibeke Hastrup, Jarl Friis-Mikkelsen, Pelle Bang Sørensen, Claus Bue.

Medverkande: Robert Hansen, Vibeke Hastrup, Jarl Friis-Mikkelsen, Pelle Bang Sørensen, Claus Bue

15.00
Dudley Do Right

Amerikansk komedi från 1999. Dudley är en plikttrogen, men klantig, beriden polis. Den onde Snidely Whiplash har fått århundradets lömskaste idé, vilket har skapat den största guldfebern sedan Klondikes tid. Det är upp till Dudley att stoppa honom innan det är försent. Skådespelare: Alfred Molina, Eric Idle, Robert Prosky, Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker.

Medverkande: Alfred Molina, Eric Idle, Robert Prosky, Brendan Fraser, Sarah Jessica Parker
Regi: Hugh Wilson,

Mer omDudley Do Right
17.00
Boog & Elliot 4 - jaktsäsong

Amerikansk animerad barnfilm från 2015. I skogsreservatet Timberline berättar Elliot en skräckinjagande historia för sina vänner om en varulv som bor i skogen. Boog tar hans berättelse på orden och bestämmer sig för att inte följa med på sommarens årliga campingresa. Djuren samarbetar för att hjälpa honom att ta reda på sanningen om mysteriet med den ylande varulven och övervinna sin överväldigande rädsla.

19.00
Romy & Michele: In the beginning

Amerikansk komedi från 2005. År 1990 flyttar de virriga akademikerna, Romy och Michele, till Los Angeles för att ordna ett liv åt sig själva. De stöter på den ena komplikationen efter den andra i deras strävan efter på romans, spänning och att komma in på en berömd nattklubb. Skådespelare: Kelly Brook, Scott Vickaryous, Nat Faxon, Katherine Heigl, Alexandra Breckenridge.

21.00
Jenny's wedding

Amerikanskt romantiskt drama från 2015. Jennys familj har alltid sett fram emot den dag hon ska gifta sig. När hennes äldre syster Anne äktar sin man ökar trycket från Jennys föräldrar att hon ska slå sina påsar samman med någon. De oroar sig för att hennes standard är för hög då Jenny nekar de män som hennes vänner och familj försöker para ihop henne med. Jenny slår dem med häpnad när hon erkänner att hon redan har ett förhållande med sin ”rumskamrat” Kitty. Jennys mamma Rose accepterar så småningom sin dotters partner, men hennes far Eddie (Tom Wilkinson) vägrar att acceptera det faktum att hon är lesbisk. Kommer Jenny lyckas att samla sin familj och flickvän på sitt drömbröllop?. Skådespelare: Linda Emond, Alexis Bledel, Grace Gummer, Katherine Heigl, Tom Wilkinson.

Medverkande: Linda Emond, Alexis Bledel, Grace Gummer, Katherine Heigl, Tom Wilkinson
Regi: Mary Agnes Donoghue,

Mer omJenny's wedding
23.00
I could never be your woman

Amerikansk komedi från 2007. Rosie, en ensamstående mamma i 40-årsåldern, har det inte lätt. Hennes dotter Izzie närmar sig puberteten med stormsteg och hennes senaste tv-projekt har floppat ordentligt. Rosies tillvaro ljusnar dock en aning när hon börjar uppvaktas av ynglingen Adam. Men kan hon verkligen ha ett förhållande med en yngre man?. Skådespelare: Saoirse Ronan, Sarah Alexander, Tracey Ullman, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd.

Medverkande: Saoirse Ronan, Sarah Alexander, Tracey Ullman, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd
Regi: Amy Heckerling,

Mer omI could never be your woman
01.00
Mitt stora feta grekiska bröllop 2

Amerikansk familjekomedi från 2016. Toula och hennes dotter Paris jobbar på hennes grekiska restaurang i väntan på att hon ska sluta high school. Toula blir sårad över att Paris vill studera långt hemifrån, och Paris tar illa vid sig av att familjen ständigt ska lägga sig i. Familjen får en chock när de får reda på att Toulas föräldrar aldrig har gift sig. Det leder till ett ännu större grekiskt bröllop!. Skådespelare: John Corbett, Michael Constantine, Elena Kampouris, Nia Vardalos.

Medverkande: John Corbett, Michael Constantine, Elena Kampouris, Nia Vardalos
Regi: Kirk Jones,

Mer omMitt stora feta grekiska bröllop 2
03.00
The inbetweeners

Brittisk komedi från 2011. Fyra tonåringar åker till Grekland för en vild semester men finner sina drömmar grusade av akut brist på kapital och kvinnligt intresse. Baserad på brittiska tv-serien med samma namn. Skådespelare: Blake Harrison, Joe Thomas, Laura Haddock, Simon Bird, James Buckley.

Medverkande: Blake Harrison, Joe Thomas, Laura Haddock, Simon Bird, James Buckley
Regi: Ben Palmer,

Mer omThe inbetweeners
05.00
Alice i spegellandet

Brittisk fantasy från 2016. Alice återvänder till underlandet och får en chock när hon får reda på att hattmakaren har blivit deprimerad efter hans familjs möte med Jabberwocky. Angelägen om att hjälpa honom reser hon till det förflutna för att rädda hans släktingar. När hon stjäl en mystisk medaljong drabbas hon av urmanikern Tidens vrede. Den störtade drottningen Hjärter dam försöker återta sin tron och läka gamla sår. Skådespelare: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska.

Medverkande: Sacha Baron Cohen, Helena Bonham Carter, Johnny Depp, Mia Wasikowska
Regi: James Bobin,

Mer omAlice i spegellandet