Dagens tv-tablå för Viasat Film Comedy

Viasat Film Comedy visar filmer i genren humor och komedi – svensk, amerikansk, gammalt som nytt.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
Saint Ralph

Kanadensisk dramakomedi från 2004. Den katolske skolpojken Ralph gör allt för att ett mirakel ska hända. Han är övertygad om att ett mirakel kan rädda hans mors liv och får höra att om han vinner Boston maraton räknas det som ett ”mirakel”. Han börjar träna för att vinna det berömda loppet. Den bekymrade Fader Hibbert börjar efter att ha sett pojkens beslutsamhet och dumdristighet att träna honom fram till hans första triumferande vinst i en lokal löptävling och förbereder honom för den slutliga utmaningen. Skådespelare: Shauna McDonald, Adam Butcher Ralph Walker), Gordon Pinsent, Campbell Scott, Jennifer Tilly.

Medverkande: Shauna McDonald, Adam Butcher Ralph Walker), Gordon Pinsent, Campbell Scott, Jennifer Tilly
Regi: Michael McGowan,

Mer omSaint Ralph
09.00
I could never be your woman

Amerikansk komedi från 2007. Rosie, en ensamstående mamma i 40-årsåldern, har det inte lätt. Hennes dotter Izzie närmar sig puberteten med stormsteg och hennes senaste tv-projekt har floppat ordentligt. Rosies tillvaro ljusnar dock en aning när hon börjar uppvaktas av ynglingen Adam. Men kan hon verkligen ha ett förhållande med en yngre man?. Skådespelare: Saoirse Ronan, Sarah Alexander, Tracey Ullman, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd.

Medverkande: Saoirse Ronan, Sarah Alexander, Tracey Ullman, Michelle Pfeiffer, Paul Rudd
Regi: Amy Heckerling,

Mer omI could never be your woman
11.00
Prästen i paradiset

Svensk komedi från 2015. Caroline Asplund skickas till Phuket inför Sveriges statsministers besök dit. När hon kommer fram upptäcker hon till sin förskräckelse att Krister Hellstrand, mannen som ansvarar för bygget av en kyrka där nere, har bränt alla medel på whisky, kvinnor och tuppfäktning. Hon försöker få Hellstrand att nyktra till och göra något åt den arga lokalbefolkningen när hon får veta att en annan präst har en magnifik bambukyrka. När hon ber att få låna den vägrar han, eftersom Hellstrand är hans värsta rival. Caroline måste hitta på något för att rädda Hellstrand och hans församling. Skådespelare: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist.

Medverkande: Eva Röse, Agnes Kittelsen, Kjell Bergqvist
Regi: Kjell Sundvall,

Mer omPrästen i paradiset
13.00
Dear Eleanor

Amerikansk familjekomedi från 2016. Ellie och Max bestämmer sig för att resa genom USA för att hitta USA:s före detta första dam Eleanor Roosevelt. De stjäl Ellies pappas bil och ger sig ut på en äventyrlig bilresa. Längs vägen träffar de en förrymd fånge, en drömsk kille och Daisy, som bär på en överraskande sexig hemlighet!. Skådespelare: Luke Wilson, Patrick Schwarzenegger, Jessica Alba, Josh Lucas, Liana Liberato, Isabelle Fuhrman.

Medverkande: Luke Wilson, Patrick Schwarzenegger, Jessica Alba, Josh Lucas, Liana Liberato, Isabelle Fuhrman
Regi: Kevin Connolly,

Mer omDear Eleanor
15.00
The rewrite

Amerikansk romantisk komedi från 2015. Keith Michael är en Oscarsbelönad manusförfattare som försöker få liv i sin Hollywoodkarriär igen, men hindras av konstant skrivkramp. I ren desperation, och trots sin agents avrådan, tar han ett jobb som föreläsare. Keith försöker uthärda situationen genom att fylla sin kurs med unga, vackra kvinnor och sitt glas med alkohol. Så småningom träffar han Holly Carpenter, en singelmamma som studerar vid högskolan. Kan hon lära honom att älska?. Skådespelare: J.K. Simmons, Chris Elliott, Marisa Tomei, Hugh Grant.

Medverkande: J
Regi: Marc Lawrence,

Mer omThe rewrite
17.00
Sleeping with other people

Amerikansk romantisk komedi från 2015. Efter att ha tagit varandras oskuld I college, stöter Jake och Lainey på varandra flera år senare i en stödgrupp för sexmissbrukare. De två bestämmer sig för att ha en strikt platonisk relation mitt i allt det kaos som är deras kärleksliv. Jake har spanat in den spännande äldre kvinnan som håller på att köpa hans företag, medan Lainey fortfarande försöker återhämta sig efter en dömd affär med en snygg, ung läkare. Jakes gifta vänner sätter press på honom att hitta någon att rota sig med, så att han slipper bli den där udda singelkillen på middagsfesterna. Kommer han att falla för Lainey ännu en gång, eller kommer han alltid att förbli en kvinnotjusande ungkarl?. Skådespelare: Alison Brie, Jordan Carlos, Jason Sudeikis.

Medverkande: Alison Brie, Jordan Carlos, Jason Sudeikis
Regi: Leslye Headland,

Mer omSleeping with other people
19.00
5 to 7

Amerikansk komedi från 2014. Författaren Brian faller för en fransk diplomatfru, Arielle. Han inleder ett förhållande med henne där de bara kan träffas mellan klockan 5 och 19. Skådespelare: Glenn Close, Frank Langella, Eric Stoltz, Olivia Thirlby, Anton Yelchin.

21.00
Ted 2

Amerikansk komedi från 2015. Några månader efter Johns skilsmässa verkar även Teds och Tami-Lynns äktenskap vara på väg utför. För att rädda det bestämmer sig Ted och Tami-Lynn för att skaffa barn med Johns hjälp, men försöker slutar i katastrof. Staten anser nämligen nu att Ted är deras egendom, vilket betyder att han förlorar alla sina rättigheter. Nu måste Ted uthärda en till synes hopplös rättsprocess med en ung och oerfaren advokat till hjälp för att försöka återfå sin rättmätiga status. Men på grund av Teds fyllesnedsteg och mäktiga personers försök att utnyttja honom är oddsen verkligen inte på hans sida. Skådespelare: Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi, Mark Wahlberg, Seth MacFarlane.

Medverkande: Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi, Mark Wahlberg, Seth MacFarlane
Regi: Seth MacFarlane,

Mer omTed 2
23.00
Fifty shades of black

Amerikansk komedi från 2016. Hannah Steale är en nyutexaminerad collegestudent som skickas att intervjua den framgångsrike entreprenören Christian Black. Hannah finner snart att hon har fallit för den mystiske magnaten, och de inleder ett förhållande. Hon märker emellertid snart att han har smaker som är av det mörkare slaget. Skådespelare: Kali Hawk, Fred Willard, Marlon Wayans.

Medverkande: Kali Hawk, Fred Willard, Marlon Wayans
Regi: Michael Tiddes,

Mer omFifty shades of black
05.00
Grosse Pointe Blank

Amerikansk komedi från 1997. Yrkesmördaren Martin Black får ett uppdrag i sin hemstad samtidigt som det är återträff för hans high school-klass. Hans psykolog råder honom att åka. Skådespelare: Jeremy Piven, Hank Azaria, Joan Cusack, John Cusack, Minnie Driver, Alan Arkin.

Medverkande: Jeremy Piven, Hank Azaria, Joan Cusack, John Cusack, Minnie Driver, Alan Arkin