Dagens tv-tablå för Viasat Film Action

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film ActionVälj ett annat datum
Tid Program
18.00
Bandidas

Fransk-mexikansk-amerikansk västern från 2006. Två mycket olika kvinnor blir i sekelskiftets Mexiko en duo som rånar banker i ett försök att bekämpa en hänsynslös inkräktare. Skådespelare: Steve Zahn, Dwight Yoakam, Denis Arndt, Salma Hayek, Penélope Cruz.

Medverkande: Steve Zahn, Dwight Yoakam, Denis Arndt, Salma Hayek, Penélope Cruz
Regi: Joachim Roenning Espen Sandberg,

Mer omBandidas
20.00
Sicario

Amerikanskt kriminaldrama från 2015. FBI-agenten Kate Macer (Emily Blunt) och hennes partner deltar i en SWAT-razzia mot en kartell i Arizona som misstänks kidnappa personer. Under utredningen påträffas ett dussintals döda kroppar, och en fälla tar livet av två poliser. I sviterna får agent Macer ett erbjudande om att bli en del av specialstyrkan. Den leds av agent Matt Graver (Josh Brolin), från CIA och försvarsdepartementet, och deras uppdrag är att ställa en kartelledare inför rätta. I sällskap av Gravers partner Alejandro (Benicio Del Toro) ger sig specialstyrkan ut för att få ett slut på en drogliga i Juarez. Agent Macers principer blir dock utsatta för en prövning då hon inser att några av hennes kollegor är korrupta. Skådespelare: Josh Brolin, Jon Bernthal, Daniel Kaluuya, Emily Blunt, Benicio Del Toro.

Medverkande: Josh Brolin, Jon Bernthal, Daniel Kaluuya, Emily Blunt, Benicio Del Toro
Regi: Denis Villeneuve,

Mer omSicario
22.00
Fritt fall

Amerikansk thriller från 1994. Ditch ger lektioner i fallskärmshoppning. När en av hans elever ska göra sitt första hopp löser inte hennes fallskärm ut och hon omkommer. Skolan stängs och Ditch, som har blivit misstänksam, försöker ta reda på sanningen om olyckan. Skådespelare: James Gandolfini, Christopher McDonald, Gary Bullock, Charlie Sheen, Nastassja Kinski.