Dagens tv-tablå för Viasat Film Action

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film ActionVälj ett annat datum
Tid Program
05.50
Knowing

Amerikansk-brittisk science fiction från 2009. Hösten 1959 beskrev några elever i en tidskapsel hur de trodde livet skulle te sig om 50 år. Den lite märkliga flickan Lucinda som hörde röster skrev ner en lång räcka nummer. När kapseln öppnas 2009 får eleven Caleb Koestler Lucindas beskrivning. Hans pappa John, som är astrofysiker och sörjande änkling, upptäcker att numren är datum på katastrofer och antalet döda som inträffat de senaste 50 åren. Men han upptäcker också att det återstår tre annalkande datum. Skådespelare: Nadia Townsend, Ben Mendelsohn, Alan Hopgood, Nicolas Cage, Rose Byrne.

Medverkande: Nadia Townsend, Ben Mendelsohn, Alan Hopgood, Nicolas Cage, Rose Byrne
Regi: Alex Proyas,

Mer omKnowing
07.50
Krampus

Amerikansk-nyazeeländsk fantasyskräck från 2015. När hans dysfunktionella familj börjar gräla under julhelgen blir unge Max desillusionerad och vänder ryggen till julen. Föga anar han att denna brist på julstämning släppt lös Krampus vrede, en ondskefull demon med mål att straffa dem som inte tror på julen. Helvetet brakar löst när älskade julikoner förvandlas till levande monster som belägrar den sargade familjens hem och tvingar dem att slåss för varandra för att överleva. Skådespelare: Toni Collette, Stefania LaVie Owen, Krista Stadler, Emjay Anthony, Adam Scott.

Medverkande: Toni Collette, Stefania LaVie Owen, Krista Stadler, Emjay Anthony, Adam Scott
Regi: Michael Dougherty,

Mer omKrampus
09.25
Woodlawn

Amerikanskt sportdrama från 2015. Året är 1973 i Birmingham i Alabama. Woodlawn high school har nyligen desegregerats, men relationerna mellan personer av olika raser sjuder. Tony Nathan är en begåvad lovande footballspelare som kämpar med att förena sin talang med stadens nedärvda rasism. Utbölingen Hank Erwin uppmanar footballaget att välja en ny väg i livet genom tron på Jesus. Kan tron hjälpa dem i dessa svåra tider?. Skådespelare: Caleb Castille, Sherri Shepherd, Jon Voight, Nic Bishop, Sean Astin.

Medverkande: Caleb Castille, Sherri Shepherd, Jon Voight, Nic Bishop, Sean Astin
Regi: Andrew Erwin Jon Erwin,

Mer omWoodlawn
11.25
The aviator

Amerikanskt drama från 2004. Han var den snabbaste människan i luften och den rikaste på jorden och en av 1900-talets mest mytomspunna figurer. Howard Hughes levde det liv som andra drömde om. Men bakom en självsäker och ouppnåelig fasad utkämpade han en ständig strid mot fobier, tvångstankar och paranoia. Skådespelare: Kate Beckinsale, Danny Huston, John C Reilly, Leonardo Dicaprio, Cate Blanchett.

Medverkande: Kate Beckinsale, Danny Huston, John C Reilly, Leonardo Dicaprio, Cate Blanchett
Regi: Martin Scorsese,

Mer omThe aviator
14.10
99 homes

Amerikanskt drama från 2014. Dennis Nash är en singelpappa som nyligen har förlorat sitt jobb som byggnadsarbetare och nu även sitt hem. I ren desperation tvingas han flytta sin mamma och sin son till ett billigt motell. Han gör sen något otänkbart när han börjar jobba för mäklaren som fick dem utslängda. Denne avslöjar snart för Nash hur banker prioriterar profit framför husägarnas bästa. Kommer Nash att följa sitt samvete eller ge vika för den allsmäktiga dollarn?. Skådespelare: Laura Dern, Clancy Brown, Andrew Garfield, Michael Shannon.

Medverkande: Laura Dern, Clancy Brown, Andrew Garfield, Michael Shannon
Regi: Ramin Bahrani,

Mer om99 homes
16.00
The walk

Amerikanskt äventyr från 2015. Tolv människor har gått på månen, men bara en man - Philippe Petit - är och kommer alltid att vara den enda som har gått balansgång mellan World Trade Centers två torn. Med vägledning av sin mentor, Papa Rudy, och med hjälp av ett osannolikt internationellt gäng övervinner Petit och hans team höga odds, svek och meningsskiljaktigheter och sätter planen i verket. The Walk är bio när den är som bäst och en chans för besökarna att uppleva känslan av att sväva på moln. Skådespelare: Émilie Leclerc, Mark Trafford, Inka Malovic, Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon.

Medverkande: Émilie Leclerc, Mark Trafford, Inka Malovic, Joseph Gordon-Levitt, Guillaume Baillargeon
Regi: Robert Zemeckis,

Mer omThe walk
18.00
Abduction

Amerikansk action från 2011. När Nathan Harper hittar en bild på sig själv som liten pojke på en hemsida för försvunna personer inser han att hans hela identitet är en lögn. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir Nathan måltavla för en grupp professionella mördare, som tvingar honom att ta till rymmen med den enda personen han kan lita på, Karen. Varje sekund räknas när Nathan och Karen flyr för att undkomma en armé av torpeder och FBI-agenter. Skådespelare: Lily Collins, Alfred Molina, Taylor Lautner.

Medverkande: Lily Collins, Alfred Molina, Taylor Lautner
Regi: John Singleton,

Mer omAbduction
20.00
Desierto

Mexikansk thriller från 2015. Moises är en mexikansk pappa som korsar gränsen med en grupp immigranter för att återförenas med sin son och starta ett bättre liv i USA. De blir snart förföljda av den mordlystna amerikanen Sam som har tagit lagen i egna händer. En efter en förgås immigranterna av Sams gevär och hans ilskna hund Tracker. Lyckas Moises överleva och få träffa sin son igen?. Skådespelare: Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo, Gael García Bernal.

Medverkande: Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo, Gael García Bernal
Regi: Jonás Cuarón,

Mer omDesierto
22.00
Eden

Amerikansk thriller från 2015. Efter en footballmatch tar ett av lagen flyget hem när deras plan kraschlandar på en ö i Stilla havet. De överlevandes förnödenheter och tillgångar börjar ta slut när de inser att chansen att de ska bli räddade är liten. Gruppen bildar snart två läger och de två fraktionerna hamnar i luven på varandra. Skådespelare: James Remar, Diego Boneta, Jessica Lowndes.

Medverkande: James Remar, Diego Boneta, Jessica Lowndes
Regi: Shyam Madiraju,

Mer omEden
00.00
Blunt force trauma

Colombiansk thriller från 2015. John och Colt är hejare på vapen och sporadiska älskare som beblandar sig med illegala dueller. De är ute efter att möta den mystiska mästaren i en väpnad uppgörelse för att visa vad de går för och för att hämnas Colts mördade bror. Skådespelare: Freida Pinto, Mickey Rourke, Ryan Kwanten.

Medverkande: Freida Pinto, Mickey Rourke, Ryan Kwanten
Regi: Ken Sanzel,

Mer omBlunt force trauma
01.45
Man on a ledge

Amerikansk kriminalthriller från 2012. En ovärderlig diamant har stulits, och de ansvariga tjuvarna använder före detta polismannen Nick Cassidy som sin syndabock. Eftersom Nick redan är på rymmen för ett annat brott bestämmer han sig för att ta till extrema åtgärder för att avslöja männen som bedragit honom. När han går ut på en avsats 25 våningar ovanför NewYork City blir den ökände rymlingen snabbt en mediesensation medan hela världen ser på, och väntar på hans nästa drag. Under tiden skyndar Nicks lojale bror att försöka rentvå sitt syskons namn och se till att de skyldiga får betala för sina brott innan situationen slutar i tragedi. Skådespelare: Jamie Bell, Anthony Mackie, Edward Burns, Elizabeth Banks, Sam Worthington.

Medverkande: Jamie Bell, Anthony Mackie, Edward Burns, Elizabeth Banks, Sam Worthington
Regi: Asger Leth,

Mer omMan on a ledge
03.25
The finest hours

Amerikanskt äventyr från 2015. En av de värsta stormarna någonsin på östkusten resulterar i att oljetankern S.S. Pendleton slits itu. Ray Sybert kallar samman teamet samtidigt som vågorna fortsätter att slå mot farkosten. Daniel Cluff ber kustvakten Bernie Webber att leda uppdraget att rädda de fångade sjömännen, vilket eventuellt kan sluta med döden. Skådespelare: Ben Foster, Eric Bana, Casey Affleck, Chris Pine.

Medverkande: Ben Foster, Eric Bana, Casey Affleck, Chris Pine
Regi: Craig Gillespie,

Mer omThe finest hours
05.20
99 homes

Amerikanskt drama från 2014. Dennis Nash är en singelpappa som nyligen har förlorat sitt jobb som byggnadsarbetare och nu även sitt hem. I ren desperation tvingas han flytta sin mamma och sin son till ett billigt motell. Han gör sen något otänkbart när han börjar jobba för mäklaren som fick dem utslängda. Denne avslöjar snart för Nash hur banker prioriterar profit framför husägarnas bästa. Kommer Nash att följa sitt samvete eller ge vika för den allsmäktiga dollarn?. Skådespelare: Laura Dern, Clancy Brown, Andrew Garfield, Michael Shannon.

Medverkande: Laura Dern, Clancy Brown, Andrew Garfield, Michael Shannon
Regi: Ramin Bahrani,

Mer om99 homes