Dagens tv-tablå för Viasat Film Action

Spännande actionfilmer, gastkramande thrillers och fängslande kriminalfall Viasat film ActionVälj ett annat datum
Tid Program
18.00
Abduction

Amerikansk action från 2011. När Nathan Harper hittar en bild på sig själv som liten pojke på en hemsida för försvunna personer inser han att hans hela identitet är en lögn. Just som han börjar pussla ihop sin sanna identitet blir Nathan måltavla för en grupp professionella mördare, som tvingar honom att ta till rymmen med den enda personen han kan lita på, Karen. Varje sekund räknas när Nathan och Karen flyr för att undkomma en armé av torpeder och FBI-agenter. Skådespelare: Lily Collins, Alfred Molina, Taylor Lautner.

Medverkande: Lily Collins, Alfred Molina, Taylor Lautner
Regi: John Singleton,

Mer omAbduction
20.00
Desierto

Mexikansk thriller från 2015. Moises är en mexikansk pappa som korsar gränsen med en grupp immigranter för att återförenas med sin son och starta ett bättre liv i USA. De blir snart förföljda av den mordlystna amerikanen Sam som har tagit lagen i egna händer. En efter en förgås immigranterna av Sams gevär och hans ilskna hund Tracker. Lyckas Moises överleva och få träffa sin son igen?. Skådespelare: Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo, Gael García Bernal.

Medverkande: Jeffrey Dean Morgan, Alondra Hidalgo, Gael García Bernal
Regi: Jonás Cuarón,

Mer omDesierto
22.00
Eden

Amerikansk thriller från 2015. Efter en footballmatch tar ett av lagen flyget hem när deras plan kraschlandar på en ö i Stilla havet. De överlevandes förnödenheter och tillgångar börjar ta slut när de inser att chansen att de ska bli räddade är liten. Gruppen bildar snart två läger och de två fraktionerna hamnar i luven på varandra. Skådespelare: James Remar, Diego Boneta, Jessica Lowndes.

Medverkande: James Remar, Diego Boneta, Jessica Lowndes
Regi: Shyam Madiraju,

Mer omEden