Dagens tv-tablå för Viasat Film

Viasat film visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
Fathers and daughters

Italiensk-amerikanskt romantiskt drama från 2015. Jake Davis är en änkeman och Pulitzerprisbelönad skribent som har plågats av psykiska problem och mentala kollapser sedan hans hustru dog. Nu håller han på att skriva en ny bok, ”Bitter Orchids”, samtidigt som han är orolig för hur hans hälsa påverkar relationen med dottern Katie. Tjugosju år senare lever hon ett kärlekslöst liv, mest består av känslolösa sexuella relationer som inte leder någon vart. Men så träffar hon Cameron, som kanske kan frigöra kärleken som är begravd i hennes hjärta. Skådespelare: Amanda Seyfried, Aaron Paul, Russell Crowe.

Medverkande: Amanda Seyfried, Aaron Paul, Russell Crowe
Regi: Gabriele Muccino,

Mer omFathers and daughters
09.00
Ratchet & Clank

Amerikansk animerad barnfilm från 2016. Den excentriska utomjordingen Ratchet träffar av en slump den smarta roboten Clank. De två osannolika hjältarna slår sina påsar ihop med Qwark från de galaktiska väktarna. Tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att sätta stopp för ordförande Dreks nedriga planer och för att rädda Solana-galaxen.


Regi: Jericca Cleland Kevin Munroe

Mer omRatchet & Clank
11.00
Manolos magiska resa

Amerikanskt animerat familjeäventyr från 2014. Unge Manolo slits mellan sin familjs förväntningar på honom att bli tjurfäktare, och sina egna drömmar om att bli musiker. Han växer upp med sina trogna vänner Joaquin och Maria, men i vuxen ålder utvecklas Joaquin och Manolo till bittra rivaler om Marias hjärta. Skådespelare: Channing Tatum, Diego Luna, Zoe Saldana.

Medverkande: Channing Tatum, Diego Luna, Zoe Saldana
Regi: Jorge R Gutiérrez,

Mer omManolos magiska resa
13.00
Mortdecai

Brittisk-amerikansk thrillerkomedi från 2015. Charlie Mortdecai är en konsthandlare som har fullt upp med att tampas med arga ryssar, brittiska MI5, sin fru och en internationell terrorist. Han är beväpnad endast med sitt snygga utseende och speciella charm i en kamp mot klockan för att hitta några stulna tavlor, som ryktas innehålla en kod till ett bankkonto fullt med nazistguld. Skådespelare: Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow.

Medverkande: Paul Bettany, Ewan McGregor, Olivia Munn, Johnny Depp, Gwyneth Paltrow
Regi: David Koepp,

Mer omMortdecai
15.00
Pyromanen

Norskt drama från 2016. I en sömnig by i södra Norge får sig idyllen en törn då en serie bränder utbryter. Paniken sprider sig genom byn, och pyromanens identitet lämnar deras syn på säkerhet, tillit och gemenskap i spillror. Skådespelare: Agnes Kittelsen, Trond Nilssen, Per Frisch.

Medverkande: Agnes Kittelsen, Trond Nilssen, Per Frisch
Regi: Erik Skjoldbjærg,

Mer omPyromanen
17.00
Goosebumps

Amerikansk skräckkomedi från 2015. Zach flyttar från storstan till Madison i Delaware, där han blir granne med den söta Hannah och hennes elake, tillbakadragne far. Zach och hans vän Champ blir chockade över att få veta att hennes far är den hyllade skräckförfattaren R.L. Stine. Helvetet brakar löst när Champ öppnar ett manuskript och släpper lös alla författarens skruvade skapelser på den lilla staden. Skådespelare: Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jack Black, Dylan Minnette.

Medverkande: Odeya Rush, Ryan Lee, Amy Ryan, Jack Black, Dylan Minnette
Regi: Rob Letterman,

Mer omGoosebumps
19.00
Zootropolis

Amerikansk animerad komedi från 2016. Djuren som bor i Zootropolis har grävt ner stridsyxan. Istället lever rovdjur och byte sida vid sida. Den nya polisen Judy Hopps håller på att vänja sig vid sitt nya liv och arbete i storstan. Polischefen Bogo gör livet surt för henne och vägrar ge henne ett stort fall att jobba med. Borgmästare Lionheart gläder sig när han får höra att hon ska jobba på ett fall som inbegriper försvunna medborgare. Bogo ger henne motvilligt två dagar på sig att knäcka nöten. När Judy utreder fallet stöter hon på den sluga räven Nick Wilde. De slår snart sina påsar ihop och upptäcker en komplott kring de försvunna djuren som leder dem till den ökända mr Big.

21.00
London has fallen

Btittisk-amerikansk thriller från 2016. När premiärministern dör under mystiska förhållanden åker västvärldens ledare till London för att närvara vid hans begravning. Det som till en början är en av världens säkraste tillställningar visar sig snart vara en plan att mörda världens mäktigaste ledare och att gå en dyster framtid till mötes. USA:s president, chefen för Secret Service och en brittisk MI-6-agent, som inte litar på någon, är de enda som kan stoppa terroristernas planer. Skådespelare: Angela Bassett, Charlotte Riley, Radha Mitchell, Gerard Butler, Morgan Freeman.

Medverkande: Angela Bassett, Charlotte Riley, Radha Mitchell, Gerard Butler, Morgan Freeman
Regi: Babak Najafi,

Mer omLondon has fallen
23.00
Bad ass 2: Bad asses

Amerikansk action från 2014. Frank Vega har öppnat ett boxningsgym i Los Angeles för unga killar med problem. När en av hans adepter, Manny, hamnar i trubbel och mördas av ett gäng, slår sig Frank samman med kompisen Bernie och börjar rensa upp i stadens undre värld. Deras framfart väcker gangstern Leandros vrede. Skådespelare: Danny Trejo, Andrew Divoff, Danny Glover.

Medverkande: Danny Trejo, Andrew Divoff, Danny Glover
Regi: Craig Moss,

Mer omBad ass 2: Bad asses
01.00
En man som heter Ove

Svensk dramakomedi från 2015. Ove är en grälsjuk änkling som inte kan vänta på att få ansluta sig till sin avlidna fru. Han avskyr livet och läxar ständigt upp sina utsatta grannar. Så småningom försvinner hans vilja att leva och han försöker hänga sig själv. Hans självmordsförsök går fel och ett slumpartat möte med en ny granne blir början på en spirande vänskap som hjälper Ove att få kontakt med omvärlden igen. Skådespelare: Zozan Akgün, Tobias Almborg, Anna-Lena Brundin, Rolf Lassgård, Bahar Pars.

Medverkande: Zozan Akgün, Tobias Almborg, Anna-Lena Brundin, Rolf Lassgård, Bahar Pars
Regi: Hannes Holm,

Mer omEn man som heter Ove
03.00
Insidious: Chapter 3

Kanadensisk-amerikansk skräckfilm från 2014. När tonåringen Quinn Brenner känner av att hennes döda mamma försöker kontakta henne, söker hon hjälp hos det begåvade mediet Elise Rainer. Dock gör Elises förflutna att hon drar sig för att använda sina krafter. Men efter att Quinn angrips av ett ondskefullt väsen vädjar hennes pappa till Elise om hjälp, så med två parapsykologer till stöd beger sig Elise långt in i ”The Further” där hon möter en mäktig demon med en omättlig hunger efter mänskliga själar. Skådespelare: Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Stefanie Scott.

Medverkande: Angus Sampson, Leigh Whannell, Lin Shaye, Dermot Mulroney, Stefanie Scott
Regi: Leigh Whannell,

Mer omInsidious: Chapter 3
05.00
London has fallen

Btittisk-amerikansk thriller från 2016. När premiärministern dör under mystiska förhållanden åker västvärldens ledare till London för att närvara vid hans begravning. Det som till en början är en av världens säkraste tillställningar visar sig snart vara en plan att mörda världens mäktigaste ledare och att gå en dyster framtid till mötes. USA:s president, chefen för Secret Service och en brittisk MI-6-agent, som inte litar på någon, är de enda som kan stoppa terroristernas planer. Skådespelare: Angela Bassett, Charlotte Riley, Radha Mitchell, Gerard Butler, Morgan Freeman.

Medverkande: Angela Bassett, Charlotte Riley, Radha Mitchell, Gerard Butler, Morgan Freeman
Regi: Babak Najafi,

Mer omLondon has fallen