Dagens tv-tablå för Viasat Film

Viasat film visar biosuccéerna, de senaste dramerna, ännu mer actionfilm och nordiska filmerna.Välj ett annat datum
Tid Program
07.00
The meddler

Amerikansk komedi från 2016. Marnie har nyligen förlorat sin man.För att fylla tomheten med något flyttar hon till Los Angeles för att kunna umgås mer med sin dotter Lori. Marnie hjälper en Apple Store-medarbetare att klara av skolan och erbjuder sig att betala för ett lesbiskt bröllop. Mitt i sina åtaganden börjar hon dejta den före detta polisen Zipper, som tar med henne på en åktur på sin Harley Davidson. Hennes beskäftiga sätt lär henne snart en läxa. Skådespelare: Rose Byrne, J.K. Simmons, Susan Sarandon.

Medverkande: Rose Byrne, J
Regi: Lorene Scafaria,

Mer omThe meddler
09.00
Ride along 2

Amerikansk komedi från 2016. Poliserna Ben och James skickas på ett uppdrag i Miami där de ska undersöka den hänsynslösa droghandlaren Antonio Pope som förser Miami med narkotika. De inleder ett samarbete med inspektören Maya, som alltid är rakt på sak, och beger sig för att stoppa Popes handel. Pressen blir allt mer påtaglig då Bens bröllop närmar sig. Skådespelare: Benjamin Bratt, Olivia Munn, Ken Jeong, Tika Sumpter, Ice Cube, Kevin Hart.

Medverkande: Benjamin Bratt, Olivia Munn, Ken Jeong, Tika Sumpter, Ice Cube, Kevin Hart
Regi: Tim Story,

Mer omRide along 2
11.00
Infinitely polar bear

Amerikansk dramakomedi från 2014. Efter ett psykiskt sammanbrott lämnar Cameron sin familj. Han försöker blåsa liv i relationen med sina två lättretliga döttrar och sin sedan länge tyngda fru Maggie. Deras ansträngningar till att leva ett vanligt familjeliv får motstånd när Maggie börjar på handelshögskolan. Cameron flyttar in med sina döttrar igen. Hans bipolära sjukdom leder till en rad komiska, excentriska och varma äventyr. Skådespelare: Imogene Wolodarsky, Ashley Aufderheide, Nekhebet Kum Juch, Mark Ruffalo, Zoe Saldana.

Medverkande: Imogene Wolodarsky, Ashley Aufderheide, Nekhebet Kum Juch, Mark Ruffalo, Zoe Saldana
Regi: Maya Forbes,

Mer omInfinitely polar bear
13.00
War room

Amerikanskt familjedrama från 2015. Tony och Elizabeth Jordan förefaller att leva den amerikanska drömmen med deras dotter Danielle, ett överdådigt hus och framgångsrika karriärer. Men bakom fasaden gör de inget annat än att bråka med varandra. I sitt jobb som mäklare möter Elizabeth miss Clara. Hon är en hängiven kristen kvinna med en unik inställning till bönen. Kommer det att räcka för att rädda paret Jordans sönderfallande äktenskap?. Skådespelare: Karen Abercrombie, Tenae Downing, Alena Pitts, Priscilla C. Shirer, T.C. Stallings.

Medverkande: Karen Abercrombie, Tenae Downing, Alena Pitts, Priscilla C
Regi: Alex Kendrick,

Mer omWar room
15.00
Bling

Sydkoreansk animerad barnfilm från 2016. Sam är en mekaniker på Robo World där han servrar olika robotar. Han planerar att fria till sin flickvän Sue, men det går inte som han tänkt eftersom den ökända boven och superskurken Oscar kommer i vägen. Oscar vill gifta sig med Sues snorkiga faster Catherine och Sam blir tvungen ge sig efter odågan med sina robotvänner.

17.00
Ricki and the Flash

Amerikansk musikalkomedi från 2015. En kvinna vid namn Linda lämnar sin familj för att följa sin dröm om att bli rockstjärna. Hon får dock aldrig den berömmelse hon hade hoppats på. Hennes före detta man ringer för att berätta att deras dotter har fått ett sammanbrott till följd av att hennes make lämnat henne. Då åker hon tillbaka till Indianapolis. Dottern välkomnar henne däremot inte med en öppen famn. Men Linda stannar kvar och ger inte upp hoppet. Till råga på allt får hon inte heller ett varmt välkomnande av sin son. Skådespelare: Rick Rosas, Joe Vitale, Bernie Worrell, Meryl Streep, Rick Springfield.

Medverkande: Rick Rosas, Joe Vitale, Bernie Worrell, Meryl Streep, Rick Springfield
Regi: Jonathan Demme,

Mer omRicki and the Flash
19.00
Steve Jobs

Amerikansk-brittiskt drama från 2015. Steve Jobs är drivkraften bakom Apples påhittighet. Tillsammans med sitt team och förtrogna, däribland Joanna Hoffman och Steve Wozniak, dokumenteras hans passion i denna storslagna film som presenterar idéerna som drev på den digitala åldern. Hans strävan efter att revolutionera tekniken krävde uppoffringar, och så småningom påverkades både hans familj och möjligen hans hälsa. Det är ett porträtt av Jobs riktiga jag under både ljusa och mörka tider i en berättelse om prövningar och triumf. Skådespelare: Seth Rogen, Jeff Daniels, Michael Stuhlbarg, Michael Fassbender, Kate Winslet.

Medverkande: Seth Rogen, Jeff Daniels, Michael Stuhlbarg, Michael Fassbender, Kate Winslet
Regi: Danny Boyle,

Mer omSteve Jobs
21.00
Money monster

Amerikansk thriller från 2016. Lee Gates är en finansexpert som leder tv-programmet Money Monster. Under programmet anländer varubudet Kyle Budwell till studion, men när han hotar Gates med vapen inleds en spänd gisslansituation. Gates blir tvungen att ta på sig en bombväst och hoppas på att producenten Patty Fenn ska kunna lugna Budwell. Ett dödläge mellan gisslan, kidnapparen och finansiella institut eskalerar. Det hela kulminerar i ett avslöjande som får globala konsekvenser. Skådespelare: Julia Roberts, Jack O'Connell, George Clooney.

Medverkande: Julia Roberts, Jack O'Connell, George Clooney
Regi: Jodie Foster,

Mer omMoney monster
23.00
The visit

Amerikansk thriller från 2015. Två syskon ska hälsa på sina morföräldrar medan deras mamma åker på en avslappnande semester med sin nya pojkvän. Det ena syskonet, Becca, beslutar sig för att spela in en dokumentär om sina morföräldrar för att hjälpa sin mamma att få bättre kontakt med dem och lära känna dem bättre. När kameran väl rullar upptäcker Becca och hennes lillebror Tyler en mörk hemlighet om sina morföräldrar. Skådespelare: Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould.

Medverkande: Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould
Regi: M Night Shyamalan,

Mer omThe visit
01.00
The last witch hunter

Amerikansk thriller från 2015. Kaulder är en av häxjägarna som har bekämpat illvilliga krafter i årtusenden. Han blir drabbad av en förbannelse som gör honom odödlig efter att han besegrar häxornas drottning. Det skiljer honom från sin fru och dotter som är på den andra sidan. Med åren har de andra häxjägarna gått ur tiden, vilket gör Kaulder unik i sitt slag. Han samarbetar med en orden som jobbar för att hålla de återstående häxorna i schack. När hans partner går i pension måste Kaulder samarbeta med hans ersättare Dolan. Det visar sig att häxornas drottning återuppstår och är ute efter att hämnas på häxjägaren. Skådespelare: Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht, Vin Diesel, Rose Leslie.

Medverkande: Elijah Wood, Michael Caine, Julie Engelbrecht, Vin Diesel, Rose Leslie
Regi: Breck Eisner,

Mer omThe last witch hunter
03.00
Grimsby

Amerikansk komedi från 2016. Nobby bor i norra England med sin flickvän Dawn och deras nio barn. Trots sin förkärlek för fotboll, öl och huliganism saknar han fortfarande sin bror som bortadopterades för 28 år sedan. När han får veta var hans bror befinner sig reser han dit för att ta upp kontakten igen. Nobby blir chockad över nyheten att hans bror i själva verket är Sebastian Graves, en väluppfostrad och välutbildad superspion. Tillsammans måste de ta sig an en terroristorganisation och samtidigt hitta tillbaka till varandra. Skådespelare: Mark Strong, Rebel Wilson, Sacha Baron Cohen.

Medverkande: Mark Strong, Rebel Wilson, Sacha Baron Cohen
Regi: Louis Leterrier,

Mer omGrimsby
05.00
Money monster

Amerikansk thriller från 2016. Lee Gates är en finansexpert som leder tv-programmet Money Monster. Under programmet anländer varubudet Kyle Budwell till studion, men när han hotar Gates med vapen inleds en spänd gisslansituation. Gates blir tvungen att ta på sig en bombväst och hoppas på att producenten Patty Fenn ska kunna lugna Budwell. Ett dödläge mellan gisslan, kidnapparen och finansiella institut eskalerar. Det hela kulminerar i ett avslöjande som får globala konsekvenser. Skådespelare: Julia Roberts, Jack O'Connell, George Clooney.

Medverkande: Julia Roberts, Jack O'Connell, George Clooney
Regi: Jodie Foster,

Mer omMoney monster