Dagens tv-tablå för TV4 Komedi

Svensk kanal som bjuder på komedier i alla former. Utländska och svenska serier, långfilmer, sketcher och stand up. Här visas t ex klassiska komediserier som Pang i bygget, Svarte Orm och Skål samt nyare som Peep och Mind of a Married Man.Välj ett annat datum
Tid Program
06.50
Scooby-Doo! Mystery incorporated

Amerikansk animerad serie från 2012. The Devouring. Scooby-Doo och hans vänner hamnar i många spännande mysterier.

07.15
Scooby-Doo! Mystery incorporated

Amerikansk barnserie från 2010. Pawn of Shadows. Scooby-Doo och hans vänner hamnar i många spännande mysterier.

07.35
Gröna lyktan

Amerikansk animerad serie. Heir Apparent. Jordens Gröna lyktan, Hal Jordan, ger sig till universums utkant där han och vännerna ställs mot en invasion av ondskans Röda lyktan.

11.10
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. 19/4.

11.35
All världens reklam

Svensk underhållning från 2011. Här bjuder programledaren Anton Körberg på allt från de bästa till de sämsta och de roligaste reklamfilmerna från världens alla hörn. 1/4.

11.55
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Ellen Page, Louis Aguirre. Gäster är skådespelaren Ellen Page och nöjesreportern Louis Aguirre.

12.35
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1979. Den före detta marinofficeren Steve McGarrett leder en elitstyrka på Hawaii som enbart svarar inför guvernören. Tillsammans med James ”Kimo” Carew och Duke Lukela tar han sig an organiserad brottslighet, hemliga agenter, mördare och andra kriminella som plågar öarna.

13.25
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1979. En man uppmuntrar sin vän att ta med en pistol när de rånar en butik, ett drag som får katastrofala följder.

14.15
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Alicias beslut påverkar Jacob. Laurel och Marlon förstör Vanessas utekväll och Dan blir attackerad.

14.40
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2014. Sam vägrar att ge upp Rachel. Alicia och David blir förskräckta när de upptäcker hur Leyla bor. Harriet och Dom försöker lösa sina problem.

15.05
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess blir oense med en elevs pappa. Han visar sig vara en av skolans största donatorer och hon blir uppmanad av rektorn att be om ursäkt, men det hela slutar med att Jess faller för honom. Winston försöker imponera på Shelly under en frågesport men Schmidt förstör hans chanser. 24/4.

15.25
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. När Jess dejt med Russell inte går som hon förväntat sig vänder hon sig till killarna för råd. Nick får besök av en gammal kompis som försöker hjälpa honom att komma över Julia. Schmidt och Cece försöker hålla sin relation hemlig men en av deras vänner kommer på dem. 24/4.

15.50
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Frasier bestämmer sig för att utföra ett experiment om väljar-psykologi. Woody sätts därefter upp på valsedeln för kommunfullmäktige och resultatet är chockerande!.

16.10
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. En kväll i baren leder till överraskande avslöjanden när Carla berättar att hon har fått ihop det med en av barens stamgäster, men inte minns vem.

16.35
Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. Gavin tror att Troy har gjort slut med honom så han går på dejt med Emilio. Trudy hittar ett sätt att komma nära Mateo men hennes planer förstörs av Les/Lesley. Donald tar med sig Michael och Liam för att se Jacquelines erotiska striptease på den lokala klubben. 24/4.

17.30
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. The Move. Nicki är tillbaka i stan och tillbringar all sin tid i sovrummet med Justin. Han oroar sig för att han inte kommer vara tillräckligt bra i sängen och Danny kommer med råd. Burski erkänner att han inte har gråtit sedan han var fem år gammal och Shelly gör det till sin uppgift att ändra på det. 24/4.

18.00
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. The Julius Effect. Leslie är upprörd eftersom hennes före detta man Julius befinner sig i staden för att äntligen skriva på deras skilsmässopapper. Danny vågar inte berätta att han fortfarande umgås med Julius, vilket Justin tycker är dåligt. Shelly verkar ha en förmåga att kontrollera sina vänners drömmar. 24/4.

18.20
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Johnny Galecki, Chi-Lan Lieu. Gäster är skådespelaren Johnny Galecki, som diskuterar det tvåhundrade avsnittet i serien The big bang theory, samt livsstilsexperten Chi-Lan Lieu.

19.05
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Elton John, Keltie Knight. Gäster är musikern Elton John som intervjuas och uppträder samt nöjesreportern Michael Yo.

20.00
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Schmidts och Ceces hemlighet avslöjas vilket påverkar hennes och Jess vänskap. Nick börjar dejta flera kvinnor samtidigt och inser att han är ute på djupt vatten.

20.30
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess bjuder hem Russell för att han ska få umgås med hennes vänner men allt går snabbt över styr. Winston lyckas få jobb på en radiostation och får arbeta med sin idol, Joe Napoli. Men han visar sig vara en hemsk chef.

21.00
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. Frasier bestämmer sig för att utföra ett experiment om väljar-psykologi. Woody sätts därefter upp på valsedeln för kommunfullmäktige och resultatet är chockerande!. 25/4.

21.30
Skål

Amerikansk komediserie från 1991. En kväll i baren leder till överraskande avslöjanden när Carla berättar att hon har fått ihop det med en av barens stamgäster, men inte minns vem. 25/4.

22.00
Benidorm

Brittisk komediserie från 2012. Trudy försöker bete sig som en dam i ett dygn för att vinna ett vad hon slagit med Sam. Familjen Garvey oroas över ett rykte om att en kidnappningsliga är i farten, och när de ser Madge i en bil med en mörk främling är de övertygade om att hon har blivit kidnappad.

23.00
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Low Hanging Fruit. Justin uppmanar Danny att ta sitt förhållande med Sabrina till nästa nivå vilket gör att Danny reagerar på ett destruktivt men förutsägbart vis. Efter att Sabrina och Danny gör slut anlitar Justin henne för att ersätta Nicki på baren. Brett behöver hjälp med att hitta på ett speciellt namn.

23.30
Undateable

Amerikansk komediserie från 2014. Daddy Issues. Justins pappa är i stan och när Danny blandar sig i deras komplicerade relation gör han bara saker och ting värre. Shelly påstår att Sabrinas jobb är för enkelt för att hon ska klaga så mycket på det. Sabrina slår vad om att Shelly inte skulle klara två dagar i hennes skor.

00.00
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Johnny Galecki, Chi-Lan Lieu. Gäster är skådespelaren Johnny Galecki, som diskuterar det tvåhundrade avsnittet i serien The big bang theory, samt livsstilsexperten Chi-Lan Lieu. 25/4.

00.30
The talk

Amerikansk pratshow från 2015. Elton John, Keltie Knight. Gäster är musikern Elton John som intervjuas och uppträder samt nöjesreportern Michael Yo. 25/4.

01.10
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Dreamers Often Lie. Roman undersöker sin fars mystiska förflutna och gör en oväntad upptäckt. Emery och Grayson går på dejt men de blir avbrutna när Erics agerande utsätter alla för fara. Teri försöker ta över Drakes uppdrag.

01.50
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. Stabbed With a White Wench's Black Eye. Graysons föräldrar anordnar en välgörenhetsbal och Vega uppmanar Drake att gå dit för att utföra ett viktigt uppdrag. Roman går också på festen för att se till att Drake inte skapar problem, men han hamnar mitt i ett kidnappningsdrama.

02.25
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. To Seek a Foe. Zoe försöker förgifta Taylor men i stället hamnar Lukas i fällan och måste föras till sjukhus. Eva fortsätter att söka efter sanningen om Julia.

03.05
Star-crossed

Amerikansk science fiction-serie från 2014. An Old Accustom'd Feast. Emery firar en atriansk högtid tillsammans med Roman och hans familj, medan Drake får veta någonting uppseendeväckande om sin framtid. Grayson konfronterar Emery om hennes känslor för Roman.

03.45
Familjen Macahan

Amerikansk västernserie från 1979. Om familjen Macahan och deras öden och äventyr på en gård i 1860-talets USA. Molly Culhane tar hand om sina syskonbarn efter att deras föräldrar dött. Farbror Zeb besöker gården med jämna mellanrum, oftast för att hjälpa eller beskydda familjen. 3/4.