Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.10
Hem till gården

Dramaserie från 2015. Brenda oroar sig för att hennes tumör har kommit tillbaka. Robert och Aaron arbetar tillsammans, något som Chas inte uppskattar.

06.40
De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1977. Book 2, Chapter 9. Billy lyckas förföra Wesleys flickvän Ramona. Rudy inser att Estep är beredd att döda för att få det han vill ha. Falconetti grips för mordförsöken på Rudy och Wesley, något som gör honom än mer bitter.

07.40
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1981. William Farnsworth fattar ett slutgiltigt beslut efter att ha tillbringat tid med sin familj. 28/6.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1989. The Gift. Den nya läkaren David Ratcliff orsakar uppståndelse när han slår fast att en person som råkat ut för en bilolycka är kliniskt död. Han vill snabbt kunna använda offrets organ för transplantationer men Chris och offrets föräldrar tvivlar på diagnosen. 28/6.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1989. Second Chance. Emma och Paula försöker få upp en bil som åkt ner i vattnet men bilen faller på Emmas arm och hon fastnar med armen under vatten. David och Geoff rycker ut men tidvattnet orsakar bekymmer. 28/6.

13.50
Kalla fötter

Brittisk dramaserie från 1997. Rachel håller på att bli galen på Adams barnsliga beteende och ständiga tv-tittande. Adam å sin sida blir intresserad av deras unga granne. Pete och Jenny upptäcker att de är bundna vid hemmet på grund av lille Adam. Karen och David söker hjälp genom äktenskapsrådgivning. 28/6.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1981. Love, Honor And Obey,Gladys And Agnes,Radioactive Isaac. Ett par som varit gifta i 20 år planerar att förnya sina äktenskapslöften men det uppstår oenighet. En kvinna lurar sin syster, ett äldre hembiträde, till att flörta med en man. En rotfyllnad ställer till det när Isaac försöker fördjupa en romans.

15.55
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1989. Deep cover. Den påhittige agenten MacGyver slingrar sig ur de mest hopplösa faror och situationer med hjälp av smarta tricks. Han är obeväpnad men har en fantastisk förmåga att ”koka soppa på en spik” och på nolltid uppfinna livräddande små manicker. 25/6.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1989. Not the Malavrys. Den stökiga familjen Malarvy ställer till med oreda i staden när de kommer förbi med sina åtta barn. Dottern Rosie tas in på sjukhuset när hon drabbas av lunginflammation och hon förälskar sig i David.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1989. The Adventure. Geoff och Kate tar till drastiska åtgärder för att få det bröllop de vill ha. Paula åker på safari med en grupp fotografer men Luke misstänker att allt inte är som det verkar.

19.00
Kalla fötter

Brittisk dramaserie från 1997. David och Karen bjuder med de två andra paren på en mycket flott välgörenhetsmiddag. Jenny känner att hon inte passar in och bestämmer sig för att bli ordentligt berusad, något som sätter vänskapen med David på prov. Rachel berättar för Karen att hon har en hemlighet.

20.00
Foyle's war

Brittisk dramaserie från 2006. Bad Blood. Ett biologiskt krigsexperiment går snett och orskar en civil kvinnas död. Foyle tar hand om utredningen men det visar sig att Sam därmed hamnat i livsfara.

22.00
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica åker till ökenstaden Gila Junction efter ett rop på hjälp av en vän som misstänker att någon utför farliga kemikalieexperiment på området.

23.00
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica tar sig an ett svårlöst mysterium när journalisten Jim Nash blir den fjärde personen som faller offer för en machetemördare i New Orleans.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Len får sin revansch. Yemil tar ett drastiskt beslut efter att hon får dåliga nyheter.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Trogg återvänder och Aussie vinner ett kackerlacksrace.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2014. Harry blir tvungen att ta itu med sina känslor för Mary-Claire. Guy undersöker en patients dödsfall. Jonny hamnar på djupt vatten.

03.10
De fattiga och de rika

Amerikansk miniserie från 1977. Book 2, Chapter 9. Billy lyckas förföra Wesleys flickvän Ramona. Rudy inser att Estep är beredd att döda för att få det han vill ha. Falconetti grips för mordförsöken på Rudy och Wesley, något som gör honom än mer bitter. 29/6.

04.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica åker till ökenstaden Gila Junction efter ett rop på hjälp av en vän som misstänker att någon utför farliga kemikalieexperiment på området. 29/6.

05.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica tar sig an ett svårlöst mysterium när journalisten Jim Nash blir den fjärde personen som faller offer för en machetemördare i New Orleans. 29/6.