Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.05
Hem till gården

Dramaserie från 2015. Chrissie är fast besluten att låta Robert betala för det han gjort. David försöker stoppa Alicias plan. Emma går sin egen väg.

06.35
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1976. Dealer's Choice - Blackmail. En man försöker betala av en skuld genom att idka utpressning mot en ledare för en spelarliga som dödade en polis. 25/4.

07.40
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1979. Haven't We Met Before,Foreign Exchange, Not So Fast,Gopher. Gophers mamma som blivit änka försöker dölja sin sorg för sonen. En komiker förälskar sig i en journalist som skriver ett reportage om honom. En servitör låtsas vara en bankir för att imponera på en kvinna som brukar besöka hans bistro. 24/4.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. Square Pegs. Chris deltar i den årliga skyttetävlingen och hoppas få in en fot i lokalsamhället. 24/4.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. Sins of the Father. Lokalinvånarna hyser förhoppningar om att Tom och Chris ska bli ett par. 24/4.

13.50
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1998. The fight. En gammal boxare utmanar männen i Colorado Springs. 24/4.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1979. Another Time, Another Place,Doctor Who,Gopher's Engagement. En kvinna får för sig att Gopher skulle vara en bra pojkvän åt hennes dotter. En professor misstas för en sexterapeut och en journalist är omedveten om att hans kompis från skoltiden har blivit nunna.

15.55
MacGyver

Amerikansk actiondramaserie från 1987. Rock the Cradle. MacGyver och Dalton hittar en övergiven baby tillsammans med en stor summa pengar. När ett par gangstrar dyker upp och pengarna visar sig vara förfalskningar ger sig duon ut på en desperat jakt efter barnets mor. 22/4.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. The Good Book. Harry Coopers dagbok hittas men det får oväntade följder. Tom återvänder från Afrika och Emma dyker upp med två barn men utan Sam.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. My Little Patch. En ung aborigin har det kämpigt efter att hans farfar diagnosticerats med obotlig cancer. Guy försöker hjälpa honom men känslorna kommer i vägen.

19.00
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1998. A new beginning. Colleen tar examen och får sitt antagningsbesked från Women's Medical College i Pennsylvania.

20.00
Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1991. Second time around. En polis dödas samma kväll som hans pensionsfest hålls. Charlie Hillian har under sin karriär varit en högt uppsatt kommissarie och en gång i tiden chef för Morse.

22.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica åker till Hollywood för att träffa några personer som filmar en av hennes böcker, men producenten mördas vid en skräckfilmskuliss.

23.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Efter att Jessica avverkat en påfrestande bokturné i Europa ser hon fram emot att vila upp sig på ett hotell i Monte Carlo som ägs av en gammal vän. Men hennes semester avbryts när en affärsman hittas mördad i ett av hotellrummen.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Ännu en intern försvinner och Joan skickas på en hemsk resa. Wally veknar och antar ett erbjudande.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Randi försvinner men David vet var hon befinner sig. Joan blir förfärad när hon inser vad hon gjort medan hon var påverkad av LSD.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. Handle with care. När Jasons stödperson Allan blir allvarlig sjuk påverkar Serenas personliga känslor hennes omdöme. Cara försöker imponera under sin första dag på Darwin.

03.10
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1976. En 71-årig man hotar att spränga sig själv i luften tillsammans med några personer han tagit som gisslan. Hans krav är att den planerade rivningen av hans hem stoppas.

05.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Efter att Jessica avverkat en påfrestande bokturné i Europa ser hon fram emot att vila upp sig på ett hotell i Monte Carlo som ägs av en gammal vän. Men hennes semester avbryts när en affärsman hittas mördad i ett av hotellrummen. 25/4.