Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.10
Hem till gården

Finn vill att Emma går. Val insisterar på att få hjälpa Bob och Carly.

06.40
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1977. The Big Aloha. En ung läkare misstänks för att ha varit inblandad i mordet på mannen som lärde honom allt han vet. 23/5.

07.40
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1980. The Captain's Bird,That's My Dad,Captive Audience. Kaptenen köper en papegoja som Vicki ska få i julklapp men först ska den tränas och det står Gopher och Isaac för. En fripassagerare övertalar besättningen om att en annan passagerare är hans pappa. En man och hans son som tidigare uppträtt tillsammans har inte pratat med varandra på tio år. 22/5.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Give a Dog a Bad Name. En karneval kommer till Coopers Crossing samtidigt som några mord inträffar. Förövaren verkar vara en ung man från karnevalen. Chris pappa är i vägen. 22/5.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Every day a Gift. Chris träffar sin pappas flickvän. George vill köpa en gård. 22/5.

13.50
Dynastin

Amerikansk dramaserie från 1981. Enter Alexis. Alexis vittnar mot Blake och drar upp hans våldsamma förflutna. Claudia får reda på att Matthew lämnat henne. 22/5.

14.50
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1980. Doc's Dismissal,A Frugal Pair,The Girl Next Door. Ett par som firar sin 40:e bröllopsdag börjar gräla om fruns snålhet. En kvinna är trött på att hennes man ständigt spanar in andra kvinnor så hon försöker göra honom svartsjuk. En man som misstänker att hans flickvän är otrogen övertalar kvinnan i hytten bredvid att han jobbar för CIA.

15.55
MacGyver

Amerikansk actionserie från 1988. Gold Rush. MacGyver får i uppdrag att hitta ett lass med ryskt guld som förlorats i en flygplanskrasch. På nedslagsplatsen upptäcker han att piloternas kroppar och nästan allt guld är försvunnet. 20/5.


17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Bearing Gifts. En grekisk familj öppnar en ny restaurang och blir därmed konkurrenter till Vic och Nancy. Men något inträffar som slår hårt mot restaurangen. Violet anklagas för att smuggla droger. Emma letar efter en brudklänning.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1987. Repeat Performance. Det är Sams och Emmas bröllopsdag. Chris sitter fast på en bondgård med en kvinna och hennes sjuka barn.

19.00
Dynastin

Amerikansk dramaserie från 1981. The Verdict. Blake får sin dom och flera personer får anledning att bli upprörda. Claudia vägrar att träffa Steven. Krystle och Fallon grälar och Alexis fattar ett överraskande beslut om var hon ska bo.

20.00
Kommissarie Morse

Brittisk kriminalserie från 1991. Promised land. Ett åtal mot ett kriminellt gäng granskas och Morse beger sig tillsammans med Lewis till Australien. De söker efter före detta poliskällan Kenny Stone som har kopplingar till gänget. Det är av vikt att de hittar mannen före hans före detta kumpaner.

22.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica besöker en vän i Hongkong men det dröjer inte länge förrän vännens make blir mördad.

23.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica tar hjälp av en gammal vän när hon undersöker det mystiska dödsfallet av ägaren till tre radhus i New York. Stadens parkeringslagar ger Jessica en ledtråd.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Rick och Rachel blir nära vänner. Meg ställer obekväma frågor till Jonathan om Ann. Hannah försöker stoppa sin utvisning.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1984. Kvinnorna försöker hjälpa Hannah att få stanna i Australien. Ann hör Jonathans inspelning. Bobbie är i fara.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. Fractured. Jac återvänder till sjukhuset och får en chock när hon upptäcker vem som jobbar på Darwin. Serena är exalterad över att åka på semester med sin dotter.

03.10
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1977. When Does A War End?. En bombare siktar in sig på en rik japansk affärsman för att få honom att erkänna krigsbrott som han ska ha begått i ett krigsfångeläger.

04.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica besöker en vän i Hongkong men det dröjer inte länge förrän vännens make blir mördad. 23/5.

05.10
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica tar hjälp av en gammal vän när hon undersöker det mystiska dödsfallet av ägaren till tre radhus i New York. Stadens parkeringslagar ger Jessica en ledtråd. 23/5.