Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Hem till gården

Polisen anländer till byn. Robert får bekräftat att Danny ljuger. Ali och Rachel bråkar.

06.30
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. När Honolulus nya internationella handelscenter totalförstörs i en dödlig brand leder spåren till en ohederlig byggnadsentreprenör och inspektör. 24/3.

07.35
Love boat - kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1978. Third wheel,Grandmother's day,Second String Mom. Gophers föräldrar är ombord på kryssningen men pappan känner sig åsidosatt. Ett par som redan har fem vuxna barn får reda på att de ska få ett till och ett par systrar är inte speciellt förtjusta i sin nya styvmor. 23/3.

11.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. Guy och Jackie hamnar mitt i ett oväder när de är ute på fältet och tvingas övernatta i en avlägset belägen lada. När de återvänder till Coopers Crossing sprider sig rykten om deras eskapader. 23/3.

12.50
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. Monkey. Jackie hamnar i en besvärlig situation när hon upptäcker att en skicklig kirurg är beroende av heroin. 23/3.

13.50
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. När Sully får höra att några soldater slagit Cloud Dancing blir han förfärad och hjälper stammen att planera ett uppror. 23/3.

14.50
Kärlek ombord

Amerikansk dramaserie från 1979. Love boat - kärlek ombord. Fartyget beger sig till Alaska för ett bröllop mellan Doug Brandbury och Carol Bowers. Men de två familjerna kan inte komma överens. Dessutom visar det sig att Dougs före detta flickvän fortfarande är kär i honom. Marv uppvaktar Julie men hon hoppas på att återuppta romansen med Jack.


15.55
Bröderna Cartwright

Amerikansk dramaserie från 1960. När Adam försöker varna Hoss för att dennes fästmö Helen Layton är en spelmissbrukare vägrar Hoss att lyssna på honom.

17.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. The Stranger. Invånarna i Coopers Crossing tror att de mött en utomjording när Geoff träffar på en naken man ute i ödemarken. Mannen verkar först vara tokig men så visar det sig att han sitter på en hel del kunskaper.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1991. The Christening. Geoff och Kate förbereder för sitt barns dop och tänker samtidigt tillbaka på vänner som kommit och gått genom åren.

19.00
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1997. Alla utom doktor Mike tar för givet att Sully dött efter ett bråk med hans ärkefiende sergeant O'Connor.

20.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1991. How Does Your Garden Grow?. Poirot utreder ett fall där en rysk betjänt har blivit mördad och spåren leder till en kommunistisk konspiration. Poirot blir även uppmärksammad vid blomsterfestivalen i Chelsea och får en ros uppkallad efter sig. Hastings lider däremot av hösnuva och finner situationen mindre behaglig.

21.05
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1991. The Million Dollar Bond Robbery. En förmögenhet i obligationer ska skeppas till New York med lyxkryssaren Queen Mary. Den brittiska banken som äger värdepapperna misstänker att någon vill stjäla dem. Banken anlitar Poirot för att följa med på resan men det visar sig att han lider av sjösjuka.

22.10
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Are you now or have you ever been. Jack riskerar att få ett fall nedlagt. Eftersom han använder drastiska metoder, när han undersöker en man som anklagas för att ha antastat barn.

23.05
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Fallout: Part 1. Enhetsgruppen får ett fall där en man kidnappat sin döda frus chef. I tron att han är ansvarig för hennes död.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Lizzie försöker ta reda på mer om vapnet. Bea sätter stopp för Nola.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1983. Tracys rädsla för Joan leder till en allvarlig anklagelse. Meg och Colleen försöker ta reda på sanningen om mordet.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2015. What It Takes. Arthur hoppas på att hans första dag tillbaka på sjukhuset ska gå smidigt men det blir inte som han tänkt. Guy tvingas att konfrontera sina demoner. Mo bestämmer sig för att lära Zosia en läxa.

03.10
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1975. Jakten på de som mördade en ung flicka och en hängglidarpilot går smärtsamt trögt tills en av offrens rumskompisar försöker hjälpa McGarrett.

04.15
V

Amerikansk science fiction-serie från 1984. Charles tvingar Diana att gifta sig med honom så att han kan behålla sin makt. Enligt utomjordingarnas lag måste hon återvända hem för att föda hans barn. 20/3.

05.10
V

Amerikansk science fiction-serie från 1984. Inspektör Philip anländer för att utreda händelserna som tog plats under bröllopsnatten. Han låter Lydia och Diana mötas i en rituell dödskamp med lasersvärd och rustning. 20/3.