Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.25
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2015. Belle tappar fotfästet. Sam får en ovälkommen besökare. 9/12.

06.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2007. the devil rides out. Ryktena sprider sig som löpeld när en av traktens kyrkor vandaliseras. Lord Ashfordlys gudson anländer till byn med polisen hack i häl. Gina får ett överraskande besked. 9/12.

07.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2007. changing roles. Rachel gömmer en person som är huvudvittne i en mordrättegång, men frågan är om hon kan hålla honom hemlig länge nog för att han ska kunna vittna. Joe träffar en gammal flamma. 9/12.

11.55
Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1981. Unge James Ingalls blir träffad av ett vådaskott under ett bankrån. 6/12.

12.55
Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1981. Charles tyr sig till religionen när han får höra att James är döende. 7/12.

13.55
Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1982. Familjen Ingalls tar sitt pick och pack och flyttar till Iowa på jakt efter ett drägligare liv medan Laura och Almanzo stannar kvar i Walnut Grove. Familjen Carter flyttar in till staden. 8/12.

14.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2007. a brush with the law. Det är dags för den årliga rävjakten i Aidensfield. Detta är något som väcker liv i gamla fejder och leder till att Lord Ashfordly blir misstänkt för mordbrand. Peggy får med sig Deefer på en av sina planer.

15.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2007. the heart of a man. En dispyt mellan några lokala industriverksamheter ser ut att spåra ur. Miller är på god väg att låta sina känslor ta överhanden och han låter därför Rachel ta hand om undersökningen. David blir musa åt en berömd musiker och Peggy ser en möjlighet.

16.55
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1993. The Washington Affair, part 1. Dr. Quinn. Medan doktor Mike arbetar för att beskydda cheyennernas rättigheter i Washington upptäcker hon att någon planerar att mörda presidenten. 9/12.

17.50
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1993. När arkeologen Sir John Willard hittar farao Men-her-Ras grav i Konungarnas dal i Egypten öppnar han den för att se vilka skatter som döljs. Sekunder efter att han öppnat den drabbas han av en dödlig hjärtattack. Lady Willard anlitar Hercule Poirot för att utreda saken. 3/12.

18.55
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1993. Affärsmannen sir Reuben Astwells plan att tjäna pengar på ett eventuellt förestående krig med Tyskland går om intet när han misshandlas till döds. Miss Lemon, som precis har lärt sig att hypnotisera människor, hjälper till med att lösa fallet. 3/12.

20.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1993. När Poirot var på en resa i Buenos Aires i Argentina mördades en kvinna vid namn Iris. Två år senare dyker en gul iris upp med posten. Frågan är om det är ett tecken på att någon vill att Poirot ska ta upp fallet igen.

21.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 1993. Poirot misstänker mord när en akademiker hittas död efter att ha gjort betydande förändringar i sitt testamente. Många som förväntat sig att få vara med och dela på arvet står nu arvlösa och Poirot har flera misstänkta med motiv på sin lista.

22.10
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminaldramaserie från 2007-08. Teamet söker efter en försvunnen kvinna som tror att hennes son blev torterad och mördad när han var volontär i Guatemala.

23.00
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminaldramaserie från 2007-08. En kvinna försvinner efter att hennes pojkvän dödats av polisen. Spåren leder Jack och hans team till kvinnans bror som är ledare för ett våldsamt gäng.


00.00
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. Bloodlines: Part 1. Harry åker till Budapest för att hjälpa Anna Sandor med ett mord på en prostituerad kvinna. De hamnar i en livsfarlig situation och Harrys värld vänd upp och ner. Leo åker dit för att hjälpa Harry ur en krissituation. Skådespelare: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox.

Medverkande: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox
Regi: Dudi Appleton,

Mer omTyst vittne
01.05
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. Bloodlines: Part 2. Nikki flyger till Budapest för att bistå utredningen. På plats gör hon och Leo en chockerande upptäckt. Skådespelare: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox.

Medverkande: Tom Ward, William Gaminara, Emilia Fox
Regi: Dudi Appleton,

Mer omTyst vittne
02.10
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. The prodigal: Part 1. En okänd man skjuter ihjäl ett flertal människor på den tyska ambassaden. Bland offren finns bland andra ambassadör Van Burens bror. Hans dotter Klara skadas allvarligt och hennes son Jack är spårlöst försvunnen. Harry och Nikki åker till brottsplatsen för att hjälpa till med utredningen.


Regi: James Strong

Mer omTyst vittne
03.15
Tyst vittne

Brittisk kriminalserie från 2010. Prodigal pt 2. När Van Burens före detta barnflicka begår självmord förstår Harry och Nikki att skottlossningen på ambassaden hänger ihop med en familjehemlighet.

04.20
Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 2002. Mistaken Identity. När en kropp hittas i en damm upptäcker Frost och hans team att mordet är kopplat till ett brott som inträffade för tio år sedan. Ett par blir kort därefter brända till döds och Frost ställs inför en av de mest hänsynslösa mördarna han någonsin mött. 5/12.

05.50
Foyle's war

Brittisk kriminalserie från 2006. Invasion. Amerikanska värnpliktiga kommer till Hastings och får ett blandat välkomnande av ortsborna. Foyle kallas in för att lugna dem. När en kvinnlig bartenders flirt med en amerikansk soldat leder till mord tvingas Foyle att trotsa order för att bibehålla lugnet i staden och lösa fallet. 8/12.