Dagens tv-tablå för TV4 Guld

Svensk kanal specialiserad på tv-serier, gamla som nya. Här visas alla de serier som varit milstolpar i tv-historien, från klassiker som Jag Claudius, Dallas och Miami Vice till moderna kultserier som Twin Peaks och Six Feet Under.Välj ett annat datum
Tid Program
06.05
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2015. Belles konst blir förstörd. Aaron utnyttjar Finn till sin fördel. Ashley blir tvungen att dölja sina goda nyheter för Harriet.

06.45
Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 1999. One man's meat. Frost måste utreda två mord samtidigt. Ett på en hemlös tonårstjej som hittas misshandlad i Dentons flod, och ett på en miljövårdsinspektör som hittas död på andra sidan England. 23/10.

11.55
Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1982. Sarah Carters förmögne pappa anländer från New York och kräver att de flyttar österut. 23/10.

12.55
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. My Name is Sky. När några hippies kommer till staden ger det upphov till splittringar. Zoe går med på att prata med sin pappa. Geoff åker till Sydney men saknar sina vänner. 21/10.

13.50
Bröderna Cartwright

Amerikansk dramaserie från 1960. Lille Joe blir förälskad i en zigenarflicka men hon lyckas inte anpassa sig till den livsstil som familjen Cartwright har.

14.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2004. Shadows from the past. Peggy lägger högaffeln åt sidan och anammar sin mer glamorösa sida för att kunna charmera en rik änkeman. Ett berömt mordfall tas upp på nytt men sergeant Miller kan ha fått fler mord på bordet än han tänkt sig.

15.55
Tillbaka till Aidensfield

Brittisk dramaserie från 2004. Två små flickor ger polisen avgörande information efter att de av en tillfällighet upptäcker ett lömskt bedrägeri medan de leker ute på heden. Peggys upptåg får Blaketon att ta till drastiska åtgärder. Kärleken ligger i luften när Rob unnar sig en utekväll i Whitby.

16.55
Lilla huset på prärien

Amerikansk dramaserie från 1982. Isaiah Edwards blir felaktigt utpekad som en brottsling när han blir indragen i en skottväxling.

18.00
Doktorn kan komma

Australisk dramaserie från 1986. Bachelors and Spinters. Invånarna i Coopers Crossing ser fram emot en kommande ungdomsfest och DJ tar ledigt för att hjälpa till med evenemanget. Zoe blir svartsjuk på Chris.

19.00
Dr Quinn

Amerikansk dramaserie från 1994. The Race. Doktor Quinn försöker anmäla sig och sin nya häst till en kapplöpning men hon stöter på problem då endast män är tillåtna att delta. Brian möter en annan slags diskriminering när han försöker ställa upp med sin överraskningspaj i en matlagningstävling.

20.00
Ett fall för Frost

Brittisk kriminalserie från 1999. Private lives. En kvinna hittas i kritiskt tillstånd i en stilla by i utkanten av Denton, hon verkar ha fallit offer för en smitningsolycka. Hennes man och dotter är gripna av chock. Frosts utredning avslöjar det hemliga livet i ett hörn av England.

22.05
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. En författarkonferens i Amsterdam hamnar mitt i en internationell skandal när en av Jessicas vänner försvinner och hon anklagas för mord.

23.00
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica upptäcker att någon är beredd att begå mord för att stoppa en dokumentär om en lokal krigshjälte.

00.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1980. Lizzie fattar ett beslut angående sin dom. Doreen får ett erbjudande och Julian försöker få Jim att ändra sig.

01.00
Kvinnofängelset

Australisk dramaserie från 1980. Doreen får ett jobberbjudande. Megs och Bobs förhållande fördjupas. Chrissie får en mystisk besökare och Sarah får anledning att bli förskräckt.

02.00
Holby city

Brittisk dramaserie från 2014. Cara blir chockad när hennes man kommer in på sjukhuset. Adele är fast besluten att visa sig stark när hon återvänder till jobbet.

03.15
Hawaii five-O

Amerikansk kriminalserie från 1971. Air Cargo - Dial For Murder. McGarrett avslöjar några kapare som specialiserar sig på fraktflygplan när han utreder dödsfallet av en säkerhetsvakt på en flygplats. Säkerhetsvakten var i själva verket en agent som jobbade under täckmantel.

04.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. En författarkonferens i Amsterdam hamnar mitt i en internationell skandal när en av Jessicas vänner försvinner och hon anklagas för mord. 24/10.

05.15
Mord och inga visor

Amerikansk kriminalserie från 1993. Jessica upptäcker att någon är beredd att begå mord för att stoppa en dokumentär om en lokal krigshjälte. 24/10.