Dagens tv-tablå för TV4

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.Välj ett annat datum
Tid Program
05.50
Nyhetsmorgon

inga Detaljer.

10.00
Malou efter tio

Svenskt aktualitetsprogram från 2017. Mark Levengood gästar Malou och det blir bland annat ett samtal om gayikonen Tom Of Finland. Anders Timell och Christian Dahlström berättar om hur antidepressiva läkemedel blev deras räddning. Artisten Nano Omars pratar om sin resa från fängelset till melodifestivalen.

12.00
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Kerry är på krigsstigen. James konfronterar Moira. Paddy fattar ett beslut.

12.30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2016. Ross konfronterar James. Kerry kämpar med sina skuldkänslor. Priya blir misstänksam.

13.00
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth blir oerhört begeistrad när den rika mrs Fortescue ber om skjuts in till stan.

13.40
Judge Rinder

Brittisk realityserie från 2015. Karen v Jayne. En kvinna som blev rekommenderad att använda en hemorrojdkräm till ögonen vill ha kompensation eftersom hon fick en allergisk reaktion. Ett syskonpar bråkar om ägodelar.

14.40
Unga föräldrar

Svensk dokumentärserie från 2015. Fanny och Anton åker till familjens landställe och Fannys pappa får träffa sitt barnbarn för första gången. Micke fortsätter att ta bort sina tatueringar med laser. Fanny, Pontus och Melanie besöker badhuset. Tomas blir kallad på en jobbintervju men Linn är inte hemma så han måste ta med Amy.

15.00
Bygglov

Svenskt inredningsprogram från 2013. Bygglovsgänget är i Borlänge för att hjälpa familjen Larsson med deras kök. De river en vägg och gör om både matsal och kök med mc-tema, eftersom familjen älskar motorcyklar.

15.55
Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie från 2010. Mel Giedroyc och Sue Perkins tar med sig de åtta tävlande som klarade den första rundan till Scone Palace nära Perth. Där ska de baka kakor och annat gott.

16.55
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2007. Martin bygger ett cykelskjul med hjälp av Björn. Zaba inreder en friggebod. Madeleine spanar in höstens nya tapeter och tyger. Isabelle gör om ett kontor till ett barnrum.

17.55
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. I Kristianstad har polisen Rolf fullt upp på sitt nattskift. Ambulanssjuksköterskan Ulrika åker ut på ett högprioriterat larm. Brandmannen Mattias får larm om en våldsam bilbrand i Stockholm.

18.50
Keno

inga Detaljer.

19.00
Nyheterna

inga Detaljer.

19.15
Sporten

inga Detaljer.

19.20
Väder

inga Detaljer.

19.30
Halv åtta hos mig

Svensk matlagningsserie från 2015. Andra värden i Halmstad är frisören Lasse. Han bjuder gästerna på gubbröra och fisk som serveras med citronsås. Till efterrätt blir det en chokladmousse.

20.00
Det största äventyret

Svensk underhållningsserie från 2017. Lagen möts i en tävling där det vinnande laget får ett försprång på 30 minuter men det goda humöret sätts på prov i den tuffa terrängen. Lagen ska utan karta och kompass navigera sig genom Boranas grässavann där lejon, leoparder, bufflar, elefanter och noshörningar strövar omkring.

21.00
GW:s mord

Svensk dokumentärserie från 2017. Om mordet på Catrine da Costa. I juli 1984 hittades ett par plastsäckar med delar av en styckad kropp. Senare hittas ytterligare säckar med delar av samma kropp. Kroppen identifieras med hjälp av fingeravtryck som Catrine da Costa. Två män åtalades för dådet men kunde aldrig fällas.

22.00
Nyheterna

inga Detaljer.

22.30
Ekonominyheterna

inga Detaljer.

22.35
Sporten

inga Detaljer.

22.50
Väder

inga Detaljer.

23.00
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2011. Ka ho'oponopono (The fix). Gruppen undersöker mordet på en ung flicka och kommer fram till att dådet är utfört av en yrkesmördare. Nu måste de ta reda på varför någon anlitat en person för att döda flickan för att sedan försöka hitta förövaren.

23.55
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2005. Check your head. En tidningskolumnist med torgskräck, Rachel Gibson, försvinner från sin lägenhet efter att ha skickat in sin sista artikel till tidningen. Teamet försöker ta reda på vad som har hänt och misstänker först kidnappning, när ett vittne hävdar att han sett Rachel släpas ut ur sin lägenhet av en man.

00.50
Gotham

Amerikansk thrillerserie från 2015. Gordon och Bullock undersöker en trafficking-liga som spionerar på Gothams gatubarn, bland andra Selina Kyle. Samtidigt dyker Oswald Cobblepot upp på landsbygden och börjar sin färd mot staden.

01.50
The lottery

Amerikansk sci-fi serie från 2014. Alison tvingas hantera konsekvenserna av sina handlingar medan Vanessa, Darius och president Westwoods rådgivare diskuterar nästa steg. Kyle Walker och hans sexårige son Elvis söker skydd hos en vän men när Elvis, som har diabetes, får ett livshotande blodsockerfall sätts allt på spel.

02.45
Musketörerna

Brittisk dramaserie från 2016. The queens diamonds. Det brittiska kungahusets framtid vilar på musketörernas axlar efter att kung Louis beordrar dem att hämta hem hans syster drottningen av Englands försvunna kronjuveler. Det är ett svårt uppdrag som blir ännu mer komplicerat när de upptäcker att tjuven är Emile Bonnaire.

03.55
Revolution

Amerikansk äventyrsserie från 2012. The night the lights went out in Georgia. Då Monroe får reda på att Neville fortfarande lever och att hans fru har flytt från Philadelphia blir han rasande, vilket får fatala konsekvenser. Miles, Charlie och Nora åker till Atlanta för att försöka förhindra en potentiell atombombskatastrof.

04.50
Forever

Amerikansk science fiction serie från 2014. The night in question. Henry tar sig an försvinnandet av hans livs kärlek Abigail och ber polisen om hjälp med att hitta henne. Han får sedan se på medan ett händelseförlopp tar vid som till slut ger Henry den skrämmande sanningen om Abigails sista hemlighet.

05.50
Nyhetsmorgon

inga Detaljer.