Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstilVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Gold Day in Hell. Far och son har ett stort bråk då Les upptäcker att Seth har planer på att förändra affärsstrukturen i familjens pantbank. 10/4.

06.30
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Life After Death. Det har gått mycket bättre för American Jewelry sedan Ashley slutade men Les saknar henne. Ett par säljer en sällsynt Ford Mustang, en ung man vill sälja några gamla datorskärmar och en kvinna försöker sälja ett armband men hennes låtsaskompis blir upprörd. 6/4.

10.00
Modern family

Amerikansk komediserie från 2014. Grill, Interrupted. Jays födelsedag närmar sig och Phil tror att han har hittat den perfekta presenten, en högteknologisk utomhusgrill. Mitchell och Claire har en bra idé angående en födelsedagspresent. Gloria lär Luke och Manny en läxa om alkoholism. Haley har en ny pojkvän, något som Andy inte uppskattar.

10.30
Modern family

Amerikansk komediserie från 2014. American Skyper. Phil är fast i Seattle på en affärsresa och försöker ta sig hem. Glorias kusin irriterar Jay och Andy måste välja mellan Haley och Beth. Claire är på jakt efter den perfekta presenten åt Alex och Mitchell vet inte hur han ska berätta för Cameron att han har förlorat jobbet igen.

11.00
Now that's funny

Brittisk humorserie från 2014. Här ses familjevänliga videoklipp från hela världen. Videorna kan vara komiska, gulliga, inspirerande eller kanske alla tre på samma gång.

12.00
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. Om faran med att surfa vid ebb och en tjej som blir dumpad på ett annorlunda sätt.

12.30
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. En man får gå till läkaren när någon ger honom ett kalsongryck, en häst på diet tappar 37 kilo och ninjakrigaren från Fail Army slår till igen.

13.00
Det stora fyndkriget

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Boom goes the dynamite?. Darrell försöker blåsa förbi konkurrenterna medan Jarrod och Brandi är tillbaka på banan.

13.30
Det stora fyndkriget

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Zen masters of the universe. Ivy lär sig en läxa som ändrar hans inställning till förrådsköpandet. Dessutom försöker Darrell sig på en ny taktik i branschen men det slutar med att han spenderar mer pengar än han någonsin gjort i sin karriär.

14.00
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Gold war. Ashley har problem med de anställdas arbetsmoral, en man försöker sälja ett guldhalsband och en kvinna ställer till med en scen då Seth inte låter henne använda toaletten. 16/4.

14.30
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Family feud. Seth tycker att de yngre bland personalen är bättre säljare än de äldre, inklusive Les. Ett par säljer en antik spis för att få pengar till skolböcker och en man kommer in med ett par högtalare. 16/4.

15.00
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00
Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2016. Parole Buster. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 13/4.

16.30
Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2016. Tradie in Trouble. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 13/4.

17.00
Kronofogden knackar på

Brittisk realityserie från 2014.

18.00
Gustafsson 3 tr

Svensk komediserie från 2011. Fredrik försöker bli av med en soffa men det verkar helt omöjligt. Lasse Berghagen köper en lägenhet i huset och Fredrik kan inte låta bli att fjäska för den kände sångaren på bekostnad av de andra i föreningen.

18.30
Gustafsson 3 tr

Svensk komediserie från 2011. Fredrik passar en grannes barn men när hans egen dotter smiter hemifrån lämnar han barnen till Herman för att smyga på sin dotter. Herman gör allt för att förstöra för husets homosexuella par när de ska ha fest.

18.55
Rena rama Rolf

Svensk komediserie från 1994. Chefens gunstling. Rena rama Rolf: Chefens gunstling. Rolfs chef Westin får ett biljardbord i present men är en novis på området. Rolf tar på sig instruktörsskapet och Nisse kommer med på ett hörn.

19.30
Rena rama Rolf

Svensk komediserie från 1994. Råg i ryggen. Rena rama Rolf: Råg i ryggen. Rolf vill som vanligt undvika middag hos svärmor och dukar upp en massa ursäkter. Han lovar Bettan att vara hemma, men kamratpressen är hård.

20.05
Hem till Midgård

Svensk komediserie från 2003. Mordet. Hövdingasonen Lill-Snorre får det hett om öronen när han blir ihop med sin pappas slavinna, Cassandra, som han fått i uppdrag att vakta.

20.35
Hem till Midgård

Svensk komediserie från 2003. Arvet. Lill-Snorre och grabbarna slår ner en man och en kvinna i skogen men det enda de lyckas sno är en hundvalp. Dessvärre visar det sig att paret är släktingar till Lill-Snorre och de vill nu diskutera ett arv med honom. Nu måste Lill-Snorre snabbt försöka röja undan alla spår.

21.05
Repeat after me

Programledaren Wendi McLendon-Covey får kändisar att upprepa vad hon säger. De dråpliga situationerna fångas med dold kamera.

21.35
Repeat after me

Programledaren Wendi McLendon-Covey får kändisar att upprepa vad hon säger. De dråpliga situationerna fångas med dold kamera.

22.00
Snakes on a plane

Amerikansk action från 2006. Sean blir vittne till ett mord och över en natt förvandlas han från en tonåring till ett ögonvittne som kan sätta stopp för ett kriminellt imperium. Agenten Neville får i uppdrag att transportera Sean till Los Angeles, men katastrofen är ett faktum när en lönnmördare släpper lös hundratals giftormar på planet för att förgöra vittnet. Skådespelare: Nathan Phillips, Julianna Margulies, Samuel L Jackson.

Medverkande: Nathan Phillips, Julianna Margulies, Samuel L Jackson
Regi: David R Ellis David R Ellis,

Mer omSnakes on a plane
00.10
The tonight show med Jimmy Fallon

Amerikansk pratshow från 2016. Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots.

01.10
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Gold Battle Begins. Les och Seths förhållande försämras när en rad problem i lagerlokalen hotar affärsverksamheten. 25/4.

01.40
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Full metal panic. Ashley konfronterar en hotfull kund. Det blir ännu mer dramatik när en annan kund påstår sig ha blivit rånad i pantbutiken. 24/4.

02.10
Polis på plats

Brittisk dokumentärserie från 2013. I Polis på plats skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Programmen följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 24/4.

02.40
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 24/4.

03.10
Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2016. Parole Buster. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 25/4.

03.40
Booze patrol

Australisk dokumentärserie från 2016. Tradie in Trouble. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 25/4.

04.05
Barakuten

Amerikansk realityserie från 2014. How To Train The Dragon. En barägare i Arizona börjar dricka och spela när hans mamma går bort och han behöver Jons hjälp för att komma på rätt spår igen.

05.05
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Return Of The Queen. Les övertalar Ashley att börja arbeta på American Jewelry igen, men hon vill ha den respekt som hon anser att hon förtjänar. En man kommer in och försöker sälja en tio år gammal tv för att betala för sin dotters obduktion. En annan man vill bli av med ett brev med Saddam Husseins underskrift. 8/4.

05.35
Hardcore pawn: Pantbanken

Amerikansk realityserie från 2011. Fire Bomb!. En man försöker sälja en klocka och ett par örhängen men Seth upplyser honom om att han betalade för mycket för dem från första början. Les kommer med en lösning. En annan man har med sig en olympisk fackla från 2002 års vinterspel, men den är inte värd så mycket som han trodde. 6/4.