Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstilVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Modern family

Amerikansk komediserie från 2016. Om det komplicerade och kärleksfulla livet i tre nutida amerikanska familjer. I centrum står Jay Pritchett som har vuxna barn, barnbarn, en ung fru och en ny liten son. Det är ingen lätt uppgift att hålla ihop familjen när alla har starka viljor, men när det gäller ställer de upp för varandra. 24/10.

06.30
Modern family

Amerikansk komediserie från 2009–10. Phil och Clarie bestämmer sig för att göra något nytt på Alla hjärtans dag vilket leder till en pinsam situation för Claire. Jay och Gloria har olika syn på vad som är romantiskt. Mitchell och Cameron försöker hjälpa Manny att vinna sin stora kärleks hjärta.

07.00
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the Cupcake Captives. Medan Max och Caroline förbereder Sophies möhippa tvingas de utrymma byggnaden då FBI är på jakt efter en man som har hållit tre kvinnor som gisslan. När den misstänkte blir gripen hamnar han på tv iklädd en av cupcake-bageriets tröjor. 10/10.

07.30
Två panka tjejer

Amerikansk komediserie från 2014. And the Fat Cat. När Max och Carolines katt Nancy försvinner gör Sophie sitt bästa för att hitta den men utan någon större framgång. En stilig affärsman hittar Nancy till slut och det hela medför en stor överraskning. 10/10.

08.00
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess och Russell äter middag med Russells före detta fru och det hela slutar med att de före detta makarna börjar bråka. Nicks frustration över sina misslyckade förhållanden får honom att börja odla tomater. Cece har svårt att hantera att hon fortfarande har känslor för Schmidt.

08.30
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Killarna tar med Jess ut på krogen för att försöka muntra upp henne efter att det tagit slut med Russell. Där springer hon på sitt ex Paul och det slutar med att de hamnar i säng. Nick börjar träffa Caroline igen, och Schmidt tvingas avstå från sexuella aktiviteter efter en olycka.

12.00
Liv på kredit

Amerikansk realityserie från 2013. Nicole har köpt en massa fina saker åt sig själv och sin dotter och använt sin pappas pensionspengar för att göra det. Gail måste hjälpa henne att betala tillbaka sin pappa så att han kan njuta av sin pension och slippa arbeta hela sitt liv.

12.30
Liv på kredit

Amerikansk realityserie från 2013. April & Chris. Kris är livrädd för att förlora sitt hem och sitt förhållande på grund av Aprils tanklösa spenderande. Gail måste hjälpa den här shoppingberoende kvinnan innan det är försent.

13.00
Det stora fyndkriget - Kanada

Kanadensisk dokumentärserie från 2015. Paulie's Angels: Full Throttle. Familjen Kenny försöker göra upp en stor affär. Roy blir av med en massa affärstransaktioner till olika kvinnor.

13.30
Det stora fyndkriget - Kanada

Kanadensisk dokumentärserie från 2015. Dude, Where's My Locker. Cindy och Rick hamnar i ett budgivningskrig över en gammal gömma med militärgods. Mike och Armando lägger tävlingen på is.

14.00
Stampen i Detroit

Amerikansk realityserie från 2013. Million Dollar Deal. Ett par från Missouri kommer till American Jewelry för att sälja konst som de köpte från ett dödsbo. De har med sig verk av Pablo Picasso, Miró och Vincent van Gogh men Les måste först fastställa att allting är äkta.

14.30
Stampen i Detroit

Amerikansk realityserie från 2013. Million Dollar Deal. Les och Seth ber om en andra värdering från en auktionsfirma som fastställer att två av tre tavlor är äkta. Les gör ett avtal med paret som säljer dem men får snart ett telefonsamtal från en irriterad konsthandlare i St Louis som påstår att tavlorna i själva verket tillhör honom.

15.00
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2012. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

15.30
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2012. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00
Gustafsson 3 tr

Svensk komediserie från 2011. Fredrik bor på vinden. Fredrik och Veronica har relationsproblem och separerar vilket innebär att Fredrik får flytta upp på vinden där han får en oväntad rumskompis. Veronica kastar sig ut i singellivet men det dröjer inte länge förrän hon börjar ifrågasätta om det verkligen är som hon hade hoppats. 24/10.

16.30
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. Ett magplask ser aldrig elegant ut, en parkeringsgrind är inställd på hämnd och en gammal tant sjunger en ovanlig vaggvisa.

17.00
Now that's funny II

Brittisk humorserie från 2015. Här ses familjevänliga videoklipp från hela världen. Videorna kan vara komiska, gulliga, inspirerande eller kanske alla tre på samma gång.


18.00
The tonight show med Jimmy Fallon

Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots.

19.00
Gustafsson 3 tr

Svensk komediserie från 2012. Fredrik och Börje slåss om ordförandeskapet i föreningen. Fru Lundkvist vinner en bil men har inget körkort så Herman går med på att ge henne körlektioner.

19.30
Gustafsson 3 tr

Svensk komediserie från 2012. Gottfrid får besök av sin kusin Tord som är ännu mer senil än Gottfrid, vilket ställer till problem. Veronika har kommit på ett sätt för att uppfattas som lite finare, att byta efternamn. Men Fredrik vill ogärna släppa det anrika Gustafsson. Herman får erfara hur viktigt det är med sopsortering.

20.00
Solsidan

Svensk komediserie från 2013. När Saltsjöbaden drabbas av flera inbrott sätter Ove ihop ett medborgargarde. Fredde vägrar att vara med men Alex lyckas inte slingra sig ur. Mickan bestämmer sig för att beställa ett porträtt av Fredde i födelsedagspresent till honom men hon ger konstnären ingen ro att skapa i fred.

20.30
Welcome to Sweden

Svensk komediserie från 2014. Bruce försöker skaffa nya vänner i Sverige men det går inte så bra. Samtidigt hänger vänskapen med hans irakiska vän på en skör tråd. Bruce försöker dessutom få Emmas mamma Viveka på sin sida genom att tillbringa lite tid med henne.

21.00
Vikings

Kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. Death All'Round. Vikingarna närmar sig Paris men den här gången med båtar som har en ny uppbyggnad. Aethelwulf och Alfred anländer till Rom. Erlendur intrigerar mot Björn och Sigurd gör en chockerande upptäckt i Kattegatt. Allt är inte frid och fröjd i Wessex heller.

22.00
Passagerare 57

Amerikansk thriller från 1992. John Cutter är en av världens främsta terroristbekämpare. Charles Rane är en av världens mest fruktade flygkapare. De möts 10.000 meter ovanför marken. Två livsfarliga män och bara en av dem kan vinna. Skådespelare: Bruce Greenwood, Alex Datcher, Elizabeth Hurley, Robert Hooks, Wesley Snipes, Tom Sizemore, Bruce Payne.

Medverkande: Bruce Greenwood, Alex Datcher, Elizabeth Hurley, Robert Hooks, Wesley Snipes, Tom Sizemore, Bruce Payne
Regi: Kevin Hooks,

Mer omPassagerare 57
23.35
The tonight show med Jimmy Fallon

Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots. 25/10.

00.35
Kingdom

Amerikansk dramaserie från 2015. Help Wanted. Lisa återvänder till Los Angeles men vet inte vad hon har för framtid där. Ryan visar sin dominanta sida och Nate försöker locka i väg Jay från hans nya liv med Ava.

01.30
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2012. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 24/10.

02.00
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2012. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 24/10.

02.30
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2012. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 25/10.

03.00
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Jess och Russell äter middag med Russells före detta fru och det hela slutar med att de före detta makarna börjar bråka. Nicks frustration över sina misslyckade förhållanden får honom att börja odla tomater. Cece har svårt att hantera att hon fortfarande har känslor för Schmidt. 25/10.

03.30
New girl

Amerikansk komediserie från 2011-12. Killarna tar med Jess ut på krogen för att försöka muntra upp henne efter att det tagit slut med Russell. Där springer hon på sitt ex Paul och det slutar med att de hamnar i säng. Nick börjar träffa Caroline igen, och Schmidt tvingas avstå från sexuella aktiviteter efter en olycka. 25/10.

04.00
Ambassaden

Australisk dokumentärserie från 2014. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. 16/10.

04.35
Ambassaden

Australisk dokumentärserie från 2014. Här skildras vad som sker bakom kulisserna på den australiska ambassaden i Bangkok, Thailand. Både turister och australiska personer boende i Thailand som råkar ut för olyckshändelser eller befinner sig i tragiska situationer tvingas kontakta ambassaden. 23/10.

05.10
Cops uncut

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Dokumentärserie som följer den amerikanska polisen då de jagar både stora och små brottslingar.

05.35
Cops uncut

Amerikansk dokumentärserie från 2008. Dokumentärserie som följer den amerikanska polisen då de jagar både stora och små brottslingar.