Dagens tv-tablå för TV12

TV4 nya kanal för sport och livsstilVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Cops uncut

Amerikansk realityserie från 2007. Kameran följer den amerikanska polisen då de jagar både stora och små brottslingar. 6/2.

06.30
Cops uncut

Amerikansk realityserie från 2007. Kameran följer den amerikanska polisen då de jagar både stora och små brottslingar. 3/2.

10.00
Modern family

Amerikansk komediserie från 2013. Yard Sale. Manny och Luke ordnar en loppmarknad för att samla in pengar till välgörenhet och vissa i familjen uppskattar deras engagemang medan andra inte är lika exalterade. Claire ber om Mitchells och Camerons hjälp att berätta för Alex att hennes nye pojkvän är homosexuell.

10.30
Modern family

Amerikansk komediserie från 2013. Arrested. Claire, Phil och Mitchell beger sig till Haleys college när hon blir gripen för fylla. Cameron får ansvaret för de andra barnen vilket slutar med ett besök på akuten. Jay försöker göra allt för att hans före detta fru inte ska få reda på att Gloria är gravid.

11.00
Now that's funny

Brittisk humorserie från 2015. Här ses familjevänliga videoklipp från hela världen. Videorna kan vara komiska, gulliga, inspirerande eller kanske alla tre på samma gång.

12.00
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. Om en gåsattack och en skidåkare som ger sig ut med bara fötter. 29/1.

12.30
Trav

V65 Direkt.

15.30
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet.

16.00
Booze Patrol

Australisk dokumentärserie från 2015. P Plate over. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 3/2.

16.30
Booze Patrol

Australisk dokumentärserie från 2015. Holiday is over. Om polisen i New South Wales i Australien som handskas med rattfyllerister och vårdslöshet i trafiken både på motorvägar och till sjöss. 3/2.

17.00
Farmen

Svensk realityserie från 2017. Det är dags för förstekämpeval och storbonden funderar kring valet. Två deltagare bråkar och deras diskussion tar över hela gården. Efter maten tar alla sig an en gemensam utmaning.

17.30
Welcome to Sweden

Svensk komediserie från 2015. Bruce måste att skaffa marijuana till en stjärna som besöker Sverige vilket visar sig inte vara så lätt. Emma blir tvungen att gå en avstressningskurs. Gustav försöker skaffa sig ett jobb och lyckas genom att förfalska sitt cv. 5/2.

18.00
The tonight show med Jimmy Fallon

Amerikansk pratshow från 2016. Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots.

18.55
Rena rama Rolf

Svensk komediserie från 1994. Säkerheten själv. Rena rama Rolf: Säkerheten själv. Rolf har blivit utsedd till Göteborgs säkraste spårvagnsförare men på väg till banketten råkar han ut för en olycka. 7/2.

19.30
Bröllop & jäkelskap

Svensk fars från 2002. Det har gått ett år sedan Matilda Karlsson fixade ett jobb i staden till sonen Lennart och lyckades förmå sin late make Nils-Erik att sköta gården. Nu vill Matilda ha barnbarn. Hon tycker att Lennart och granndottern Inga skulle vara ett perfekt par.


22.00
Sagan om ringen - Härskarringen

Amerikanskt äventyr från 2001. Historien om den unge hoben Frodo som ärver en tillsynes oskyldig ring av sin kusin, Bilbo. Frodo upptäcker att ringens ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. För det är en ring med mycket onda krafter som kan göra det möjligt för Sauron att förslava innevånarna i landet som kallas Midgård. Det finns bara en utväg - att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget, en vandring fylld av äventyr och fasor&. Skådespelare: Ian McKellen, Sean Astin, Billy Boyd, Ian Holm, Elijah Wood.

Medverkande: Ian McKellen, Sean Astin, Billy Boyd, Ian Holm, Elijah Wood
Regi: Peter Jackson,

Mer omSagan om ringen - Härskarringen
01.35
The tonight show med Jimmy Fallon

Amerikansk pratshow från 2016. Jimmy Fallon intervjuar kända personligheter. Förutom intervjuer blir det lekar och andra upptåg med gästerna. Det blir även musikuppträdanden. Husband är The Roots. 24/2.

02.35
Polis på plats

Nyzeeländsk dokumentärserie från 2015. Här skildras vardagen för den hårt arbetande polisstyrkan på Nya Zeeland. Kamerorna följer till exempel med narkotikateam och motorvägspatruller ut på fältet. 23/2.

03.05
American ninja warrior

Amerikansk underhållning från 2013. Här får bland annat lärare, brandmän och poliser en chans att tävla om titeln American ninja warrior och vinna 500 000 dollar. Genom regionala uttagningar sållas agnarna från vetet till finalen i Las Vegas. Programledare är Jonny Moseley och Matt Iseman. Reporter är Angela Sun.

05.10
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. Om hur impulsiva beslut han gå på tok och en man som utsätts för ett hinder. 22/2.

05.35
Fail army

Amerikansk humorserie från 2015. Med en kille på scooter som lär sig ett trick, ett magplask och en servitör som blir serverad. 22/2.