Dagens tv-tablå för SVT 24

SVTs kanal med nyheter, samhällsprogram och sport från hela världen.Välj ett annat datum
Tid Program
21.00
Trädgårdstider - syntolkat

Svenskt trädgårdsmagasin från 2017. Pernilla Månsson Colt och trädgårdsmästare John Taylor fortsätter sin engelska trädgårdsresa och besöker den fantastiska York Gate Garden. Hemma i Sverige kämpar inredaren Malin Persson mot väder, vind och snö för att få fint i sitt köksland och kocken Tareq Taylor går till botten med baljväxterna.

22.00
Zero impact - syntolkat

Svensk miljöserie från 2017. Kan vi förändra vår livsstil och nå FN:s mål på 2 ton utsläpp? I serien möter vi fyra familjer som antar utmaningen. Först ut är familjen Ohlsson Fleetwood som ska sänka sitt utsläpp på 18 ton koldioxid per person och år!.

23.00
Line of duty

Brittisk kriminalserie från 2017. Medan Nick Huntley står inför långa förhör, är AC-12 fortfarande övertygade om att Roz är inblandad.

00.00
Världens fakta: Naturkatastrofer

Amerikansk dokumentärserie från 2013. För 8500 år sedan inträffade en enorm översvämmning, som i dag skulle ha dränkt både New York och London. Den 9 meter höga tsunamivågen som drabbade stora delar av Sydostasien 2004 lämnade ett enormt antal döda efter sig. Hur kan vi lära av de katastrofer vi drabbats av?. Ledande experter inom området har listat de tio värsta katastroferna genom tiderna, från tsunamier och vulkanutbrott, till orkaner och jordbävningar. Från SVT2 tidigare idag.

00.45
Gammalt, nytt och bytt

Dansk livsstilsserie från 2016. Dekoratören Karin är på jakt efter nya prylar till sitt showroom. På Nordsjälland arbetar far och son Rose med att omvandla återvunnet trä till nya möbler. En utmaning med deras nya, ellipsformade soffbord är att förenkla möjligheten att kunna skicka bordet till utlandet. 22/5 i SVT1.

01.15
Under klubban

Dansk realityserie från 2016. Veteranbilsauktionen i Billund drabbas av oväntade problem och på auktionshuset i Hørsholm hoppas man på kungligt besök till dagens visning.

01.45
Gisslan

Israelisk thrillerserie från 2016. Ben ställer ett ultimatum till Adam, och Netser gör detsamma för Shira. Zion får reda på Sarahs död. Orna försöker få nå Adam via telefon men misslyckas.

02.30
Extrema hotell

Dansk arkitekturserie från 2016. Trädtoppar i Norrland. Vi checkar in på ett modernt designhotell i Norrland där rummen hänger i trädtopparna.