Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.25
My kitchen rules

Australisk matlagningsserie från 2012. Här tävlar man genom att göra om ett hem till en restaurang och serverar en trerättersmiddag. Det gäller att imponera både på sina medtävlare och domarna. De som får högst poäng går vidare till finalen.

08.15
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Carnival Brazil. Jamie organiserar en brasiliansk afton för sin diskare Santos som tack för hans hårda arbete på restaurangen Fifteen.

11.00
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En man stämmer den tidigare ägaren till hans hus på grund av trakasserier då hon ska ha anklagat honom för att ha stulit hennes hem. En kvinna stämmer sin tidigare rumskamrat på grund av obetalda hyror och avgifter men rumskamraten har invändningar.

11.30
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2014. En man betalade borgen åt sin flickväns dotters pojkvän när han greps för droginnehav och han kräver nu att få pengarna tillbaka. Ett par systrar bråkar om pengar som gick till att lösa ut en beslagtagen bil.

12.00
Seven year switch - gifta på prov

Amerikansk realityserie från 2016. The spouses meet. Experimentet närmar sig slutet. Nu ställs de inför den svåraste utmaningen hittills: De ska träffa sin tillfälliga partners äkta hälft. Det blir många olyckliga miner och några av deltagarna blir även djupt ångerfulla.

13.00
Biggest loser - tro, hopp och kärlek

Svensk livsstilsserie från 2015. Lagen drabbar samman i en kunskapstävling där mycket står på spel. Det ena laget försöker kompensera för sin tidigare förlust men en av dem är fortfarande sjuk. Invägningen tar en oväntad vändning.

14.00
Hela Norge bakar

Norsk matlagningsserie från 2014. Det bakas med choklad i tältet på Bogstad gård. Domarna lägger stor vikt vid kreativitet och välsmakande resultat när deltagarna får i uppgift att baka en chokladtårta till ett barnkalas.

15.00
Det okända

Svensk dokumentärserie från 2011. Vaggaryd. Sofie Wahlström och Hans Palm hade länge drömt om ett hus på landet när de till slut köpte en liten gård utanför Jönköping. Gården var i behov av renovering men när de började arbetet märkte de av en närvaro som försökte hindra dem. Caroline Giertz och mediet Jörgen Gustavsson försöker hjälpa paret.

16.00
Det okända

Svensk dokumentärserie från 2011. Finsta. Caroline Giertz tar hjälp av det holländska mediet Birkan Tore. De besöker Finsta gård utanför Norrtälje där den heliga Birgitta sägs vara född. De boende på gården har märkt av en obehaglig och påträngande närvaro.

17.00
Trinny & Susannah stylar om Sverige

Svensk livsstilsserie från 2013. Nyköping. Trinny och Susannah beger sig till Nyköping där de möter 66-åriga Britt-Marie som trots sin cancerdiagnos utstrålar glädje. De hjälper också nattsköterskan Tessan att inse sin skönhet. Hon har varit fosterbarn och inte tycker att hon är värd några komplimanger.


18.00
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2016. Steffy stöter på en gammal rival. Wyatt ber återigen sin mamma att lämna Eric. Thomas ger Liam en vink om att Quinn kan vara på väg ut ur deras liv. Quinn ber Ivy att hålla Liam ifrån Steffy.

18.35
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2015. En infekterad vårdnadstvist utgör bakgrunden när en kvinna stämmer mamman till hennes barnbarn för ett obetalt billån. En 60-årig taxichaufför stämmer sin 23-åriga inneboende på grund av obetalda hyror.

19.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. För tre år sedan slutade Tatiana att gå till skolan. Hennes mamma Tammy gav henne ett ultimatum som ledde till att Tatiana flyttade hemifrån och hon har sedan dess bott på gatan. Tammy undrar om det är hennes fel.

20.00
Familjen Annorlunda

Svensk dokumentärserie från 2016. Familjen Pettersson åker till Leos lekland och Conny är lika förtjust som barnen. Hemma hos mammorna Irene och Helen ska hundarna tränas i agility. Familjen Nikula bjuder in åttabarnsfamiljen Jatalas på lunch i familjens trädgård. Frågan är hur alla ska få plats att sitta.

21.00
The terminal

Amerikansk dramakomedi från 2004. Viktor Navorski kommer till flygplatsen JFK och blir ett oskyldigt offer för byråkratiska problem. Det gör att han varken kan återvända till sitt hemland eller komma in i USA. Väl inne i den nöjesfyllda flygplatsen skaffar sig Viktor vänner, jobb, en romans och upptäcker till slut Amerikas sanna hjärta. Skådespelare: Stanley Tucci, Chi McBride, Catherine Zeta-Jones, Tom Hanks.

Medverkande: Stanley Tucci, Chi McBride, Catherine Zeta-Jones, Tom Hanks
Regi: Steven Spielberg,

Mer omThe terminal
23.30
Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1990. Hyacinth tvingar Richard att följa med på en golfweekend. Richard är inte så förtjust i golf men vad spelar det för roll när sporten är tjusig och aristokratisk. 13/1.

00.10
The following

Amerikansk thrillerserie från 2014. For Joe. Efter tunnelbanemorden växer Ryans besatthet. Snart ställs han inför ett hot.

01.05
The following

Amerikansk thrillerserie från 2014. Trust me. FBI tar upp jakten på tvillingarna Luke och Mark, men de upptäcker att Ryan Hardy har gjort egna efterforskningar vid sidan av. De försöker övertala honom att samarbeta.

02.00
Blue bloods

Amerikansk kriminalserie från 2014. Power players. När huvudvittnet i en mordrättegång drar sig ur får Erin i uppdrag att hämta en maffiainformatör som befinner sig under beskydd. Med hjälp av Danny och Baez ska hon hålla honom i säkert förvar tills rättegången är över. Frank påbörjar förhandlingar om polisens löneförmåner med Poole.

02.55
Vikings

Kanadensisk äventyrsdramaserie från 2016. What might have been. Ragnar kungör att han har planer på en ny räd mot Paris. Ecbert sänder Aethelwulf och Alfred på en pilgrimsfärd till Rom. 2016.

03.50
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2004. Neither rain nor sleet. Jack och hans team undersöker en postanställds försvinnande. Personens bil hittats övergiven och videospel värda tusentals dollar saknas.

04.50
The 100

Amerikansk science fiction från 2015. Nevermore. Alie tvingar fram Ravens mörka sida och Jaspers ilska fortsätter att växa.

05.30
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Carnival Brazil. Jamie organiserar en brasiliansk afton för sin diskare Santos som tack för hans hårda arbete på restaurangen Fifteen. 19/1.

05.55
Jamie Olivers twist

Brittisk matlagningsserie från 2003. Jamies soup. Jamie bjuder in några av sina lärjungar för att hjälpa honom komma på några nya recept på soppor som han kan servera i sin restaurang.