Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.10
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Ensamstående mamman Julia var hemlös år 2008 och bodde i en bil med sina två tonårsdöttrar och sin nyfödda dotter Olivia när polisen fann dem. De ska ha placerat hennes barn i fosterhem och inom sex månader var Olivias dotter bortadopterad. 22/2.

07.05
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Julia och hennes 22-åriga dotter Olivia hävdar att Olivias nyfödda dotter togs ifrån henne och blev bortadopterad på ett lagvidrigt sätt. Jyllian, kvinnan som adopterade Olivias dotter, påstår att situationen blivit ohållbar då Julia och Olivia förföljer henne. 23/2.

08.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Jodi Arias blev omtalad i USA efter att hon mördat sin före detta pojkvän Travis 2008. Han hade blivit knivhuggen ett stort antal gånger, fått sin hals uppskuren och blivit skjuten i huvudet. Åklagaren Juan Martinez avslöjar nya uppgifter om vad som hände bakom kulisserna på rättegången. 24/2.

11.00
Päron i solen

Svensk realityserie från 2016. En tonåring låter sitt dåliga humör går ut över hennes pappa under en shoppingrunda i Las Palmas. Några familjer åker på en snorkelutflykt samtidigt som en man dansar flamenco och får lära sig hur man blir en casanova. På kvällen blir det mingelkväll och dejt.

12.00
Päron i solen

Svensk realityserie från 2016. Ett skottkärrerace leder till ett pinsamt ögonblick. Ett par familjer åker på en utflykt i bergen. Maria tar med sin dotter på spa medan några föräldrar besöker ett cowboyland där de får prova på linedance och lassokast. Hela gänget samlas på kvällen för att sjunga karaoke.

13.00
Skilsmässohotellet

Svensk dokumentärserie från 2016. Bobil och Henrik fick sitt livs chock när de separerade och det visade sig att deras samboavtal inte gällde eftersom de gift sig. I stället har Bodil rätt till hälften av allt Henrik äger. Paret har mycket att komma överens om, både fastigheter, fordon, företag och kapital.

14.00
Kvinnan som talar med andar

Amerikansk realityserie från 2013. Family is priority. Tia får besök av en ande som tillhör en kändis och en karriärdriven kvinna som är på väg att ge upp sitt livs kärlek.

14.30
Monsterdejten

Amerikansk realityserie. Jonathan, the prudish puppet. Jonathan blir utklädd till hundvalp och väljer mellan den individualistiska ödlan Wilma, den frispråkiga musen Sara och Jenny, en afro-drottning.

15.00
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2014. Brandmannen Jörgen larmas ut till en lägenhetsbrand på tionde våningen. Poliserna Gustav och Daniel skyndar sig till ett lägenhetsbråk. Daniel tar hand om en aggressiv man som går längs motorvägen i Haninge. 22/2.

16.00
Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Hundarna Milou och Louis ska åka till Qatar men hos veterinären stöter de på ett problem som kan omkullkasta deras planer. Broholmer-hanen Leo lider av kraftiga kräkningar och den kaxige huskatten Sixten har ådragit sig en skada under ett slagsmål. 20/2.

17.00
Veterinärerna

Svensk dokumentärserie från 2017. Boxern Kalle har svåra magproblem och kommer in akut till veterinären och man misstänker att han har ätit en strumpa. I Skånes djurpark ska veterinär Kalle Nordfeldt söva en av parkens kronhjortar Jakthunden Ajla har fått en knöl på halsen. 21/2.

18.00
Vad blir det för mat

Svensk matlagningsserie från 2017. Per Morberg besöker en getfarm på den sörmländska landsbygden där han inhandlar flera produkter gjorda på getmjölk. Väl hemma i köket bjuder han på gratinerade rödbetor med getost, klassisk kycklinggryta med curry och vattenmelon med getyoghurt. 23/2.

18.30
Leilas supermat

Svensk matlagningsserie från 2017. Leila gör portabelloburgare med mozzarella och tryffelmajonäs. Hon gör även rostad blomkålssallad med quinoa, kikärtor och fårost. Sedan lagar hon smörbrynt gös som serveras med en vårsallad på äpple, rättika och vattenkrasse. Till dessert blir det pannacotta på pistagemjölk med ananas och mynta. 23/2.

19.00
Hela England bakar

Brittisk matlagningsserie från 2016. De nio deltagarna bakar en brittisk favorit som kan verka enkel men visar sig vara oerhört svår att få till. Den tekniska utmaningen kräver en stadig hand då de tävlande absolut inte får begå några misstag. Till sist tar de ut fritöserna för att göra sin version av den spanska klassikern churros. 23/2.

20.00
Det okända

Svensk ockultserie från 2017. Gilleshult. Mediet Camilla Öhrnberg åker till Gilleshult där familjen Augustsson är i behov av hjälp. De har accepterat att de delar sitt hus med bland andra en flicka som går igen men på senare tid har en ny närvaro trängt sig på. Nu känner de att de inte längre orkar med aktiviteterna. 22/2.


21.00
Spårlöst

Svensk dokumentärserie från 2017. Agneta Sjödin åker till Sydkorea med Sofie som adopterades till Sverige tillsammans med sin bror Johan. För fjorton år sedan gick Johan bort och han fick aldrig några svar på sina frågor om deras biologiska föräldrar. Sofie vill nu göra ett försök att hitta dem.

22.00
Poirot

Brittisk kriminalserie från 2007. Mrs McGinty's dead. Mrs McGinty mördas genom ett brutalt slag mot huvudet och hennes hyresgäst James Bentley döms till döden för mordet. Polisen Spence är övertygad om att bevisen är för uppenbara och ber sin gamle vän Hercule Poirot att undersöka fallet. Skådespelare: Joe Absolom, David Suchet.

Medverkande: Joe Absolom, David Suchet
Regi: Ashley Pearce,

Mer omPoirot
00.00
Kommissarie Gently

Brittisk kriminalserie från 2009. Gently through the mill. Dagarna före valet 1964 hittas Patrick Fuller mördad. Kassaskåpet på kvarnen som han tidigare ägde är tömt. Gently frågar ut nuvarande ägaren och eventuellt blivande parlamentsledamoten Geoffrey Pershore. Skådespelare: Simon Hubbard, Martin Shaw, Lee Ingleby.

Medverkande: Simon Hubbard, Martin Shaw, Lee Ingleby
Regi: Ciaran Donnelly,

Mer omKommissarie Gently
02.00
Onda andars hus

Amerikansk ockultserie från 2015. Ghosts of War. En hotfull figur i nazistuniform vill utmäta hämnd för sin död. Ett par känner sig hotade av soldatens närvaro och försöker sluta fred med honom.

03.00
Obduktion: Michael Hutchence

Brittisk dokumentärserie från 2014. Michael Hutchence. Obducenten Richard Shepherd undersöker obduktionsprotokollet och den toxikologiska rapporten efter Michael Hutchences död. Den australiske INXS-sångaren begick självmord i Sydney 1997 och Shepherd försöker få en bild av hur han mådde under sin sista tid i livet.

04.00
Rescue mediums

Brittisk ockultserie från 2010. Kingsview Blvd. Ett gift par ber teamet om hjälp eftersom maken upplever att hans fötter attackeras om natten. Sängkläderna flyttas även av osynliga händer.

04.30
Rescue mediums

Brittisk ockultserie från 2010. St. Andrew's Road. Teamet besöker ett hem där dörrar öppnas och stängs av sig själva och mystiska skuggor syns i korridorerna.

05.00
Jamie Olivers Italien

Brittisk matlagningsserie från 2005. Monastery. Resmålet den här gången är ett benediktinkloster som är vida berömt för sitt kök. När Jamie anländer upptäcker han att munkarna förlorat sin matglädje. Han bestämmer sig för att hjälpa dem att hitta tillbaka till passionen och väcka liv i deras matlagning, köksträdgård och matsal.

05.30
Jamie Olivers Italien

Brittisk matlagningsserie från 2005. Le Marche. Med siktet inställt på enkel och rustik matlagning beger sig Jamie till en liten by vid Le Marche-bergen i Italien. Där jagar han vildsvin, slaktar ett lamm och deltar i en tävling i pastatillverkning. Han letar också efter tryffel och vild svamp och lagar mat av de råvaror han hittat.