Dagens tv-tablå för Sjuan

Gör tv av tittarnas största intressen som heminredning, antikt, jakt & fiske, motor, övernaturliga händelser, föräldraskap mm. Här sänds nyheter och direktsända sportevenemang samt utländska serier och talkshows.Välj ett annat datum
Tid Program
06.30
Hela USA bakar

Amerikansk matlagningsserie från 2013. Deltagarna blir nervösa när de ska baka bröd inför den beryktade bagaren Paul Hollywood. Först ska de göra en limpa som ska innehålla jäst och knådas för hand. Sedan ska de göra två slags croissanter, en med fyllning och en utan. För detta behövs två dagar då degen jäser i kylskåp över natten. 8/12.

07.30
Englands mästerkock

Brittisk matlagningsserie från 2012. De tolv återstående deltagarna lagar mat åt tidigare vinnare och finalister i Englands mästerkock. Det blir en restaurangutmaning där de tävlande måste arbeta under press. 8/12.

10.50
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Ethan oroar sig för att hans flickvän Skys drömmar om att slå igenom som rockstjärna går ut över deras förhållande. Jennifer är frustrerad över sin make Blake som lägger ner mindre och mindre tid på henne.

11.50
Hela USA bakar

Amerikansk matlagningsserie från 2013. Det är dags för efterrättstema och deltagarna ska göra åtta olika förtjockade desserter, till exempel puddingar. Den tekniska utmaningen går ut på att baka en chokladsufflé. Till sist ska de nervösa bakarna göra en efterrätt i flera lager som ska innehålla maräng.

12.50
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2013. En kvinna anklagar sin tidigare hyresvärd för att ha sålt hennes solariesäng utan hennes tillstånd. När en bil börjar brinna och slutligen exploderar leder det till grannosämja.

13.20
Judys domstol

Amerikansk realityserie från 2013. En ung kvinna som druckit för mycket alkohol grälar med sin pappa och vandaliserar hans flickväns bil. En hund av rasen mastino napoletano måste avlivas efter att den attackerat en kvinna som kräver att ägaren betalar räkningen från sjukhuset.

13.50
Det stora containerfyndet

Amerikansk dokumentärserie från 2014. En container genomborrad av kulor, en sönderbränd låda och en olycka gör att alla är på helspänn.

14.20
Veterinären från Bondi Beach på resa

Australisk realityserie från 2013. Chris Brown upptäcker en australisk ö med ovanlig lokalbefolkning och besöker det futuristiska Abu Dhabi. Han tar reda på varför ett lopp som går ut på att kasta färg på löparna håller på att ta över världen.

14.45
Det okända

Svensk ockultserie från 2007-08. Familjen Billman från Götene köpte grannens hus för att renovera och flytta in i. Men familjen avbröt renoveringen då dörrar och fönster plötsligt fick eget liv. Någon eller några verkar finnas kvar i huset och de verkar allt annat än nöjda med familjens närvaro.

15.45
Det okända

Svensk ockultserie från 2007-08. I en tidigare säsong besökte Det okända Carina Schutz och Mikael Fröbom i Krylbo. Parets tvillingdöttrar hade lockats ut i parken om natten och berättade att de lekt med en flicka. Mediet Terry Evans fick kontakt med en liten flicka men efter inspelningen upptäckte han att hon följt med honom hem.

16.45
Englands mästerkock

Brittisk matlagningsserie från 2012. Deltagarna lagar sitt bästa recept. Det blir en utmaning på temat sött eller surt och till sist ska de laga en tvårätters middag för viktiga gäster.

18.00
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2016. Ridge ber Thomas om förlåtelse. Eva inser något om Liam. Wyatt försöker ställa saker och ting tillrätta och Steffy berättar för Thomas om Erics nya kvinna.

18.35
Glamour

Amerikansk dramaserie från 2016. Liam uppmanar Steffy att lämna Wyatt. Eric berättar för Wyatt om hur han blev tillsammans med Quinn. Ridge försöker förstå vad som hänt.

19.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2016. Linda hamnade i en levande mardröm när hennes 15-åriga dotter gick ut med hunden men aldrig kom tillbaka. Ett stort sökpådrag sattes i gång och efter 23 dagar hittades flickan. Doktor Phil intervjuar Lindas dotter som berättar om sina upplevelser.

20.00
Helt hysteriskt - special

Brittisk komediserie från 2002. Edina åker till New York för att leta efter sin sedan länge försvunne son. Pat tar del av på stadens modevecka och ett något bisarrt bröllop äger rum. Saffy observerar världen inifrån ett skåp för att bli en bättre författare. Skådespelare: Jane Horrocks, Julia Sawalha, Deborah Harry, Christopher Ryan, Graham Norton, Whoopi Goldberg, Jennifer Saunders, Mo Gaffney, June Whitfield, Joanna Lumley.

Medverkande: Jane Horrocks, Julia Sawalha, Deborah Harry, Christopher Ryan, Graham Norton, Whoopi Goldberg, Jennifer Saunders, Mo Gaffney, June Whitfield, Joanna Lumley

21.20
Helt hysteriskt

Brittisk komediserie från 1992. Jennifer Saunders spelar en överviktig författare som har ett dokumentärteam i hasorna. Hon pratar om sin mest irriterande karaktär, Eddys mamma.

22.00
Wallander: Sveket

Svenskt kriminaldrama från 2013. En ung kvinna kommer in till Ystads poliskontor för att anmäla sin mamma försvunnen. Strax därefter hittas mamman död i närheten av familjens hem. Wallander hamnar i ett fall som hela tiden rör upp nya trådar. Skådespelare: Douglas Johansson, Signe Dahlkvist, Stina Ekblad, Leonard Terfelt, Krister Henriksson, Charlotta Jonsson.

00.00
1864

Dansk dramaserie från 2014. Monrad tvingar igenom en ny konstitution som införlivar hertigdömet Schleswig i det danska kungariket. Det leder till att Preussen förklarar krig mot Danmark. Laust och Peter möter sina medsoldater och utväxlar brev med Inge.

02.15
Young adult

Amerikansk dramakomedi från 2011. Den frånskilda, alkoholiserade författaren Mavis Gary återvänder till sin hemstad för att hitta sin pojkvän från gymnasiet och återuppta förhållandet. Han är gift och har just blivit pappa, men det hindrar inte Mavis som är fast besluten att vinna honom tillbaka till vilket pris som helst. Skådespelare: Patton Oswalt, Elizabeth Reaser, Patrick Wilson, Charlize Theron.

Medverkande: Patton Oswalt, Elizabeth Reaser, Patrick Wilson, Charlize Theron
Regi: Jason Reitman,

Mer omYoung adult
04.15
Det okända

Svensk ockultserie från 2007-08. En mystisk kvinna dyker om nätterna upp vid Maria Lien Stöckls säng och försöker påkalla uppmärksamhet på Marias mormors gamla fäbodstuga. Till slut reser hon till stugan för att ta reda på vad kvinnan vill, men lyckas inte få reda på någonting. Maria kontaktar Det okända och tillsammans med mediet Jörgen Gustafsson beger de sig till stugan för att lösa mysteriet. 6/12.

05.10
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Chelsea är gift med sin tonårskärlek som varit otrogen tidigare. Hon har haft svårt att lita på honom sedan dess och frågan är om hon gör rätt i det. Ebonys pojkvän Jermaine verkar inte lika intresserad längre av att umgås med henne. 8/12.

05.55
Cheaters

Amerikansk realityserie från 2011. Seth har märkt att hans vanligtvis oklanderligt klädda fru tappat stilen på sistone. Frågan är om hon håller på att förälska sig i en man som inte kan komma ihåg när han duschade senast. Rena misstänker att hennes pojkvän inte är ärlig med henne om sin ständiga övertid på jobbet. 9/12.