Dagens tv-tablå för National Geographic

Fantastiska naturprogram, fascinerande dokumentärer och inträngande vetenskapsprogram. Fältexpeditioner, forskningsprojekt, djur och natur, arkeologi m m. (06.00-12.00 visas program från systerkanalen CNBC). Sändningstid: Ca 12.00-03.00 Språk: Engelska Sv. undertexter: Nej Text-TV: NejVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Närbild - Colombias flygplats

Del 4. En man påstår sig utföra en tjänst, men det kan ge honom fängelsestraff. Dessutom stoppas en man som reser under falsk identitet. Säsong 1. Del 4.

06.45
Enfaldiga experiment

Breakdance och skateboardar. Se hur man kan göra bort sig eller skada sig när man klättrar på lyktstolpar, dansar och åker skateboard.

07.10
Wicked Tuna

Hajattack. Kaptenerna står inför sin farligaste utmaning hittills när vithajar tar sig in på grundare vatten och börjar attackera både simmare och båtar.

08.05
Wicked Tuna

Hämndens sötma. Kaptenerna får ovälkommen konkurrens när nya fiskare anländer. Den spända stämningen ökar när de klumpiga noviserna kostar dem fisk efter fisk.

09.00
Guldjakt i Yukon

Smärtsamma tider. Ken och Guillaume ökar produktionen i ett försök att rädda säsongen. Chris får handskas med stressen efter flera haverier.

09.55
Helvetets motorväg

Utförsåkning. När Phil och Wayne får chansen att köra stora bärgningsbilar väntar lika stora problem. Al råkar illa ut på en brant och krokig skogsväg.

10.50
Haverikommissionen

En dödlig myt. När ett passagerarplan på väg till Detroit kraschar leder en noggrann analys till att utredarna gör en förbluffande insikt.

11.45
Alaskas delstatspolis

Nattliga tjuvjägare. Poliserna tar sig an Alaskas tjuvjägare och deras fällor och bekämpar den farliga rattonykterheten.

12.40
Big Fix Alaska

Dalton Highway. Aven hjälper en fiskebåt att komma ut på vattnet igen. Duane reparerar en bil som behövs för att laga den berömda Dalton Highway.

13.35
Antarktis

Dags för hemfärd. När de flesta är på väg att lämna platsen anländer ett containerfartyg med mat och material till de som blir kvar under det mörka vinterhalvåret.

14.30
Fången på främmande mark

Jonglerar-smugglaren. Den kringresande magikern Mark Greening försökte efter en flytt till Japan att kombinera livet som småbarnspappa med att smuggla hasch.


15.25
Fången på främmande mark

Tonårig narkotikasmugglare. Vivian Carrasquillo tänkte skaffa pengar till en magoperation genom att smuggla droger men ställdes istället inför en snabbverkande fängelsediet.

16.20
Det laglösa folket

Yxmannen kommer. Curly får höra att ett stort träd riskerar att falla på ett hus i området. Mary ger sig ut på en outtröttlig jakt efter brasved.

17.15
Det laglösa folket

Legender i skogen. Invånarna i Port Protection kämpar med viktiga uppgifter som måste göras klart för att de ska klara av de långa och kalla månaderna som väntar.

18.10
Ice Road Rescue

Oväder på berget. Den kraftigaste stormen på åratal är på väg mot Norge. Räddningsarbetarna måste skynda sig för att hjälpa allihop ner från berget i tid.

19.05
Ice Road Rescue

Svart is. I söder lagar Bjørn Lægreid en snöplog och skjutsar en präst. I norr glider Roger Blengsli av vägen.

20.00
Haverikommissionen

Dödlig tystnad. När ett privatplan oväntat ändrar kurs mot Dallas från Orlando står det klart att något har gått riktigt fel.

21.00
De laglösa haven

Offren. Kan Karsten identifiera offren i videon? En kryptisk ledtråd leder honom till Iran och en familj med tre försvunna söner.

22.00
Den amerikanska maffian

Spränga maffian. Berättelsen om amerikanske advokatens Rudolph Giuliani försök att bevisa att maffians styrande organ existerade och hur han svor att spränga den.

23.00
Haverikommissionen

En presidents död. När Polens president Lech Kaczynski omkommer i en flygolycka upptäcker haveriutredarna att det inte var ett pilotmisstag som låg bakom.

00.00
Fången på främmande mark

Verklighetens Midnight Express. En film från 1978 berättade om 23-årige collegestudenten Billy Hayes liv i ett turkiskt fängelse. Nu berättar Billy den sanna historien.

00.55
Den amerikanska maffian

Spränga maffian. Berättelsen om amerikanske advokatens Rudolph Giuliani försök att bevisa att maffians styrande organ existerade och hur han svor att spränga den.

01.50
Helvetets motorväg

Tillbakablick. Då Jamie når ett vägskäl blickar han tillbaka på de fyra säsongerna och tänker tillbaka på hans svåraste och mest spännande bärgningsarbeten.

02.40
Drugs Inc.

Halloween i Detroit. Halloween i Detroit. Gatulangarna i centrum fyller på förråden medan medelklassen tar med partydroger till ravepartyn.

03.35
Lev fritt eller dö

Vildmarkens makt. Upplev livet i vildmarken tillsammans med sex personer som ska uthärda vintern i USA:s obygd och träskmarker.

04.25
Years Of Living Dangerously

Havens kollaps. Joshua Jackson reser från Stora barriärrevet till fiskebyar i Filippinerna för att med egna ögon se hur klimatförändringarna har påverkat haven.

05.10
Närbild - Dubais flygplats

Del 8. Mel får larm om ett potentiellt ebolafall. Mannen måste skärmas av från andra passagerare tills en diagnos kan fastställas. Säsong 3. Del 8.