Dagens tv-tablå för National Geographic

Fantastiska naturprogram, fascinerande dokumentärer och inträngande vetenskapsprogram. Fältexpeditioner, forskningsprojekt, djur och natur, arkeologi m m. (06.00-12.00 visas program från systerkanalen CNBC). Sändningstid: Ca 12.00-03.00 Språk: Engelska Sv. undertexter: Nej Text-TV: NejVälj ett annat datum
Tid Program
06.00
Det laglösa folket

Mellan vatten och vargar. På en avlägsen ö i sydöstra Alaskas iskalla vatten bor en grupp otroliga människor som lever av naturen.

06.45
Brain Games - Hjärnans illusioner

Vidskepligheter. I det här avsnittet får vi genom spel och experiment veta att det kan vara inbyggt i din hjärna att tro på saker som saknar verklighetsgrund.

07.10
Wicked Tuna: Nord vs syd

Faderns fena. En nybörjare försöker visa sin pappa vad han duger till. Flottan kämpar mot vädret, båtproblem och varandra för att hålla sig på ytan.

08.05
Wicked Tuna: Nord vs syd

Salta tjejer och sydliga nätter. Greg Mayer och hans lag har fångat mest tonfisk av alla i flottan, men kan de behålla sin knappa ledning över rivalerna Charlie och Jake Griffin?.

09.00
Guldjakt i Yukon

Trubbel på gång. Karl kämpar mot permafrosten, Kens fru hälsar på och upptäcker att han är nästintill pank, och Big Als grävare råkar illa ut.

09.55
Den otrolige doktor Pol

The Bull Pen. När vintern i Michigan börjar närma sig sitt slut lämnar snö och is plats för grönare betesmarker och den emotsedda HATS-galan.

10.50
Den otrolige doktor Pol

How Now Smelly Cow. De första sommartecknen sprider sig genom centrala Michigan. Veterinärassistenten Olivia balanserar jobb och skola.


11.45
Närbild - Dubais flygplats

Del 4. Mel rycker ut på ett passagerarlarm medan Nizel måste besluta om ett halvlastat fraktplan ska lyfta eller inte. Säsong 3. Del 4.

12.40
Haverikommissionen

Landning i blindo. Kroppar och vrakdelar spreds över ett stort område när ett TANS Peru-plan störtade i Amazonas djungel 2005.

13.35
Haverikommissionen

Iskallt flyg. En iskall Halloween-natt 1994 snurrar ett flygplan okontrollerat och kraschlandar på ett fält. Upptäck konstruktionsfelen som orsakade tragedin.

14.30
Fången på främmande mark

Tonårig narkotikasmugglare. Vivian Carrasquillo tänkte skaffa pengar till en magoperation genom att smuggla droger men ställdes istället inför en snabbverkande fängelsediet.

15.25
Fången på främmande mark

Farliga förbindelser. Historien om hur en manlig brittisk sjuksköterska fick oönskad uppmärksamhet från Saudiarabiens religiösa polis efter en rad gayaffärer.

16.20
Nazisternas megabyggen

Vargskansen. Vargskansen var en betongbas som utgjorde en del av Hitlers drömmar om världsherravälde. Den var även nyckeln till en nazistisk konspiration.

17.15
Alaskas delstatspolis

Århundradets oväder. Poliserna får problem när ett livsfarligt oväder gör vägarna ishala och till och med efterlysta brottslingar ger upp för att slippa kylan.

18.10
Helvetets motorväg

Med kort varsel. Strategierna kolliderar när familjen Davis och Quiring samarbetar i ett ovanligt bärgningsarbete som stängt av den mest trafikerade vägen i B.C.

19.05
Ice road rescue

Låsta lastbilar. Bjørn Lægreid beger sig ut i stormen för att undsätta en lastbil och rensa vägen för plogbilarna, men det slutar med att han också kör fast.

20.00
Wicked Tuna

Stiltje och rötmånad. När tonfisksäsongen nått halvvägs måste de båtar som ligger sist kämpa hårdare för att tjäna något över huvud taget den här sommaren.

21.00
Det laglösa folket

Dött träd. Mary drar till skogs för att jaga svartbjörn för första gången. Gary försöker fånga en bäver. Hans och Timbi går upp i bergen för att samla ved.

22.00
Hazen Audel - den ultimata överlevaren

Havets hot. Hazen ger sig ut på de förrädiska tropiska haven i Pongso no Tao för att fånga en eftertraktad fisk och bevisa sin manlighet.

23.00
Haverikommissionen

Dödlig utsändning. En kollision mellan United Express 5925 och ett privatplan förbryllar utredarna, tills de får reda på att en saknad pilot kan ha spelat en roll.

00.00
Fången på främmande mark

Saddams son. Den otroliga berättelsen om hur en irakisk soldat tvingades agera dubbelgångare åt Saddam Husseins ytterst labile äldste son, Uday.

00.55
Hazen Audel - den ultimata överlevaren

Havets hot. Hazen ger sig ut på de förrädiska tropiska haven i Pongso no Tao för att fånga en eftertraktad fisk och bevisa sin manlighet.

01.50
Drugs Inc.

Bad Boys. Alla sidor i knarkkrigen behöver vapen för att slåss för sin sak. Här möter du människorna som livnär sig på att sälja illegala vapen.

02.40
Äckliga sätt att bli rik på

Vinterkrigaren. Vintern närmar sig och Jim och Andy får känna hur det känns när Moder jord skruvar ner temperaturen rejält.

03.35
Lev fritt eller dö

Tid att döda. Ökennomaden Tobias ger sig ut på ett farligt uppdrag. Derik tämjer oroliga mulor. Thorns resa till jaktmarker tar en oväntad vändning.

04.25
Guldjakt i Yukon

Det är inte guld allt som glimmar. Hösten anländer och gruvarbetarna kämpar mot moder natur när jakten efter guld hotas av bävrar.

05.10
Varvet

Nybörjarmisstag. Insatserna är höga i de amerikanska skeppsvarvens hektiska värld. Det är bråttom att få båtarna sjödugliga igen så fort som möjligt.