Dagens tv-tablå för MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Breakfast Club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål. .


09.00
3 From 1

Programmet visar tre olika videos som alla är från samma artist. .

10.10
Video Love

Serien tar en närmare titt på de största musikvideosarna och de hetaste namnen inom musiken! .

10.35
Catfish: The TV Show

Keyonnah kan knappt tro att det är sant, men hon är nästan helt säker på att hon har ett nätförhållande med sin barndomskärlek, rapparen Bow Wow. Men är förhållandet för bra för att vara sant? .

11.30
Catfish: The TV Show

Paris värvar Nev och Max för att få hjälp med att lista ut vem som har lurat henne på nätet i fyra år. Men när killarna undersöker saken, upptäcker de någott chockerande som vänder misstankarna mot Paris själv. .

12.25
Catfish: The TV Show

Tyler är en kille som verkar ha allt - så hans vänner blev förvånade när han blev kär i Amanda på nätet. Efter att ha chattat och sms:at i 18 månader tror Tyler att de har en framtid tillsammans. .

13.15
Catfish: The TV Show

När Blaires instagramkärlek Markie krossade hennes hjärta, gick hon vidare och hittade en ny flickvän. Men nu är Markie tillbaka och vill att de äntligen ska träffas. Blaire behöver hjälp från Nev och Max för att det ska bli verklighet. .

14.05
Catfish: The TV Show

Tyreme träffade den vackra Tomorrow på nätet för nio månader sen. De har kommit varandra nära och Tyreme är redo att flytta för att få vara med henne. Kommer Max och Nev att kunna hjälpa Tyreme att få träffa sin morgondag? .

15.00
Catfish: The TV Show

Ramons solstråle här i livet är Paola, en tjej han träffat på Facebook och nu har ett förhållande med. Men efter många misslyckade försök att videochatta undrar han om hon verkligen är den han tror att hon är. .

15.55
Catfish: The TV Show

Nev och Max kontaktas av Carmen som är orolig över hennes kusin Antwane. Han har haft en tre års lång romans med en man över internet. .

16.50
Catfish: The TV Show

När Kayla var två år gammal mördade hennes far modern och begick självmord senare. Många år senare får Kayla ett meddelande från Courtney, en kvinna som påstår sig kanalisera hennes fars ande. .

18.05
Teen Mom OG

Macis dotter, Jayde, fyller ett år och Farrah flyttar till Los Angeles. Trots detta fortsätter hon att bråka med Simon när han försöker hjälpa till. .

Medverkande: Maci Bookout, Catelynn Lowell, Amber Portwood

19.00
On Fleek

I detta avsnitt, som handlar om mode och styling, tar Ellen hjälp av modeprofilen Angelica Blick som träffar tre kandidater inom området. .

Medverkande: Ellen Bergström

19.30
Brothers Green: EATS!

Bröderna slår på stort i Sin City. De håller i maten för ett snabbis-bröllop, kämpar mot riktiga UFC-stjärnor och visar allt på en möhippa. .

Medverkande: Joshua Greenfield, Michael Greenfield

20.00
Ridiculousness

I detta avsnitt av Ridiculousness får Rob, Chanel och Sterling sällskap av komikern Hampton Yount, medan de kollar farorna med riskabla skämt, lyssnar på berättare på nästa nivå och får veta vad det innebär att bli Hamspirerad. .

20.30
Ridiculousness Sverige

Fails och pranks flödar med Ridiculousness Sverige! Tillsammans med sina gäster tar programledarna nätets värsta, bästa och roligaste klipp till en helt ny nivå. .

21.00
Ridiculousness Sverige

Fails och pranks flödar med Ridiculousness Sverige! Tillsammans med sina gäster tar programledarna nätets värsta, bästa och roligaste klipp till en helt ny nivå. .

21.30
Ridiculousness

I detta nya avsnitt av Ridiculousness får Rob, Chanel och Sterling, ensamma, lära sig hur farligt det är att vara född med sköldpaddsblod, komma i form med Beast 90 X och inse fördelarna med att vara skämtsäker. .

22.00
Ex on the Beach

Sista dagen i huset och med slutet annalkande, finns det ouppklarade affärer att ta itu med. Ännu ett ex dyker upp, men kan verkligen någon finna kärleken och lämna huset lycklig? .

Medverkande: Helen Briggs, Nancy-May Turner, Naomi Hedman, Olivia Walsh, Scott Timlin, Joe Delaney, Lewis Good, Youssef Hassane, Jordan Davies, Megan McKenna
Regi: Phil Wagner

Mer omEx on the Beach
23.00
Catfish: The TV Show

Spencer avslöjar en hemlighet för Nev och Max, som han hållit för sig själv de senaste sex åren. Han har en relation med en av världens största popstjärnor. För första gången reser Catfish utomlands för att finna sanningen. .

00.00
Are You the One?

En pinsam utmaning får exen att börja sprida rykten. Gio och Stephen får äntligen veta sanningen om Julia. .

00.55
Are You the One?

Gamla konflikter kommer upp till ytan och ett enormt bråk leder till chock och tårar. Med bara två matchningsceremonier kvar, försöker man desperat lägga upp en strategi för att vinna. .

01.50
Jersey Shore

Sommaren går mot sitt slut, men dramatiken fortsätter. Pauly har en stalker och efter ett slagsmål hamnar en av rumskompisarna i fängelse. .

Medverkande: Angelina Pivarnick, Jenni "JWoww" Farley, - -, Nicole "Snooki" Polizzi, - -, Ronnie Ortiz-Magro, Sammi "Sweetheart" Giancola, Vinny Guadagnino

02.30
Night Videos

Se det senaste från MTV:s spellista. .