Dagens tv-tablå för MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
MTV breakfast club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

08.00
Catfish: The TV show

Amerikansk realityserie från 2014. Tracie & Sammie. Kändisen Tracie Thoms kom väldigt nära ett fan vid namn Sammie när hon hörde att Sammies vän hade gått bort. Sammie gick plötsligt upp i rök och nu undrar Tracie vem Sammie egentligen är.

09.00
16 & pregnant

Karley. Bra tjej får ordning på ”dålig” kille när hon väntar tvillingar.

10.00
The Hills

Out with the old. Sommaren med pojkvännen Jason gick inte så bra, så Lauren gör slut och återvänder till Teen Vogue för att möta sin chef, som inte är glad. Heidi har problem med killen som både hon och Audrina dejtar.

10.30
The Hills

When you least expect it. Lauren går på sin första dejt sen det tog slut med Jason och får en stor utmaning på jobbet när hon får uppgiften att jobba med en modevisning. Heidi har en chockerande hemlighet som hon måste berätta för sin pojkvän.

11.00
Teen mom OG

Amerikansk realityserie från 2015. Getting to know Amber. I denna entimmesspecial ser Amber och Gary tillbaka på de sex åren MTV har dokumenterat deras liv. De diskuterar Ambers drogberoende, varför hon valde fängelse och om hon någonsin kan få vårdnaden om Leah igen.

12.00
Catfish: The TV show

Amerikansk realityserie från 2014. Tracie & Sammie. Kändisen Tracie Thoms kom väldigt nära ett fan vid namn Sammie när hon hörde att Sammies vän hade gått bort. Sammie gick plötsligt upp i rök och nu undrar Tracie vem Sammie egentligen är.

13.00
Awkward

Prank Amateurs. Avgångsklassen härjar vilt med sina spratt och Jennas beslut att inte tänka mer på Matty sätts på prov när hon får veta en oroande hemlighet.

13.30
Awkward

Short circuit party. Jenna orsakar en olycka i skolan som får överraskande följder. Samtidigt måste Matty hantera efterdyningarna av konfrontationen med Jake.

14.00
The Hills

The best night ever. När Audrina objuden dyker upp på Heidis födelsedag blir hon snart varse om att Heidi inte är redo att förlåta henne. Lauren, fast besluten att koncentrera sig på jobbet, faller för en charmig ny kille i hennes liv – Brody.

14.30
The Hills

Who do you trust?. Audrina berättar för Heidi om Spencers vänsterprassel, men Heidi tror inte på henne – förrän hon ser det med egna ögon. Lauren är fortfarande inte säker på om hon är redo för ett nytt förhållande.


15.00
Snog marry avoid International version

Realityserie. Jerseytjejen Deanna älskar glitter och glamour, men behöver Stacys hjälp att passa in i yrkeslivet med en mer seriös look.

15.30
Snog marry avoid International version

Realityserie. Rew är en stolt mamma och undergroundmusiker som har haft samma punkkläder sen 80-talet. Nu vill hon ha en modernare, mer polerad stil som skriker succé.

16.00
Teen mom OG

Animal Instincts. Maci och Taylor planerar sitt bröllop. Leah är sårad för att Amber glömt att hälsa på henne. Farrah bjuder in Simon för att fira påsk med hennes familj, men slänger sen ut honom för att han inte bryr sig tillräckligt.

17.00
Catfish: The TV show

Realityserie. Larissa & Anthony. Efter att ha blivit lurad på nätet av bästa vännen från gymnasiet, vände sig Larissa till sin online-vän Anthony för stöd. Känslorna mellan dem växte till kärlek, men Anthony gör några misstag, och Larissa tror nu att han också ljuger.

18.00
Catfish: The TV show

Realityserie. Spencer & Katy. Spencer avslöjar en hemlighet för Nev och Max, som han hållit för sig själv de senaste sex åren. Han har en relation med en av världens största popstjärnor. För första gången reser Catfish utomlands för att finna sanningen.

19.00
World Stage 2017

inga Detaljer.

20.00
Are you the one?

Det blir spänt mellan kärlekstrianglar vid en dominikansk karneval. Hayden och Carolina går mot en djupare relation, och alla kämpar med hur man ska hantera ickematchande par.

21.00
Ex on the beach

Två nya ex kommer, till Aarons glädje och Beccas förtvivlan. Maisie når sin absoluta botten, Harriette får en spektakulär härdsmälta, och Sean och Jack brakar samman.

22.00
Spring break with Grandad

Gaz har en nyhet som skakar om strandhuset. Tant Jenny är på smiskdejt med James och Pearl, och en ny deltagare kommer för att festa hårt.

23.00
Geordie Shore

Amerikansk realityserie. Det blir bråk när Aaron hör Vicky och tjejerna snacka skit om honom samma kväll som han ska gå på sin tredje dejt med Vicky. Och medan killarna jobbar får tjejerna en stor överraskning när en ny kille, Kyle, flyttar in i huset.

00.00
Geordie Shore

Amerikansk realityserie. Nykomlingen Kyle gör sig hemmastadd i huset genom att tillbringa natten med Holly. Geordiegänget tar sin Tash On-turné till utlandet när de flyger till Reykjavik för att festa.

01.00
Ridiculousness

Amerikansk humor från 2013. Fantasy factory. Rob Dyrdek och den australiska sångstjärnan Cody Simpson bevittnar några extrema ”Awkward Dates” och hittar internets mest ”Anti-Viral Sensations”.

01.30
Ridiculousness

Amerikansk humor från 2013. Best of the Guests. Det bästa ur ”Ridiculousness” i ett klippavsnitt om ett klipp-program med de bästa gästerna från alla de tre hysteriskt roliga säsongerna.

02.00
Ridiculousness

Nick Swardson. Komikern Nick Swardson Rob hur man är ”Gammal och pilsk”, hur ”Dagfyllona” lever och hur man vet att ens bil är ett arsel.

02.30
Ridiculousness

Snoop Dogg a.k.a. Snoop Lion. Raplegenden Snoop Dogg/Snoop Lion och Rob roas av oproportionerliga segergester, utländska snutar och ungar som får för mycket peppning.

02.55
Night videos

inga Detaljer.