Dagens tv-tablå för MTV

Världens mest kända musik- och underhållningskanal. Den digitala versionen av MTV har samma innehåll som den analoga, men bättre ljud och bild. Delvis svensktextad.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
MTV breakfast club

Vändstekta ägg, nypressad juice, rostat bröd och en slagdänga från Eminem. Det är en rejäl och hälsosam frukost det, så missa inte MTV Breakfast Club Top 10. Frukosten är ju trots allt dagens viktigaste mål.

08.00
Catfish: The TV show

Nev and Max’s 15 Craziest Catfish Moments Ever. Nev och Max visar oss sina 15 favoritstunder från tre första tre säsongerna av ”Catfish”. Samtidigt som de visar roliga och gripande godbitar som tittarna aldrig sett tidigare.

09.00
16 & pregnant

Unseen moments. I detta specialavsnitt ser vi aldrig tidigare visat material från den första säsongen av ”16 & Pregnant”.

10.00
16 & pregnant

Jennelle. Strandtjejen Jennelle från North Carolina, inser att hennes pojkvän inte kommer tillbaka och att hon är för omogen för att ta hand om en baby.

11.00
Teen mom 2

Amerikansk realityserie från 2011. Catching Up With 16 and Pregnant: The Girls of Teen Mom 2. Speciellt avsnitt som sammanfattar de emotionella resor som Chelsea, Jenelle, Kailyn och Leah från ”16 & Pregnant” gjort. Vi tar en titt på den kommande serien ”Teen Mom 2”, som följer utmaningarna de ställs inför under första året som mammor.


12.00
Catfish: The TV show

Mike & Felicia. När Mike mötte Felicia online tändes en gnista omedelbart. Efter några veckor bestämde de att träffas, med Felicia svek och kom med undanflykter och löften om att ses sen. Kan Mike lita på henne eller blir han besviken?.

13.00
Awkward

Resolutions. Jenna undviker att ta itu med avslöjandet att det var hennes mamma som skrev carefrontation-brevet. Tills Jakes julklapp tvingar henne att bestämma sig för om hon är redo att lämna sitt förflutna med Matty bakom sig.

13.30
Awkward

Sex, lies and the sanctuary. När hennes förhållande med Jake äntligen är officiellt njuter Jenna av sin nya relationsstatus. Det tills hon hör talas om den dolda kameran som filmade vid Sanctuary under flera månader. Hon gör sitt bästa för att förstöra filmen.

14.00
16 & pregnant

Christinna. Christinna och footballstjärnan Isiah fick ändra på sina collegeplaner när de fick veta att de väntade barn. Hans familj är arg att han fick lov att ge upp sitt footballstipenium. Klarar de sig eller är trycket för stort?.

15.00
Snog marry avoid International version

Realityserie. Lisa är en ensamstående mamma vars utmanande stil får andra att se henne som krävande och ytlig. Stacy guidar henne genom en ”makeunder” med dramatiskt resultat.

15.30
Snog marry avoid International version

Realityserie. Den blivande begravningsentreprenören har en Addamsstil som inte visar vilken rar tjej hon egentligen är. Stacy guidar henne genom en ”makeunder” med dramatiskt resultat.

16.00
Teen mom OG

Surprise Surprise!. Amber och Matt försöker få stopp på ryktena och får besök av Matts strulige son, Farrah har personalproblem på FroCo, och Tyler och Catelynn firar Butchs första år i frihet.

17.00
Catfish: The TV show

Amerikansk realityserie från 2013. Mike & Kristen. Mike träffade Kristen på Facebook för många år sen och deras förbindelse blev snabbt djup. Alla hans försök att träffa Kristen har gått om intet, ändå tror han att hon är den rätta. Kommer de äntligen att träffas?.

18.00
Catfish: The TV show

Amerikansk realityserie från 2013. Jesse & Brian. När Jesse träffade Brian på Facebook trodde hon att hon fått in en fullträff. De skulle träffas, men Brian kom aldrig. Åratal senare har Brian bett henne att flytta in hos honom, men hon undrar vad det är han döljer.

19.00
16 & pregnant

Lizzie. Lizzies två passioner, musik och pojkvännen Skylar, är det enda som håller igång henne när hon blir gravid och hoppar av gymnasiet. När hon upptäcker att han inte alltid varit trogen ser Lizzies värld inte fullt så perfekt ut längre.

20.00
Teen mom UK

Megan ger Dylan en bebischock, Naomi går vidare efter Raphael och träffar en ny karl, Chloe och Jordan letar hus, Mia är inställd på giftermål, och Ste berättar för Amber att han har hittat kärleken.

21.00
Catfish: The TV show

Rod & Ebony. När Rod hittade Ebony på en nätdejtingsite för fyra år sen trodde han att hon var heterosexuell. Men när de hade blivit förälskade avslöjade Ebony att hon är en transperson.

22.00
Ridiculousness

I nionde säsongspremiären av ”Ridiculousness” blir Rob, Chanel och Sterling ”Bortredigerade”, åker till ”Hell mart” och njuter av en delikat ”Pumpakrydda”.

22.30
Ridiculousness

I ett rykande färskt avsnitt av ”Ridiculousness” gästas Rob, Steelo och Chanel av BMX-legenden Jamie Bestwick och upplever äkta ”Vertikal smärta”, sätter ungdomar på mattan i ”Ungdomsdödare” och överkoffeineras i ”Rothrockad”.

23.00
Ridiculousness

I ett rykande färskt ”Ridiculousness” ska Rob, Chanel och Steelo fira ”Rysk thanksgiving” , få känna på ”Elaka ungars” vrede och plugga in med ”Virtuell pensionering”.

23.30
Ridiculousness

Clinton Sparks. Musikproducenten Clinton Sparks lär Rob, Chanel och Steelo att göra budgetbeats i ”Sparkande och sprakande”, bli kulturella med ”Massholes” och orsakar allvarliga mammaskador i ”Mammatrauma”.

00.00
South Park

An Elephant Makes Love to a Pig. Kyle anlitar dr Mephisto, som jobbar med genteknik, för att klona hans elefant och Cartmans knubbiga gris för att vinna en naturvetenskapstävling.

00.30
South Park

Death. Stans gamla morfar försöker få pojkarna att döda honom. Samtidigt försöker South Parks föräldrar påverka en TV-kanal att ta bort Terrance och Philip från.

01.00
South Park

Pinkeye. Det är Halloween i South Park och Kenny dödas av en fallande rymdstation och omvandlas till en zombie av en balsamerande vätska som är förgiftad med Worcester-sås.

01.30
South Park

Starvin' Marvin. Under en reklampaus med Terrance och Philip bestämmer sig pojkarna för att adoptera ett etiopiskt barn eftersom man får en gratis digital sportklocka på köpet.

02.00
Ridiculousness

Chanel and Sterling XXI. Rob, Sterling och Chanel tar en välbehövlig ”Karatepaus”, försöker ta reda på vad det är för fel på ”Defekta djur” och leker ”Rot eller röv”.

02.30
Ridiculousness

Andy Bell. Stuntmannen Andy Bell från ”Nitro Circus” hälsar på hos Rob, Sterling och Chanel för att se på ”Nitrostatister”, och lära sig lite om ”Gatudans”.

02.55
Night videos

inga Detaljer.