Dagens tv-tablå för Comedy Central

Comedy Central är en kabelkanal med ett utbud är inriktat på humor.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Key & Peele

Soul Food. Jordan och Keegan diskuterar vem som är svartast av dem och hur det är att vara den ende svarte på en fest, Tea Party får nytt hopp, två armérekryterare tänker i nya banor och Bobby McFerrin duellerar mot Michael Winslow.

06.30
Punk'd

Amerikansk nöjesserie från 2004. Tara Reid/Carmen Electra and Dave Navarro. Carmen Elektra och Dave Navarro hämtas upp av en chaufför som älskar att smita från olyckor. Tara Reid råkar ut för samma ilska som Carmen och Dave och vanliga människor hyrs in till en begravning för en extraordinär själ.

06.55
Punk'd

Amerikansk nöjesserie från 2004. Brandy/Mekhi Phifer/Mike Shinoda. Mike Shinoda (Linkin Park) är offret för en olagligt parkerad brandpost. Brandy hämnas på sin bror när Punk'd-polisen undersöker stulna juveler och Mekhi Phifer (8 Mile) befinner sig plötslig i besvärlig sits pga en obetald biljett.


07.25
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2004. En gammal skolkamrat till Karen hämnas på henne för att hon förstört hans skolår genom att försöka bli vd över Walker inc. Jack och Grace misstänker att Vince bedrar Will. Gästskådespelare: Jeff Goldblum.

07.50
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2004. Will har chans att bli partner på advokatbyrån och blir hembjuden på middag till sin chef. Men han oroar sig för att Vince ska förstöra hans chans till befordran. Karen vägrar tro på Rosario när hon säger att hon är sjuk.

08.20
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2004. Scott Woolley, Karens fiende, anlitar Grace för att designa hans nya restaurang. Men han har ett krav, att Grace ger Karen sparken. Jack tar med Will ut på krogen för att han ska komma över Vince men det slutar med att Jack överger Will.

08.50
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2004. Grace försöker ignorera Alla hjärtans dag men det hela slutar med att hon faller för Nick, som arbetar med att designa just sådana kort. Karens fiende, Scott, försöker vinna hennes hjärta genom att överösa Karen med gåvor. Will och Jack finner tröst hos varandra.

09.15
Will & Grace

Amerikansk komediserie från 2004. Grace är orolig över att hennes förhållande med Nick går för fort fram och tvingar Will att övervaka hennes dejt med Nick. Karen försöker para ihop Jack med Aaron, kvarterets fågelskådare, men det går inte riktigt som hon planerat.

09.40
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Fez Gets the Girl. Donna hjälper Fez att få sin drömtjej.

10.05
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Hyde's Christmas rager. Hydes pappa får en lektion i faderskap av Red.

10.30
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Dine & Dash. En fin middag slutar med en springnota.

11.00
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Donna's Panties. Farlig förbindelse. Är Fez drömtjej en mardröm?.

11.30
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Who Wants It More. Hur länge kan Eric och Donna hålla fingrarna i styr?.

11.55
Melissa & Joey

Amerikansk komediserie från 2013. Don't look back in anger. I det här speciella avsnittet ser Mel och Joe tillbaka på sin relation över tiden.

12.20
Melissa & Joey

Amerikansk komediserie. Melissa & Joey's frozen. Efter att ha blivit infrusna i en lavin på en skidresa, tinar Mel and Joe upp i framtiden, hundra år senare.

12.50
Melissa & Joey

Amerikansk komediserie från 2013. You're the one that I want: Wedding 1. Du är hjärtligt välkommen till Mels och Joeys bröllop.

13.20
Melissa & Joey

Amerikansk komediserie från 2013. Maybe I'm amazed: Wedding 2. Mel släpper en bomb på sitt bröllop. Joey tvingas till ett snabbt beslut som kan påverka deras äktenskap.

13.45
Melissa & Joey

Amerikansk komediserie från 2013. At last: Wedding 3. Joe är fortfarande snurrig efter den oväntade nyheten på bröllopet, och bjuder in sin familj att bo hos dem, utan att fråga Mel. Kommer hon att ge upp och acceptera ett ständigt växande hushåll eller lämnar hon Joe?.

14.10
South Park

Amerikansk animerad komediserie från 2002. Professor Chaos. Killarna avskedar Butters från att vara deras vän, vilket framkallar hans mörka sida.

14.35
South Park

Amerikansk animerad komediserie från 2002. Simpsons already did it. Butters (som professor Chaos) har en plan som går ut på att skymma solen med en enorm skärm. General Disarray talar emellertid om för honom att det redan gjorts på The Simpsons.

15.05
South Park

Amerikansk animerad komediserie från 2002. Red hot catholic love. Fader Maxi reser till Rom när en skandal inom den katolska kyrkan får kyrkorna i South Park att stå halvtomma.

15.35
Impractical Jokers

Birds and the Bees. Killarna delar sina känslor på parkbänkar, jobbar på en ”drive-through” för snabbmat och försöker övertala oskyldiga åskådare att dansa med dem.

16.00
Impractical Jokers

Strip High Five. Killarna ger en gemensam föreläsning i sensitivitetsträning, låtsas vara receptionister på ett stressigt innerstadskontor, och studerar kändisar på stan.

16.30
Impractical Jokers

Sound EffeXXX. Killarna avslöjar konstiga knep för en fokusgrupp, försöker använda andras kuddar i en park, och försöker övertyga kunder i en matvarubutik att inte köpa det de vill.

16.55
Impractical Jokers

Do Something To My Face. Killarna utnyttjar kunder i en galleria, som medlare i sina andefattiga konflikter, kräver att få glass, och startar protester i en park, av fåniga anledningar.

17.25
Impractical Jokers

Psychic Not-line. Killarna skakar hand med främlingar och jobbar på en japansk restaurang. Förloraren måste låtsas vara ett medium inför en folksamling.

17.55
American dad

Amerikansk komediserie från 2008. Hayley gör slut med sin pojkvän och hamnar i armarna på Stans ”body double” från CIA. Men allting går snett när han börjar att stöta på Francine.

18.25
American dad

Amerikansk komediserie från 2008. CIA har drabbats av nedskärningar och Roger föreslår att Stan ska arrangera en gala för att samla in pengar.

18.50
American dad

Amerikansk komediserie från 2008. Steve är generad över att han måste använda sitt ryggstöd i skolan, så Stan berättar för honom att han använder peruk för att dölja sin skallighet.

19.20
American dad

Amerikansk komediserie från 2008. Stan blir överlycklig när en kollega ger honom piller så att han kan hålla sig vaken hela natten, och ändå känna som att han har sovit i åtta timmar.

19.45
American dad

Amerikansk komediserie från 2008. Familjen Smith försöker att arrangera en spelkväll, men Roger hittar en rad ursäkter för att slippa. Besvikelsen är stor när de får reda på att han varit ”otrogen” med en annan familj.

20.15
South Park

Amerikansk komediserie från 2013. Titties and Dragons. Shoppingcentret öppnar snart för den största Black friday någonsin. Pojkarna är oense om vilken spelkonsol de ska köpa och en blodig kamp kommer att avgöra om det blir Xbox eller Sony som står som vinnare.

20.40
South Park

Amerikansk komediserie från 2013. The Hobbit. Wendy försöker att para ihop en av sina väninnor med Butters, men det slutar med att hon hamnar hos skolkuratorn.

21.10
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. Go fund yourself. Killarna försöker att hitta ett bra namn till sitt nya startup-bolag, och döper det till The Washington Redskins.

21.40
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. Gluten free ebola. South Park blir glutenfritt.

22.10
Severance - teambuilding

Brittiskt drama från 2006. Sju anställda hos en vapentillverkare åker på teambuilding-resa, men på väg upp i bergen kapas bussen av ett gäng ungdomar. Skådespelare: Tim McInnerny, Toby Stephens, Andy Nyman, Danny Dyer, Laura Harris.

Medverkande: Tim McInnerny, Toby Stephens, Andy Nyman, Danny Dyer, Laura Harris
Regi: Christopher Smith,

Mer omSeverance - teambuilding
00.10
Drunk history UK

Brittisk nöjesserie från 2015. Russell Kane and Alex Horne. Komikerna blir fulla och lär oss historia. Russell Kane talar om Karl II, Alex Horne om stölden av pokalen i 1966 års World Cup, och Diane Morgan talar om Lady Godiva.

00.35
Jackass

Amerikansk humorserie. Johnny Knoxville vrickar vristen när han försöker hoppa över Los Angeles-floden.

01.10
Jackass

Amerikansk humorserie. Johnny Knoxville tar på sig en blöja och utmanar en professionell sumobrottare. Bam Margera väcker sina föräldrar med death metal klockan två på natten.

01.35
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. The cissy. Enligt Eric Cartman har Wendy Testaburger blivit lesbisk.

02.05
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. Handicar. Timmys framgång med sin nya taxifirma gör att han får en massa fiender.

02.25
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. The magic bush. Cartman och Butters får tag på en drönare och tar en flygtur i kvarteret.

02.50
South Park

Amerikansk komediserie från 2014. Freemium isn't free. Stan blir beroende av ett nytt mobilspel med Terrance och Phillip.

03.10
Punk'd

Amerikansk nöjesserie från 2004. Brandy/Mekhi Phifer/Mike Shinoda. Mike Shinoda (Linkin Park) är offret för en olagligt parkerad brandpost. Brandy hämnas på sin bror när Punk'd-polisen undersöker stulna juveler och Mekhi Phifer (8 Mile) befinner sig plötslig i besvärlig sits pga en obetald biljett.

03.25
Punk'd

Amerikansk nöjesserie från 2004. Carmelo Anthony/Shannon Elizabeth/Jena Malone. Jean Malone får fel bil av bilparkeraren och när han lämnar tillbaka den anklagas han för att ha stulit kontanter från bilen. Shannon Elizabeth får höra att hon är stjärnan i en så kallad sexvideo.

03.50
Key & Peele

Landlord. I säsongsavslutningen vill president Obama bli behandlad som alla andra, Jordan tittar på en lägenhet som har en läbbig värd och två partypeppare sätter igång festen på en bar mitzvah.

04.10
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Fez Gets the Girl. Donna hjälper Fez att få sin drömtjej.

04.30
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Hyde's Christmas rager. Hydes pappa får en lektion i faderskap av Red.

04.50
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Dine & Dash. En fin middag slutar med en springnota.

05.15
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Donna's Panties. Farlig förbindelse. Är Fez drömtjej en mardröm?.

05.35
That '70s show

Amerikansk komediserie från 2000. Who Wants It More. Hur länge kan Eric och Donna hålla fingrarna i styr?.