Dagens tv-tablå för C More Stars

Med C More Stars får du de senaste action och drama filmerna helt utan reklamavbrott.Välj ett annat datum
Tid Program
06.30
Northpole: Open for Christmas

Kanadensiskt familjeäventyr från 2015. När affärskvinnan Mackenzie ärver sin fasters gamla hotell planerar hon att renovera det och sälja det till högstbjudande, lagom till julsäsongen. Men Mackenzie stöter på motstånd från oväntat håll och blir påmind om julens magiska budskap. Skådespelare: Dermot Mulroney, Bailee Madison, Lori Loughlin.

Medverkande: Dermot Mulroney, Bailee Madison, Lori Loughlin
Regi: Douglas Barr,

Mer omNorthpole: Open for Christmas
07.55
Det borde finnas regler

Svenskt drama från 2015. 14-åringarna Mia, Mirjam och Karl vill leva vuxenliv, men vet inte riktigt hur de ska hantera alkohol, kärleksrelationer och filosofiska grubblerier. När Mirjam inleder ett förhållande med en mycket äldre man sätts vänskapen på prov och Mia och Karl försöker sätta stopp för romansen. Skådespelare: Annika Hallin, Ludvig Särnklint, Anna Hägglin, Lo Salmson.

Medverkande: Annika Hallin, Ludvig Särnklint, Anna Hägglin, Lo Salmson
Regi: Linda-Maria Birbeck,

Mer omDet borde finnas regler
09.20
West side story

Amerikansk musikal från 1961. Två rivaliserande gatugäng i 50-talets New York. Tony, ledare för Jets och Maria, syster till Sharks-ledaren Bernardo blir kära i varandra. Är deras kärlek dömd att misslyckas? Musik av Leonard Bernstein. Skådespelare: George Chakiris, Richard Beymer, Natalie Wood.

Medverkande: George Chakiris, Richard Beymer, Natalie Wood
Regi: Jerome Robbins Robert Wise,

Mer omWest side story
11.50
Samba

Franskt drama från 2014. Samba är en fattig immigrant som flyttat till Frankrike från Senegal för att få ett bättre liv, men trösklarna för att komma in i samhället är höga. Alice är en högt uppsatt företagschef som blivit utbränd och kämpar för att samla ihop sitt liv igen. Detta omaka par möts under märkliga omständigheter som vänder upp och ner på tillvaron. Skådespelare: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy.

Medverkande: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy
Regi: Olivier Nakache Eric Toledano,

Mer omSamba
13.45
Över gatan, under vattnet

Danskt drama från 2009. Skådespelerskan Anne och hemmapappan Ask har levt ihop hela livet, men nu vill Ask skiljas. Terapeuten Charlotte gör sitt bästa för att rädda deras äktenskap men själv har hon ett förhållande med en obotlig kvinnokarl. Deras liv berörs också av Bente och Bjørn som gått igenom en svår skilsmässa. Skådespelare: Nicolas Bro, Anders W Bertelsen, Sidse Babett Knudsen.

Medverkande: Nicolas Bro, Anders W Bertelsen, Sidse Babett Knudsen
Regi: Charlotte Sieling,

Mer omÖver gatan, under vattnet
15.10
Alvin och gänget - gasen i botten

Amerikansk familjekomedi från 2015. Jordekorrarna Alvin, Simon och Theodor får för sig att Dave, deras människovän, ska fria till sin flickvän i Miami och samtidigt dumpa dem. De har tre dagar på sig att stoppa frieriet och ger sig raskt av mot Miami. Resan leder till galna upptåg och den ena knasigheten efter den andra. Skådespelare: Kimberly Williams-Paisley, Josh Green, Jason Lee.

Medverkande: Kimberly Williams-Paisley, Josh Green, Jason Lee
Regi: Walt Becker,

Mer omAlvin och gänget - gasen i botten
16.40
Kung Fu Panda 3

Amerikanskt animerat familjeäventyr från 2016. Kung fu-mästaren Po återförenas med sin far och träffar andra pandor som lever tillsammans i en bergsby. Men hela Kina hotas av den odöde mästaren Kai, som förvandlar andra kung fu-krigare till jadesmycken. För att besegra Kai måste Po träna sina nya panda-kompisar i kung fu och ta hjälp av dem.


Regi: Jennifer Yuh Nelson Alessandro Carloni

Mer omKung Fu Panda 3
18.20
April och den otroliga världen

Franskt animerat äventyr från 2015. Året är 1941, men inget är som vi är vana vid. Under sjuttio år har mänsklighetens viktigaste vetenskapsmän försvunnit spårlöst. April bor i ett Paris där ånga och kol driver maskinerna. Hennes föräldrar är två av de försvunna forskarna och hon ger sig ut på en svindlande resa för att hitta dem. Skådespelare: Philippe Katerine, Jean Rochefort, Olivier Gourmet, Marion Cotillard.

Medverkande: Philippe Katerine, Jean Rochefort, Olivier Gourmet, Marion Cotillard
Regi: Christian Desmares Franck Ekinci,

Mer omApril och den otroliga världen
20.00
Interstellar

Amerikansk science fiction från 2014. I en nära framtid, där mänskligheten hotas av klimatförändringar, ska en expedition med astronauter ge sig iväg på en resa bortom vårt eget solsystem. Skådespelare: Anne Hathaway, Jessica Chastain, Matthew McConaughey.

22.45
Deadpool

Amerikansk actionkomedi från 2016. Den kaxige legosoldaten Wade kidnappas och utsätts för ett brutalt medicinskt experiment. Det förstör hans utseende, men ger honom superkrafter. En bitter Wade döper om sig till Deadpool, beväpnar sig till tänderna och börjar planera en gruvlig hämnd. Skådespelare: Ed Skrein, Morena Baccarin, Ryan Reynolds.

Medverkande: Ed Skrein, Morena Baccarin, Ryan Reynolds
Regi: Tim Miller,

Mer omDeadpool
00.30
Ouija

Amerikansk skräckfilm från 2014. En tjej dör under mystiska omständigheter efter att hon filmat sig själv leka med ett gammalt ouija-bräde. Det leder till att en grupp nära vänner börjar undersöka brädet, och så småningom upptäcker de att vissa saker ska man inte leka med, särskilt inte sådant som rör ”andra sidan”. Skådespelare: Daren Kagasoff, Bianca A. Santos, Douglas Smith, Olivia Cooke, Ana Coto.

Medverkande: Daren Kagasoff, Bianca A
Regi: Stiles White,

Mer omOuija
01.55
Everybody wants some

Amerikansk komedi från 2016. Det är tidigt 1980-tal och för ett gäng collegestudenter kretsar livet kring sport, musik och brudar. Fokus ligger sällan på skolarbetet, snarare är det fester, konserter och baseball som gäller för grabbgänget som just tagit steget in i vuxenvärlden. Skådespelare: Ryan Guzman, Zoey Deutch, Will Brittain, Blake Jenner, Tyler Hoechlin.

Medverkande: Ryan Guzman, Zoey Deutch, Will Brittain, Blake Jenner, Tyler Hoechlin
Regi: Richard Linklater,

Mer omEverybody wants some
03.50
Blackhat

Amerikansk thriller från 2015. Hackaren Nick Hathaway sitter bakom lås och bom för datorbrott, men plötsligt får han en oväntad möjlighet att korta sitt straff. En cyberterrorist utför till synes slumpmässiga attentat runtom i världen, och de amerikanska och kinesiska myndigheterna behöver Nicks hjälp att hitta förövaren. Skådespelare: Tang Wei, Ritchie Coster, Viola Davis, Chris Hemsworth.

Medverkande: Tang Wei, Ritchie Coster, Viola Davis, Chris Hemsworth
Regi: Michael Mann,

Mer omBlackhat