Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.30
Allra käraste syster

Svensk barnfilm från 1988. Barbro har en hemlig syster, en tvillingsyster som heter Ylva-Li. Ylva-Li bor under en rosenbuske, men inte vilken rosenbuske som helst, utan det är Salikos rosor. När Barbro känner sig ensam och utstött av familjen kan hon fly ner i hålet under busken. Skådespelare: Ulla Elgestad, Anki Lidén, Elin Elgestad.

Medverkande: Ulla Elgestad, Anki Lidén, Elin Elgestad
Regi: Göran Carmback,

07.00
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

07.25
Go'natt herr luffare

Svensk kortfilm från 1988. Mamma sa att dörren skulle vara stängd så att ingen luffare kunde komma in. Men så gick Sven ut ett tag och glömde att lägga på haspen igen. Baserad på Astrid Lindgrens historia "Barnen var ensamma hemma". Skådespelare: Peter Hall, Stina Lindmark, Björn Gustafson.

Medverkande: Peter Hall, Stina Lindmark, Björn Gustafson
Regi: Daniel Bergman,

08.00
Loranga, Masarin och Dartanjang

Svensk familjefilm från 2005. Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta – han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom. Men det hjälper visst inte, för han är ändå jämt sjuk. Skådespelare: Dietmann Ludvig, Gösta Ekman, Dan Ekborg.

Medverkande: Dietmann Ludvig, Gösta Ekman, Dan Ekborg
Regi: Igor Veichtaguin,

08.50
Pippi Långstrump på de sju haven

Svensk familjefilm från 1970. Pippi får en flaskpost med ett nödrop från sin pappa. Han har tillfångatagits av sjörövare i Söderhavet. Pippi tar med sig Tommy och Annika över de sju haven på en farofylld räddningsexpedition. Skådespelare: Beppe Wolgers, Martin Ljung, Jarl Borssén, Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg.

Medverkande: Beppe Wolgers, Martin Ljung, Jarl Borssén, Inger Nilsson, Maria Persson, Pär Sundberg

10.30
Sånt är livet

Svensk-norsk komedi från 1996. Barpianisten Tin-Tin Matsson som har en begynnande 30-årskris. Hennes två största drömmar, att spela i pianobaren på Grand Hotel och att gifta sig innan hon fyllt 30, har nämligen fortfarande inte blivit verklighet. Skådespelare: Jakob Eklund, Philip Zandén, Sverre Anker Ousdal, Helena Bergström, Lena Nyman.

Medverkande: Jakob Eklund, Philip Zandén, Sverre Anker Ousdal, Helena Bergström, Lena Nyman

12.40
Kocken

Svenskt drama från 2005. År 1969. 18-årige Martin mönstrar på som andrekock på ett lastfartyg med destination Kapstaden. I fartygets kök härskar förstekocken Peter Stein och allting där är underkastat hans osynliga och brutala regelverk. Martin anar inte vad som väntar honom och hans kompis, kockeleven Sundsvall. Skådespelare: Henrik Lundström, Peter Viitanen, Kjell Bergqvist.

Medverkande: Henrik Lundström, Peter Viitanen, Kjell Bergqvist
Regi: Mats Arehn,

Mer omKocken
14.30
Sherdil

Svenskt äventyr från 1999. Sannas högsta önskan är att få en egen häst. En dag när hon är på väg till skolan hamnar hon i ett stall där tre arabhästar står i karantän. Hästarna är en gåva från ett annat land till svenska staten, som beslutat sig för att slakta dem. Sanna bestämmer sig för att rädda en av dem. Skådespelare: Hanna Alström, Sebastian Hulthén, Rebecka Liljeberg.

Medverkande: Hanna Alström, Sebastian Hulthén, Rebecka Liljeberg
Regi: Gita Mallik David Flamholc,

Mer omSherdil
16.15
Hundtricket

Svensk komedi från 2002. Simon är en singelkille i 20-årsåldern som tillbringar en stor del av sin fritid med att se på romantiska filmer och drömma om Den Stora Kärleken. Micke och Mario är hans bästa kompisar. Micke är en riktig Don Juan som älskar livet som singel, medan Mario har ett fast förhållande. En dag får Micke och Mario nog av Simons eviga sökande efter den rätta och bestämmer sig för att hjälpa honom. Det är då Micke kläcker idén om hundtricket. Skådespelare: Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist, Alexander Skarsgård, Linus Wahlgren.

18.00
Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge....

18.25
Eva & Adam: Fyra födelsedagar och ett fiasko

Svensk familjefilm från 2001. Eva och Adam har varit ihop i snart tre år. De är nästan alltid tillsammans, men Eva har börjat fundera på om Adam verkligen är rätt kille för henne. Går hon miste om en massa roliga saker? Hur vet man att man fortfarande är kär när det slutat pirra i magen?. Skådespelare: Carl-Robert Holmer-Kårell, Ulrika Bergman, Ellen Fjæstad.

Medverkande: Carl-Robert Holmer-Kårell, Ulrika Bergman, Ellen Fjæstad
Regi: Catti Edfeldt,

Mer omEva & Adam: Fyra födelsedagar och ett fiasko
20.00
Bang bang orangutang

Svenskt drama från 2005. Den framgångsrike affärsmannen Åke Jönsson älskar sig själv. Och sin karriär. Och sin stora, dyra bil. Men på en sekund förvandlas hans liv. Han mister sin fru och sina barn, som han i sitt karriärrus glömt att älska. Plötsligt är allt förändrat och Åke måste gå på jakt efter kärleken. Skådespelare: Lena Olin, Tuva Novotny, Mikael Persbrandt.

Medverkande: Lena Olin, Tuva Novotny, Mikael Persbrandt
Regi: Simon Staho,

Mer omBang bang orangutang
21.40
Hem ljuva hem

Svenskt drama från 2001. En mamma och hennes son lever i skräck för familjens pappa som har en våldsam sida han inte kan kontrollera. Skådespelare: Kristina Törnqvist, Anastasios Soulis, Michael Nyqvist.

Medverkande: Kristina Törnqvist, Anastasios Soulis, Michael Nyqvist
Regi: Dan Ying,

Mer omHem ljuva hem
23.20
9 millimeter

Svensk action från 1997. Malik är en ung invandrarkille som har brott och våld som sin vardag. När han träffar Carmen ställs han inför ett svårt val. Hon kräver att han ordnar upp sitt liv, men kompisarna drar honom mot ett fortsatt liv i kriminalitet. Skådespelare: Rebecca Facey, Abou-Bakre Aalam, Paolo Roberto.

Medverkande: Rebecca Facey, Abou-Bakre Aalam, Paolo Roberto
Regi: Peter Lindmark,

Mer om9 millimeter
01.00
Kronvittnet

Svensk thriller från 1989. Medan Leonie är bortrest tillbringar hennes man Thomas kvällarna med den unga Jenny. När Jenny försvinner pekar allt på att Thomas mördat henne. Kommissarie Lambert på mordroteln kopplas in på fallet som rubriceras som mord. Skådespelare: Marika Lagercrantz, Gösta Ekman, Stefan Sauk, Per Mattsson.

Medverkande: Marika Lagercrantz, Gösta Ekman, Stefan Sauk, Per Mattsson
Regi: Jon Lindström,

Mer omKronvittnet
02.45
Borta med kvinnan

Norskt drama från 2007. En man som inte förstår sig på kvinnor och än mindre kärlek blir förförd av en kvinna som flyttar in hos honom. Men det dröjer inte länge förrän hon raserat hans tillvaro. Trots det blir han hopplöst förälskad i henne. Skådespelare: Marian Saastad Ottesen, Peter Stormare, Trond Fausa Aurvaag.

Medverkande: Marian Saastad Ottesen, Peter Stormare, Trond Fausa Aurvaag
Regi: Petter Næss,

Mer omBorta med kvinnan
04.15
Änglar, finns dom...

Svensk komedi från 1961. De erotiska äventyren i Stockholms skärgård ansågs lätt vågade i denna komedi. Den enkle banktjänstemannen Jan Froman har inte gjort mycket nytta i sitt liv. Han söker plats på bank som assistent till vaktmästaren, där han träffar Margareta, som redan är förlovad. Han bestämmer sig ögonblickligen för att gifta sig med henne och hon är inte likgiltig för hans uppvaktning. Skådespelare: Edvin Adolphson, Isa Quensel, Sigge Fürst, Jarl Kulle, Christina Schollin.

Medverkande: Edvin Adolphson, Isa Quensel, Sigge Fürst, Jarl Kulle, Christina Schollin
Regi: Lars-Magnus Lindgren,

Mer omÄnglar, finns dom...