Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.10
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

06.40
Misa mi

Svensk familjefilm från 2003. 10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror. Men hennes liv förändras när hon i de norrländska skogarna stöter på en varghona med ungar. Skådespelare: Lena Granhagen, Pierre Lindstedt, Kim Jansson.

Medverkande: Lena Granhagen, Pierre Lindstedt, Kim Jansson
Regi: Linus Torell,

Mer omMisa mi
08.00
Hugo och Josefin

Svenskt drama från 1967. Josefin bor i en prästgård på landet. Hon känner sig ensam och har ingen lekkamrat. Hon bestämmer sig för att rymma och träffar Hugo, som blir hennes idol. Hugo är annorlunda än andra och tillsammans upplever de både vänskap och äventyr. Efter Maria Gripes böcker. Medverkande: Maria Gripes, Skådespelare: Inga Landgré, Helena Brodin, Beppe Wolgers, Fredrik Becklén, Marie Öhman.

09.20
Lotta på Bråkmakargatan

Svensk familjefilm från 1992. Lotta ska snart fylla fem år, hon bor tillsammans med sin mamma och pappa samt syskonen Mia och Jonas på Bråkmakargatan. Granne med Lotta är tant Berg och dit brukar barnen gå för att hälsa på och äta våfflor. Eftersom Lotta är yngst tycker hon att hon aldrig får göra roliga saker. Men Lotta är inte den som gör som man blir tillsagd och hon hamnar ofta i trubbel efter sina strapatsrika äventyr. Som när hon i smyg lånar Fru Bergs cykel eller när hon går till affären trots att mamma sagt att hon inte får. Skådespelare: Linn Gloppestad, Martin Andersson, Grete Havnesköld.

Medverkande: Linn Gloppestad, Martin Andersson, Grete Havnesköld
Regi: Johanna Hald,

Mer omLotta på Bråkmakargatan
10.35
Emma och Daniel - mötet

Svensk familjefilm från 2003. 12-åriga Emma har förlorat sin mamma i en olycka och bor med sin pappa i Norrland. När pappan får kontakt med Sara från Stockholm via en kontaktannons och bjuder upp henne till Norrland ser Emma inte alls fram emot besöket. Det blir inte bättre av att Sara tar med sig sin 12-årige son Daniel. Skådespelare: Anastasios Soulis, Marie Richardson, Maria Gidlöf.

Medverkande: Anastasios Soulis, Marie Richardson, Maria Gidlöf
Regi: Ingela Magner,

Mer omEmma och Daniel - mötet
12.00
Hundtricket

Svensk komedi från 2002. Simon är en singelkille i 20-årsåldern som tillbringar en stor del av sin fritid med att se på romantiska filmer och drömma om Den Stora Kärleken. Micke och Mario är hans bästa kompisar. Micke är en riktig Don Juan som älskar livet som singel, medan Mario har ett fast förhållande. En dag får Micke och Mario nog av Simons eviga sökande efter den rätta och bestämmer sig för att hjälpa honom. Det är då Micke kläcker idén om hundtricket. Skådespelare: Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist, Alexander Skarsgård, Linus Wahlgren.

Medverkande: Josephine Bornebusch, Ivan Nikcevic, Kjell Bergqvist, Alexander Skarsgård, Linus Wahlgren
Regi: Christian Eklöw Christopher Panov,

Mer omHundtricket
13.40
Svensson Svensson - filmen

Svensk komedi från 1997. När mamma Lena blir erbjuden ett spännande jobb i Stockholm börjar hon helgpendla mellan huvudstaden och Vivalla. Efter en tid blir längtan efter Lena för mycket för Gustav, så han säljer huset och ger sig av mot äventyret i Stockholm, där ingenting kommer att bli sig likt igen. Skådespelare: Allan Svensson, Chelsie Bell Dickson, Suzanne Reuter.

Medverkande: Allan Svensson, Chelsie Bell Dickson, Suzanne Reuter
Regi: Björn Gunnarsson,

Mer omSvensson Svensson - filmen
15.05
Reine och Mimmi i fjällen

Svensk komedi från 1997. Mimmi har fått nog av vardagen och säger till Reine att antingen åker de på semester tillsammans, eller så åker hon ensam - utan att komma tillbaka. Reine ordnar snabbt en billig fjällsemester som skall råda bot på Mimmis ilska, men självfallet blir inget som någon av dem tänkt sig. Skådespelare: Per Graffman, Tomas Norström, Ing-Marie Carlsson.

Medverkande: Per Graffman, Tomas Norström, Ing-Marie Carlsson
Regi: Magnus Skogsberg,

Mer omReine och Mimmi i fjällen
16.40
Madicken på Junibacken

Svensk familjefilm från 1980. I det stora huset vid ån bor Madicken och hennes lillasyster Lisabet tillsammans med mamma, pappa, hembiträdet Alva och katten Gosan. Här händer det alltid saker. Madicken ser till så att en utflykt slutar med hjärnskakning och Lisabet visar sig kunna pilla upp en ärta i näsan. Skådespelare: Monica Nordquist, Cecilia Orlando-Willberg, Sebastian Håkansson, Jonna Liljendahl, Kerstin Hansson, Lis Nilheim.

Medverkande: Monica Nordquist, Cecilia Orlando-Willberg, Sebastian Håkansson, Jonna Liljendahl, Kerstin Hansson, Lis Nilheim

18.00
Kajsa Kavat

Svensk kortfilm från 1989. Kajsa hjälper mormor att sälja polkagrisar på torget. Men en dag får mormor ont i benet och Kajsa måste ta hand om försäljningen helt själv. Det med besked, att varsågod och ta hand om den här ungen, för det finns ingen annan som gör det. Skådespelare: Majlis Granlund, Harriet Andersson, Mathilda Lindgren.

Medverkande: Majlis Granlund, Harriet Andersson, Mathilda Lindgren
Regi: Daniel Bergman,

18.35
Håkan Bråkan & Josef

Svensk familjekomedi från 2004. När en ny familjemedlem gör entré, bebisen Isabelle, förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet. Men så dyker en listig sköldpadda vid namn Josef upp. Skådespelare: Per Svensson, Tintin Anderzon, Axel Skogberg.

Medverkande: Per Svensson, Tintin Anderzon, Axel Skogberg
Regi: Erik Leijonborg,

Mer omHåkan Bråkan & Josef
20.00
Göta kanal 2: Kanalkampen

Svensk komedi från 2006. Vonna Jigert på Tricks television tänker göra en dokusåpa baserad på den kända båttävlingen på Göta kanal som hölls i början av 80-talet. Nu måste hon övertala Anderssons båtbygg och Uniship att än en gång tävla mot varandra. Skådespelare: Eva Röse, Rafael Edholm, Janne 'Loffe' Carlsson.

Medverkande: Eva Röse, Rafael Edholm, Janne 'Loffe' Carlsson
Regi: Pelle Seth,

Mer omGöta kanal 2: Kanalkampen
21.35
Van Veeteren: Fallet G

Svenskt kriminaldrama från 2006. Den före detta kommissarien Van Veeteren ställs inför den otäckaste brottsling han mött i sin karriär. När dottern till en av Van Veeterens gamla vänner söker upp honom får han en ny chans att sätta dit en hustrumördare som försvann för 15 år sen. Skådespelare: Thomas Hanzon, Eva Rexed, Sven Wollter.

Medverkande: Thomas Hanzon, Eva Rexed, Sven Wollter
Regi: Rickard Petrelius,

Mer omVan Veeteren: Fallet G
23.10
Vägen ut

Svensk komedi från 1999. När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé – han ska sätta upp en pjäs med fångarna!. Ingen av internerna är från början intresserad, tills fem av dem bestämmer sig för att försöka sig på att spela teater för ett högre mål – de ska rymma!. Skådespelare: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman.

Medverkande: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman
Regi: Daniel Lind Lagerlöf,

Mer omVägen ut
01.00
Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö

Svenskt drama från 2005. 14-årige Erik och hans storebror Henry tillbringar en sommar i början av 1960-talet vid sommarstället Genesaret. Där finns också den vackra Kim Novak som egentligen heter Ewa och är lärarinna på Eriks skola. Medan sommaren fortskrider närmar sig ofrånkomligt det fruktansvärda. Skådespelare: Jonas Karlsson, Helena af Sandeberg, Anton Lundqvist.

Medverkande: Jonas Karlsson, Helena af Sandeberg, Anton Lundqvist
Regi: Martin Asphaug,

Mer omKim Novak badade aldrig i Genesarets sjö
02.35
Nattvardsgästerna

Svenskt drama från 1962. Till Mittsunda medeltidskyrka kommer ett antal människor för att söka vederkvickelse. Men den lokala byprästen har allt sedan hans älskade hustru gick bort börjat svikta i sin tro på att gud verkligen finns och han plågas av sin kamp att få klarhet. Han försöker hitta meningen med kärlek och tro genom att prata både med de som har tron kvar och de som inte har det. Skådespelare: Ingrid Thulin, Gunnar Björnstrand, Gunnel Lindblom, Max von Sydow, Allan Edwall.

Medverkande: Ingrid Thulin, Gunnar Björnstrand, Gunnel Lindblom, Max von Sydow, Allan Edwall
Regi: Ingmar Bergman,

Mer omNattvardsgästerna
03.55
Hata Göteborg

Svensk dramakomedi från 2007. I ett grabbgäng har vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget. Skådespelare: Alexander Stocks, Nicolaj Schröder, Andreas Karoliussen.

Medverkande: Alexander Stocks, Nicolaj Schröder, Andreas Karoliussen
Regi: Robert Lillhonga,

Mer omHata Göteborg
05.45
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.