Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.25
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

06.55
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

07.20
Karlsson på Taket - Världens bästa Karlsson

Svensk barnfilm från 1974. Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en vacker, genomklok och lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt. En dag kommer Karlsson bara inflygande genom fönstret hos Lillebror och de blir lekkamrater. Skådespelare: Lars Söderdahl, Mats Wikström.

Medverkande: Lars Söderdahl, Mats Wikström
Regi: Olle Hellbom,

Mer omKarlsson på Taket - Världens bästa Karlsson
09.00
Sherdil

Svenskt äventyr från 1999. Sannas högsta önskan är att få en egen häst. En dag när hon är på väg till skolan hamnar hon i ett stall där tre arabhästar står i karantän. Hästarna är en gåva från ett annat land till svenska staten, som beslutat sig för att slakta dem. Sanna bestämmer sig för att rädda en av dem. Skådespelare: Hanna Alström, Sebastian Hulthén, Rebecka Liljeberg.

Medverkande: Hanna Alström, Sebastian Hulthén, Rebecka Liljeberg
Regi: Gita Mallik David Flamholc,

Mer omSherdil
10.40
Strul

Svensk actionkomedi från 1988. När Conny hittar en hemlig utgång tvingas han mot sin vilja att delta i en kupp. Han försöker bevisa sin oskuld samtidigt som han tvingas hjälpa de övriga fångarna. Just när han inte tror att saker kan bli värre träffar han Susanne som är en kvinnlig polis. Skådespelare: Johan Ulveson, Magnus Nilsson, Michael Druker, Björn Skifs, Gino Samil.

Medverkande: Johan Ulveson, Magnus Nilsson, Michael Druker, Björn Skifs, Gino Samil
Regi: Jonas Frick,

Mer omStrul
12.20
Änglagård: Tredje gången gillt

Svensk komedi från 2010. Fanny och hennes dotter Alice reser tillbaka till den lilla byn i Östergötland och frågan om vem som är Fannys pappa väcks ännu en gång. Skådespelare: Jakob Eklund, Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Helena Bergström, Molly Nutley.

Medverkande: Jakob Eklund, Sven Wollter, Reine Brynolfsson, Helena Bergström, Molly Nutley
Regi: Colin Nutley,

Mer omÄnglagård: Tredje gången gillt
14.15
Klippet

Svenskt drama från 1982. Svenne är frånskild och jobbar som långtradarchaufför. En dag inser Svenne att han kan tjäna pengar på att stjäla lastpallar som dumpats i Finland. Skådespelare: Kjell Bergqvist, Svante Thuresson, Pierre Lindstedt.

Medverkande: Kjell Bergqvist, Svante Thuresson, Pierre Lindstedt
Regi: Jan Halldoff,

Mer omKlippet
15.50
Sånt är livet

Svensk-norsk komedi från 1996. Barpianisten Tin-Tin Matsson som har en begynnande 30-årskris. Hennes två största drömmar, att spela i pianobaren på Grand Hotel och att gifta sig innan hon fyllt 30, har nämligen fortfarande inte blivit verklighet. Skådespelare: Jakob Eklund, Philip Zandén, Sverre Anker Ousdal, Helena Bergström, Lena Nyman.

Medverkande: Jakob Eklund, Philip Zandén, Sverre Anker Ousdal, Helena Bergström, Lena Nyman


18.00
Drömprinsen - filmen om Em

Svenskt drama från 1996. Em är en tillbakadragen tjej som gillar att hålla till i sin gamla lekstuga. En dag brinner den ner, och Em får en glimt av killarna som tänt på. Några dagar senare träffar hon en av dem igen. Han heter Jakob och han leder in Em i en ny spännande värld. Em blir riktigt kär för första gången. Skådespelare: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth.

Medverkande: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth
Regi: Ella Lemhagen,

Mer omDrömprinsen - filmen om Em
20.00
Angel

Svenskt drama från 2008. På 80-talet var Angelica Holst en firad rockstjärna men hennes skivor har inte legat på topplistorna på många år. I ett desperat försök att få fart på karriären igen och hamna på tidningarnas löpsedlar iscensätter hon sin egen död – en handling som får konsekvenser hon inte räknat med. Skådespelare: Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Helena Bergström.

Medverkande: Rolf Lassgård, Rikard Wolff, Helena Bergström
Regi: Colin Nutley,

Mer omAngel
21.45
Kronvittnet

Svensk thriller från 1989. Medan Leonie är bortrest tillbringar hennes man Thomas kvällarna med den unga Jenny. När Jenny försvinner pekar allt på att Thomas mördat henne. Kommissarie Lambert på mordroteln kopplas in på fallet som rubriceras som mord. Skådespelare: Marika Lagercrantz, Gösta Ekman, Stefan Sauk, Per Mattsson.

Medverkande: Marika Lagercrantz, Gösta Ekman, Stefan Sauk, Per Mattsson
Regi: Jon Lindström,

Mer omKronvittnet
23.30
Hata Göteborg

Svensk dramakomedi från 2007. I ett grabbgäng har vänskapen mer börjat likna en terrorbalans och slagsmålen blivit viktigare än fotbollen. När göteborgaren Isak dyker upp och visar att det finns mer i livet börjar det hända saker i gänget. Skådespelare: Alexander Stocks, Nicolaj Schröder, Andreas Karoliussen.

Medverkande: Alexander Stocks, Nicolaj Schröder, Andreas Karoliussen
Regi: Robert Lillhonga,

Mer omHata Göteborg
01.00
Livet i 8 bitar

Svensk komedi från 2002. J ägnar mer tid åt att spela tv-spel, det klassiska 8-bitars Nintendo Entertainment System, än på KTH-studierna. Hans flickvän klagar över hans prioriteringar, men slutar klaga när J går in för en vadslagning: J ska vinna VM i Nintendo och göra dem rika. Skådespelare: Malin Larsson, Kjell Bergqvist, Sunil Munshi.

Medverkande: Malin Larsson, Kjell Bergqvist, Sunil Munshi
Regi: Jonathan Metzger,

Mer omLivet i 8 bitar
02.25
Besökarna

Svensk rysare från 1988. En familj har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Snart börjar märkliga saker hända. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva. Är de verkligen ensamma i huset, eller finns det någonting annat där också?. Skådespelare: Lena Endre, Johanne Brost, Kjell Bergqvist.

Medverkande: Lena Endre, Johanne Brost, Kjell Bergqvist
Regi: Joakim Ersgård,

Mer omBesökarna
04.10
Änglagård: Andra sommaren

Svenskt drama från 1994. Storstadsborna Fanny och Zac återvänder till det lilla samhället Yxared där Fannys ärvda herrgård, Änglagård, ligger. När de kommer fram möts de av beskedet att gården har brunnit ner. Fannys ankomst rör till i det inrutade livet i byn. Rut är arg på Axel som inte har berättat att han är far till Fanny för deras son Mårten. Bröderna Gottfrid och Ivar upptäcker att de har en bror i USA som de aldrig har träffat och Fanny övertalar dem att resa dit för att träffa honom. Skådespelare: Viveka Seldahl, Ernst Günter, Reine Brynolfsson, Sven Wollter, Helena Bergström, Rickard Wolff.

Medverkande: Viveka Seldahl, Ernst Günter, Reine Brynolfsson, Sven Wollter, Helena Bergström, Rickard Wolff
Regi: Colin Nutley,

Mer omÄnglagård: Andra sommaren