Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.15
Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge....

06.40
Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge....

07.05
Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge....

07.35
Lilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen

Svensk familjefilm från 1996. Rektor Jansson tar både Harrys smällare och Vanhedens enda två filmisar. Då presenterar Sickan en genial plan, tajmad och klar in i minsta detalj. Men allt blir som vanligt inte riktigt som de tänkt sig – förutom för Doris förstås. Skådespelare: Fredrik Glimskär, Jonna Sohlman, Anders Öström, Kalle Eriksson, Jonathan Flumée.

Medverkande: Fredrik Glimskär, Jonna Sohlman, Anders Öström, Kalle Eriksson, Jonathan Flumée
Regi: Christjan Wegner,

Mer omLilla Jönssonligan och Cornflakeskuppen
09.00
Drömmen om Rita

Svensk komedi från 1993. Tvåbarnsmamman Rita placerar nyfödda Adam på maken Steffs skrivbord och rymmer. Hennes pappa Bob har fått för sig att söka upp sin gamla flamma Sabine i Danmark innan han dör. I Steffs bil kör hon ifatt honom. Steff tar upp jakten i Ritas Fiat. Det blir en resa som förändrar livet för dem alla. Skådespelare: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz.

Medverkande: Per Oscarsson, Philip Zandén, Marika Lagercrantz
Regi: Jon Lindström,

Mer omDrömmen om Rita
10.45
Tre solar

Svenskt äventyr från 2004. Hanna lämnar sina barn och sin gård för att rida ut till kusten och möta sin man, korsfararen Ulf, som är på väg hem igen efter fyra år i Orienten. Halvvägs möter hon pesten som blixtsnabbt sprider sig in över land. Hon beslutar sig ändå för att fortsätta och det blir en våldsam och omtumlande färd. Skådespelare: Kjell Bergqvist, Mikael Persbrandt, Lena Endre.

Medverkande: Kjell Bergqvist, Mikael Persbrandt, Lena Endre
Regi: Richard Hobert,

Mer omTre solar
12.25
Drömkåken

Svensk komedi från 1993. Göran är trött på att bo i en trång lägenhet och drömmer om ett lite friare liv. Således bestämmer han sig för att överraska sin familj med att köpa villa. Görans fru Tina blir helt salig och älskar huset från första stund trots att det är minst sagt ruckligt. Under renoveringen visar det sig dock att den gamla träkåken gömmer en livsfarlig hemlighet.... Skådespelare: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter.

Medverkande: Mikael Håck, Lena Nyman, Zara Zetterqvist, Björn Skifs, Suzanne Reuter

14.05
Svenska hjältar

Svenskt drama från 1997. Vad kan en damtidningsreporter, ett förälskat par, en otrogen kranförare, en far och hans okända dotter, samt en kärlekstörstande bonde ha gemensamt?. Svaret är att de alla på sitt eget lilla sätt är hjältar i den svenska vardagen. Skådespelare: Emma Warg, Niklas Olund, Cajsa-Lisa Ejemyr, Kent-Arne Dahlgren, Stefan Sundström.

Medverkande: Emma Warg, Niklas Olund, Cajsa-Lisa Ejemyr, Kent-Arne Dahlgren, Stefan Sundström
Regi: Daniel Bergman,

Mer omSvenska hjältar
15.50
Loranga, Masarin och Dartanjang

Svensk familjefilm från 2005. Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta – han måste ju leka med sonen Masarin! Dartanjang bor i veboden för att det inte ska hoppa baciller på honom. Men det hjälper visst inte, för han är ändå jämt sjuk. Skådespelare: Dietmann Ludvig, Gösta Ekman, Dan Ekborg.

Medverkande: Dietmann Ludvig, Gösta Ekman, Dan Ekborg
Regi: Igor Veichtaguin,

16.45
Pettson och Findus: Katten och gubbens år

Svensk barnfilm från 1999. Gubben Pettson och katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år, eller när räven kom. Skådespelare: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson.

Medverkande: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson
Regi: Albert Hanan Kaminski,

Mer omPettson och Findus: Katten och gubbens år
18.00
Mimmi

Svensk dramaserie från 1988. Henrys bröd – magens död. Sexåriga Mimmi och hennes vänner använder sin livliga fantasi för att göra alldagliga situationer mer spännande. På så sätt blir blir deras dagislärares skåp fullt av monster, och ett besök på kakfabriken förvandlas till ett fantastiskt äventyr.

18.30
Klara

Svensk familjefilm från 2010. Klara har flyttat till en ny stad och har svårt för att skaffa nya vänner. Tjejerna i den nya klassen älskar att rida, så Klara börjar på ridskola. Hon ljuger om sina färdigheter, och innan hon vet ordet av är hon anmäld till en hopptävling. Först vill hon dra sig ur, men ändrar sig när hon träffar den söta Jonte. Skådespelare: Kjell Bergqvist, Regina Lund, Joel Lutzow, Rebecca Plymholt.

Medverkande: Kjell Bergqvist, Regina Lund, Joel Lutzow, Rebecca Plymholt
Regi: Alexander Moberg,

Mer omKlara
20.00
Morrhår och ärtor

Svensk komedi från 1986. Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma. Hon har det gott ställt men delar inte med sig till Håna, som i stället får erbjudande om att tjäna en hacka om han ordnar fram en lägenhet för en filminspelning. Det gäller bara att få mamma ur huset. Skådespelare: Claes Jansson, Sten Ljunggren, Robert Sjöblom, Sanna Ekman, Gösta Ekman, Lena Nyman, Margaretha Krook.

21.35
Besökarna

Svensk rysare från 1988. En familj har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Snart börjar märkliga saker hända. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva. Är de verkligen ensamma i huset, eller finns det någonting annat där också?. Skådespelare: Lena Endre, Johanne Brost, Kjell Bergqvist.

Medverkande: Lena Endre, Johanne Brost, Kjell Bergqvist
Regi: Joakim Ersgård,

Mer omBesökarna
23.20
Hem ljuva hem

Svenskt drama från 2001. En mamma och hennes son lever i skräck för familjens pappa som har en våldsam sida han inte kan kontrollera. Skådespelare: Kristina Törnqvist, Anastasios Soulis, Michael Nyqvist.

Medverkande: Kristina Törnqvist, Anastasios Soulis, Michael Nyqvist
Regi: Dan Ying,

Mer omHem ljuva hem
01.00
Nattbuss 807

Svenskt drama från 1997. Kalle och Carlos är två unga män som har mycket gemensamt, men ändå hamnar i en blodig uppgörelse med varandra. Som alltid är det omständigheterna som styr ödet, och en rad slumpartade händelser driver den explosiva handlingen i en bestämd riktning tills det inte finns någon väg tillbaka. Skådespelare: Christian Moscoso, Jonte Halldén.

Medverkande: Christian Moscoso, Jonte Halldén
Regi: David Flamholc,

Mer omNattbuss 807
02.40
Höstsonaten

Svenskt drama från 1978. Konsertpianisten Charlotte besöker sin dotter Eva efter sju år. Modern har nyligen förlorat sin make. Där finner Charlotte även sin andra dotter, Helena, som hon placerat på ett mentalsjukhus men som Eva tagit hem till sig. Mötet mellan Charlotte och Eva blir mycket uppslitande och uppdämda känslor av kärlek och hat väller fram under ett nattligt samtal. Skådespelare: Lena Nyman, Halvar Björk, Marianne Aminoff, Ingrid Bergman, Liv Ullmann.

Medverkande: Lena Nyman, Halvar Björk, Marianne Aminoff, Ingrid Bergman, Liv Ullmann
Regi: Ingmar Bergman,

Mer omHöstsonaten
04.15
Vägen ut

Svensk komedi från 1999. När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé – han ska sätta upp en pjäs med fångarna!. Ingen av internerna är från början intresserad, tills fem av dem bestämmer sig för att försöka sig på att spela teater för ett högre mål – de ska rymma!. Skådespelare: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman.

Medverkande: Viveka Seldahl, Peter Haber, Björn Kjellman
Regi: Daniel Lind Lagerlöf,

Mer omVägen ut