Dagens tv-tablå för C More SF

Canal + SF är ett smarbete mellan SF och Canal + Sänder dygnet runtVälj ett annat datum
Tid Program
06.15
Kalle Blomkvist och Rasmus

Svensk familjefilm från 1997. En natt när vita rosen är ute för att återerövra den eftertraktade Stormumriken blir de vittne till hur Professorn och hans son Rasmus blir bortförda. Eva tar sig in i kidnapparnas bil och lyckas med hjälp av olika ledtrådar, leda Kalle och Anders till förövarnas högkvarter. Det visar sig att professorn har uppfunnit en ogenomtränglig plåt och ledaren för kidnapparligan skyr inga medel för att få reda på var formlerna är gömda. Det är en ganska knivig situation de hamnat i, men som tur är finns Kalle Blomkvist till hands. Skådespelare: Josefin Årling, William Svedberg, Totte Steneby, Malte Forsberg.

Medverkande: Josefin Årling, William Svedberg, Totte Steneby, Malte Forsberg
Regi: Göran Carmback,

Mer omKalle Blomkvist och Rasmus
07.30
Rasmus på luffen

Barnserie från 1986. Rasmus bor på ett barnhem. Hans högsta dröm är att ha en egen mamma och en egen pappa, så en dag bestämmer han sig för att rymma. Redan första morgonen träffar han på en luffare. Han undrar om de inte kan slå följe – och så börjar deras slingriga och spännande väg tillsammans.

08.00
LasseMajas detektivbyrå

Svensk barnserie från 2006. LasseMajas Detektivbyrå är en klassisk pusseldeckare i vintermiljö. I 24 avsnitt får vi följa det kluriga detektivparet Lasse och Maja som hjälper den villrådige polismästaren att lösa en rad finurliga deckargåtor.

08.15
Bert - den siste oskulden

Svensk komedi från 1995. Bert är en hårt prövad kille. Han har hunnit börja i nionde klass, och hela tiden tänker han på tjejer. Det verkar som om precis alla utom han har någon att vara ihop med och har gjort DET hundratals gånger. Den enda räddningen från en säker död som den siste oskulden i världen heter Victoria. Skådespelare: Cajsa-Lisa Ejemyr, Ing-Marie Carlsson, Martin Andersson.

Medverkande: Cajsa-Lisa Ejemyr, Ing-Marie Carlsson, Martin Andersson
Regi: Tomas Alfredson,

Mer omBert - den siste oskulden
09.50
Lilla Jönssonligan på styva linan

Svensk familjefilm från 1997. Det är sommarlov och ett tivoli kommer till Wall-Entuna. Sickan har givetvis en plan för hur han och resten av Jönssonligan de ska få tag på hundratals ”fribiljetter”. Men planen ändras när de stöter på tivoliartisterna Kanonkulan, Svärdslukerskan och Clownen som också är ute i skumraskaffärer. Skådespelare: Jonathan Flumee, Fredrik Glimskär, Kalle Eriksson.

Medverkande: Jonathan Flumee, Fredrik Glimskär, Kalle Eriksson
Regi: Christjan Wegner,

Mer omLilla Jönssonligan på styva linan
11.30
Emil i Lönneberga

Svensk familjeserie från 1972. Emil vill så väl och ändå går det så galet. När han hör sin pappa vråla ”EEEMIIL” så det hörs över hela Katthult, vet Emil att det bara finns ett säkert ställe här på jorden: snickerboa. Där kan han sitta och tälja sin 104:e trägubbe tills allt har lugnat ner sig. Men lugnt, blir det inte länge....

12.00
Adam och Eva

Svensk komedi från 1996. Adam och Eva har olika idéer om sitt förhållande. När Adam visar sig mena att ”förnya förhållandet” betyder att vara otrogen blir det hela invecklat. Frågan är om de ska vara kompisar, gifta, älskare eller bara ovänner för livet. Skådespelare: Josefine Nilsson, Tintin Anderzon, Björn Kjellman.

Medverkande: Josefine Nilsson, Tintin Anderzon, Björn Kjellman
Regi: Måns Herngren Hannes Holm,

Mer omAdam och Eva
13.35
Ogifta par - en film som skiljer sig

Svensk komedi från 1997. Marie och David firar jul tillsammans med Sara och Samuel i en stuga. Ena paret vet inte om de ska leva tillsammans – det andra är rena motsatsen. Marie och David grälar och försonas om vartannat. Sara och Samuel lever i perfekt symbios med varandra, eller gör de det?. Egentligen har de ett rätt trist liv och gör allt för att undvika konflikter som kan röra upp vardagen. Skådespelare: Peter Dalle, Johan Ulveson, Kicki Bramberg, Lena Endre, Suzanne Reuter.

Medverkande: Peter Dalle, Johan Ulveson, Kicki Bramberg, Lena Endre, Suzanne Reuter
Regi: Peter Dalle,

Mer omOgifta par - en film som skiljer sig
15.05
Du är inte klok, Madicken

Svensk familjefilm från 1979. Madicken är en liten sjuåring med ett mycket stort hjärta och hon kan inte tåla orättvisa och vrånga människor. Då blir Madickens hjärta svart och argt. Som när hennes käraste Alva börjar gråta på den stora balen. Men för Abbe bultar Madickens stora, lilla hjärta. Hon vill ge honom allt i världen. Skådespelare: Liv Alsterlund, Monica Nordquist, Jonna Liljendahl.

Medverkande: Liv Alsterlund, Monica Nordquist, Jonna Liljendahl
Regi: Göran Graffman,

Mer omDu är inte klok, Madicken
16.45
Pettson och Findus: Katten och gubbens år

Svensk barnfilm från 1999. Gubben Pettson och katten Findus är nere vid sjön och fiskar. Det blåser upp, börjar snöa och blir mörkt. Vilse i stormen tvingas de söka skydd i en igloo av fiskblock och där inne berättar de om året som gått. Tänk när Findus skulle fira födelsedag två gånger samma år, eller när räven kom. Skådespelare: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson.

Medverkande: Kalle Lundberg, Mona Seilitz, Tord Peterson
Regi: Albert Hanan Kaminski,

Mer omPettson och Findus: Katten och gubbens år
18.00
LasseMajas detektivbyrå

Svensk barnserie från 2006. LasseMajas Detektivbyrå är en klassisk pusseldeckare i vintermiljö. I 24 avsnitt får vi följa det kluriga detektivparet Lasse och Maja som hjälper den villrådige polismästaren att lösa en rad finurliga deckargåtor.

18.15
Drömprinsen - filmen om Em

Svenskt drama från 1996. Em är en tillbakadragen tjej som gillar att hålla till i sin gamla lekstuga. En dag brinner den ner, och Em får en glimt av killarna som tänt på. Några dagar senare träffar hon en av dem igen. Han heter Jakob och han leder in Em i en ny spännande värld. Em blir riktigt kär för första gången. Skådespelare: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth.

Medverkande: Niclas Olund, Pia Johansson, Jenny Lindroth
Regi: Ella Lemhagen,

Mer omDrömprinsen - filmen om Em
20.00
Sällskapsresan

Svensk komedi från 1980. Det är grisfest på Kanarieöarna i jultid och där befinner sig Stig Helmer Olsson på sin allra första utlandsresa. Han vet inte att doktor Levander, som hjälpt honom få bukt med sin flygrädsla och som skall köpa hus på Kanarieöarna lurat honom att smuggla ett paket med svarta pengar från Sverige. Skådespelare: Jon Skolmen, Ted Åström, Lasse Åberg.

Medverkande: Jon Skolmen, Ted Åström, Lasse Åberg
Regi: Lasse Åberg,

Mer omSällskapsresan
21.45
Livvakterna

Svensk actionthriller från 2001. Johan Falks vän Sven Persson driver ett konfektionsföretag och har en del av sin verksamhet förlagd till utlandet. För att skydda sig mot maffian i Estland anlitar han en tysk säkerhetsexpert. Men denne visar sig vara en hänsynslös gangster och plötsligt befinner sig Sven i en desperat situation. Skådespelare: Samuel Fröler, Alexandra Rapaport, Jakob Eklund.

23.35
Slutspel

Svensk komedi från 1997. Johan är en arbetslös fotbollsentusiast och får besök av kronofogden som beslagtar hans tv, mitt under fotbolls-VM i Italien. Han drar omkring på stan, dels för att få se fotbollen, och dels för att skaffa pengar. Skådespelare: Lennart Jähkel, Krister Henriksson, Anders Lundin.

Medverkande: Lennart Jähkel, Krister Henriksson, Anders Lundin
Regi: Stephan Apelgren,

Mer omSlutspel
01.00
Den enfaldige mördaren

Svenskt drama från 1982. Sven är harmynt och omgivningen har svårt att förstå vad han säger och kallar honom för "Idioten". När hans mamma dör får han jobb som dräng. Han träffar handikappade Anna som är den första som behandlar honom som vuxen. En dag har han fått nog av sin arbetsgivare Höglunds grymhet och flyttar till Annas familj. Skådespelare: Hans Alfredson, Per Myrberg, Lena-Pia Bernhardsson, Stellan Skarsgård, Maria Johansson.

Medverkande: Hans Alfredson, Per Myrberg, Lena-Pia Bernhardsson, Stellan Skarsgård, Maria Johansson
Regi: Hans Alfredson,

Mer omDen enfaldige mördaren
02.45
Grabben i graven bredvid

Svensk dramakomedi från 2002. Bibliotekarien Desiré lever ensam i stan. Hennes liv är odramatiskt och hon har aldrig träffat sin stora kärlek. Så en dag när hon sitter på kyrkogården och tänker får hon ögonkontakt med Benny, en ensam bonde som ägnar större delen av sin tid med att sköta sin gård men som också drömmer om kärlek. Skådespelare: Elisabeth Carlsson, Annika Olsson, Michael Nyqvist.

Medverkande: Elisabeth Carlsson, Annika Olsson, Michael Nyqvist
Regi: Kjell Sundvall,

Mer omGrabben i graven bredvid
04.15
Vinterviken

Svenskt drama från 1996. Elisabeth är en överklasstjej, John-John en kille från betongförorten. Rent geografiskt är det bara en vik som skiljer dem åt, men förutsättningarna för deras kärlek gör avståndet milslångt. Skådespelare: Lina Englund, Martin Lindqvist, David Tainton.

Medverkande: Lina Englund, Martin Lindqvist, David Tainton
Regi: Harald Hamrell,

Mer omVinterviken