Dagens tv-tablå för C More First

Med C More First får du de största Hollywood-filmerna och de hetaste tv-serierna helt utan reklamavbrott i tre filmkanaler.Välj ett annat datum
Tid Program
06.05
En ganska snäll man

Norsk dramakomedi från 2010. Efter att ha spenderat 12 år i fängelse funderar en man på om han ska försöka försonas med sin familj eller söka revansch på dem som förrådde honom. Skådespelare: Jan Gunnar Røise, Jorunn Kjellsby, Jannike Kruse, Stellan Skarsgård.

Medverkande: Jan Gunnar Røise, Jorunn Kjellsby, Jannike Kruse, Stellan Skarsgård
Regi: Petter Moland,

Mer omEn ganska snäll man
07.55
Never let me go

Brittisk-amerikanskt drama från 2010. Kathy, Tommy and Ruth tillbringar sin barndom på en till synes idyllisk engelsk internatskola. Men när de lämnar skolan avslöjas deras verkliga, dystopiska framtid. De måste lära sig leva med sitt öde samtidigt som de försöker hantera kärlek, vänskap och svek som hotar att separera vännerna. Skådespelare: Andrew Garfield, Keira Knightley, Carey Mulligan.

Medverkande: Andrew Garfield, Keira Knightley, Carey Mulligan
Regi: Mark Romanek,

Mer omNever let me go
09.40
A bigger splash

Italienskt-franskt drama från 2015. Rockstjärnan Marianne Lane har dragit sig undan till en italiensk ö för att vila ut efter en stämbandsoperation. Där får hon och hennes man besök av hennes ex, en excentrisk skivproducent, och hans förföriska dotter. Mellan dem uppstår spänningar som får ödesdigra konsekvenser. Skådespelare: Dakota Johnson, Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton, Ralph Fiennes.

Medverkande: Dakota Johnson, Matthias Schoenaerts, Tilda Swinton, Ralph Fiennes
Regi: Luca Guadagnino,

Mer omA bigger splash
11.45
Close up

Amerikansk porträttserie från 2014. Hugh Jackman. Brad Pitt, Scarlett Johansson och Al Pacino är några av de sammanlagt 60 Hollywoodstjärnor som porträtteras i den här nyproducerade dokumentärserien. Genom intervjuer med vänner och kollegor, varvat med klassiska filmklipp, ges en spännande inblick i skådespelarnas glamourösa liv.

12.15
The dressmaker

Australisk dramakomedi från 2015. Den glamorösa Myrtle återvänder till sin gamla hemstad på den australiensiska landsbygden utrustad med en symaskin och massor av idéer. Hon vänder upp och ner på den lilla staden med sina extravaganta och färgstarka kläder, men det står snart klart att hon har en baktanke med sitt besök. Skådespelare: Judy Davis, Hugo Weaving, Liam Hemsworth, Kate Winslet.

Medverkande: Judy Davis, Hugo Weaving, Liam Hemsworth, Kate Winslet
Regi: Jocelyn Moorhouse,

Mer omThe dressmaker
14.10
Samba

Franskt drama från 2014. Samba är en fattig immigrant som flyttat till Frankrike från Senegal för att få ett bättre liv, men trösklarna för att komma in i samhället är höga. Alice är en högt uppsatt företagschef som blivit utbränd och kämpar för att samla ihop sitt liv igen. Detta omaka par möts under märkliga omständigheter som vänder upp och ner på tillvaron. Skådespelare: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy.

Medverkande: Charlotte Gainsbourg, Tahar Rahim, Omar Sy
Regi: Olivier Nakache Eric Toledano,

Mer omSamba
16.05
Yarden

Svenskt drama från 2016. En poet och författare blir arbetslös och tvingas ta jobb i Malmös industrihamn. Han möter en skoningslös värld, där arbetarna är underbetalda och utnyttjade. Deras rättigheter nedmonteras ständigt och de pressas till bristningsgränsen. Skådespelare: Axel Roos, Alexandra Zetterberg, Hilal Shorman, Anders Mossling.

Medverkande: Axel Roos, Alexandra Zetterberg, Hilal Shorman, Anders Mossling
Regi: Måns Månsson,

Mer omYarden
17.20
A perfect day

Spansk dramakomedi från 2015. Kriget på Balkanhalvön är på väg att ta slut. En grupp hjälparbetare, ledda av Mambrú och B, försöker få upp ett lik ur en brunn på landsbygden någonstans i före detta Jugoslavien. Det är en till synes enkel uppgift, men problemen hopar sig, och fler och fler människor engagerar sig i arbetet. Skådespelare: Tim Robbins, Olga Kurylenko, Benicio Del Toro.

Medverkande: Tim Robbins, Olga Kurylenko, Benicio Del Toro
Regi: Fernando León de Aranoa,

Mer omA perfect day
19.10
Under körsbärsträden

Japanskt drama från 2015. Sentaro driver en kiosk med dorayaki, en slags fyllda pannkakor. När Tokue söker jobb i kiosken är han först tveksam, men när han får smaka hennes fantastiska bönpasta välkomnar han henne med öppna armar. Tillsammans gör de succé, och när de öppnar sig för varandra förändras båda deras liv. Skådespelare: Masatoshi Nagase, Kyara Uchida, Kirin Kiki.

Medverkande: Masatoshi Nagase, Kyara Uchida, Kirin Kiki
Regi: Naomi Kawase,

Mer omUnder körsbärsträden
21.00
The other side of the door

Amerikansk skräckfilm från 2016. När Marias son Oliver dör i en bilolycka, blir hon fullständigt förkrossad och hennes värld vänds upp och ner. Hon får tips om en magisk ritual som enligt uppgift kan etablera kontakt med de döda. Till en början går ritualen bra, men när Maria råkar bryta reglerna väcks ondskefulla krafter till liv. Skådespelare: Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky, Sarah Wayne Callies.

Medverkande: Jeremy Sisto, Sofia Rosinsky, Sarah Wayne Callies
Regi: Johannes Roberts,

Mer omThe other side of the door
22.40
Suffragette

Brittiskt drama från 2015. Det är 1920-tal i Storbritannien och suffragetterna kämpar för kvinnlig rösträtt med alla tänkbara medel. De spränger brevlådor, klipper telegraftrådar och skär sönder kända konstverk. Emmeline Pankhurst leder aktivisterna och tvätterskan Maud sätter hela sin tillvaro på spel för kvinnosaken. Skådespelare: Meryl Streep, Brendan Gleeson, Anne-Marie Duff, Carey Mulligan, Helena Bonham Carter.

Medverkande: Meryl Streep, Brendan Gleeson, Anne-Marie Duff, Carey Mulligan, Helena Bonham Carter
Regi: Sarah Gavron,

Mer omSuffragette
00.25
Dracula untold

Amerikansk-japansk fantasyaction från 2014. I en annan version av Dracula-myten möter vi den unga Prins Vlad, som lever i harmoni med sin familj i sitt lilla rike. Men så hotas friden av en turkisk krigsherre, vilket tvingar Vlad att ingå en allians med en vampyr, där han byter sin själ mot stora krafter. Skådespelare: Dominic Cooper, Art Parkinson, Charles Dance, Luke Evans, Sarah Gadon.

Medverkande: Dominic Cooper, Art Parkinson, Charles Dance, Luke Evans, Sarah Gadon
Regi: Gary Shore,

Mer omDracula untold
01.55
Into the forest

Kanadensiskt drama från 2015. I en nära framtid bor systrarna Nell och Eva tillsammans med sin pappa i ett hus i skogen. När strömmen går tvärs över den amerikanska kontinenten måste de förlita sig på varandra för att överleva i en värld som blir alltmer brutal och farlig. Skådespelare: Max Minghella, Callum Keith Rennie, Ellen Page, Evan Rachel Wood.

Medverkande: Max Minghella, Callum Keith Rennie, Ellen Page, Evan Rachel Wood
Regi: Patricia Rozema,

Mer omInto the forest
03.35
Flykten

Dansk thriller från 2009. En kvinnlig dansk journalist i Afghanistan kidnappas av talibanerna. Med hjälp av en fåraherde lyckas hon fly och hemma i Danmark tas hon emot som en hjälte. Men när mannen som hon har att tacka för sitt liv dyker upp som flykting i Danmark ställs hon inför ett dilemma. Skådespelare: Lars Mikkelsen, Faegh Zamani, Iben Hjejle.

Medverkande: Lars Mikkelsen, Faegh Zamani, Iben Hjejle
Regi: Kathrine Windfeld,

Mer omFlykten
05.30
West side story

Amerikansk musikal från 1961. Två rivaliserande gatugäng i 50-talets New York. Tony, ledare för Jets och Maria, syster till Sharks-ledaren Bernardo blir kära i varandra. Är deras kärlek dömd att misslyckas? Musik av Leonard Bernstein. Skådespelare: George Chakiris, Richard Beymer, Natalie Wood.

Medverkande: George Chakiris, Richard Beymer, Natalie Wood
Regi: Jerome Robbins Robert Wise,

Mer omWest side story