Dagens tv-tablå för TV8

Svensk aktualitetskanal som blandar nyheter, inrikes- och utrikesmagasin och dokumentärer med filmer och underhållning. Kompletteras med börsinfo från Bloomberg och nyheter från Deutsche Welle.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
En plats på landet

Brittisk realityserie från 2011. Programmet hjälper familjer som vill fly stadslivet att hitta den perfekta fristaden på landsbygden. Varje avsnitt följer olika familjer som får hjälp att hitta sina drömhus.

07.00
Restoration man

Brittisk realityserie från 2012. Byggarbetarna Ian och Jane omvandlar en viktoriansk skola till ett hem och en arbetsplats. De har drabbats hårt av lågkonjunkturen och satsar allt för att lyckas med renoveringsprojektet.

08.00
Restoration man

Brittisk realityserie från 2012. Marco och Kath Walker renoverar två k-märkta, förfallna ladugårdar i Herefordshire. Kan George hjälpa dem att genomföra projektet?.

09.00
Restoration man

Brittisk realityserie från 2012. Möbeltillverkaren Jamie Brown planerar att bygga sitt drömhem. Han ska omvandla en kolossal bunker som tillhört det engelska flygvapnet under andra världskriget.


10.05
Inredningsmästarna

Brittisk realityserie från 2014. Deltagarna är i London och gör om tre sovrum som inspireras av 1930-talets Hollywood. Tom Dyckhoff undersöker lägenheterna som designats för att attrahera dåtidens filmstjärnor.

11.25
Celebrity masterchef

Brittiskt matlagningsserie från 2014. De sex kvarvarande kändisaran fortsätter kämpa om titeln Masterchef.

13.25
Million dollar listing

Amerikansk realityserie från 2015. Britterna har ett ”zen”-party och deras vilda mäklare utmanar Davids nykterheslöften.

14.25
Nanny McPhee och den magiska skrällen

Brittisk-fransk familjekomedi från 2010. Nanny McPhee är en magisk barnsköterska som dyker upp när hon är som minst önskad och mest behövd. Hon hamnar på en familjegård där bråk har utbrutit mellan några stojiga barn från landet och deras bortskämda kusiner från stan. Nanny McPhee, som förlitar sig på allt från en flygande motorcykel till en trädklättrande griskulting, trollar fram precis rätt recept för att lära sina skyddslingar fem nya läxor. Skådespelare: Ralph Fiennes, Ewan McGregor, Oscar Steer, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal.

Medverkande: Ralph Fiennes, Ewan McGregor, Oscar Steer, Emma Thompson, Maggie Gyllenhaal
Regi: Susanna White,

Mer omNanny McPhee och den magiska skrällen
16.40
The dealmakers

Brittisk realityserie från 2014. Larry och Neil har en kund som heter Judith som har en atuografbok full men kända namnteckningar som till exempel Rolling Stones och Cliff Richard. Helen har en märkesväska med en mystisk kunglig anknytning.

17.40
Dragons' den

Brittisk realityserie från 2015. En duo försöker att få drakarna att investera i deras tv-kabelsanerarlösning och de manliga drakarna får prova kläder som ska framhäva musklerna.

19.00
Undercover boss US

Amerikansk realityserie från 2013. VD:n för en av Amerikas största brudbutiker blir inspirerad efter att ha jobbat med en anställd med nedsatt hörsel. Han är inte rädd att för sin kvinnliga sida när han hjälper en av kunderna att hitta den perfekta bröllopsklänningen.

20.00
Morden i Midsomer

Brittisk kriminalserie från 2003. Målat i blod. Barnabys fru Joyce hittar en död kvinna i en park under en lektion i akvarellmålning, och känner igen henne som miss Fairfax, en äldre kvinna. National Intelligence Squad tar över, men Barnaby fortsätter utredningen på egen hand,. Han upptäcker att ”miss Fairfax” inte var en äldre kvinna, utan en ung NIS-agent och att hennes kollegor försöker sätta dit byns snickare för mordet på den okända äldre damen. Nu måste han bara ta reda på varför. Skådespelare: Daniel Casey, Jane Wymark, John Nettles.

Medverkande: Daniel Casey, Jane Wymark, John Nettles
Regi: Sarah Hellings,

Mer omMorden i Midsomer
22.05
Sherlock

Brittisk kriminalserie från 2014. The Sign of Three. Sherlock gör sitt allra bästa som best man på Johns och Marys bröllop, men snart riktas hans uppmärksamhet åt ett helt annat håll. Det visar sig att en av gästerna är måltavla för en mördare.

00.05
NCIS: New Orleans

Amerikansk kriminalserie från 2016. Pride har tillfällig vårdnad av en nioårig pojke som är det enda vittnet till mordet på hans moster.

01.05
Uppvaknanden

Amerikanskt drama från 1990. L-dopa var en drog som 1969 skulle hjälpa New York-läkaren Malcolm Sayers patienter i kronisk koma tillbaka till verkligheten. Hans första patient Leonard Lowe svarade positivt på drogen och under några fantastiska sommarveckor kom hela avdelningen till liv. Malcolm bestämmer sig således för att ordinera medicinen till fler patienter, men plötsligt avtar effekten och medicinen visar sig ha svåra bieffekter. Skådespelare: Max von Sydow, Penelope Ann Miller, Ruth Nelson, Robert De Niro, Robin Williams, Julie Kavner, John Heard.

Medverkande: Max von Sydow, Penelope Ann Miller, Ruth Nelson, Robert De Niro, Robin Williams, Julie Kavner, John Heard
Regi: Penny Marshall,

Mer omUppvaknanden
03.15
Bosch

Amerikansk kriminaldramaserie från 2014. The magic castle. Arthur Delacroix mördare avslöjas, och Bosch hamnar i knipa när han av misstag låter den misstänkte komma undan. Med två mördare på fri fot har Los Angeles-polisen händerna fulla.

04.00
Drömhem vid havet

Brittisk realityserie från 2013. I dagens avsnitt är Jenni på Mallorca och hjälper ett par att hitta ett vackert hem vid havet. Men kommer hon att lyckas hitta någonting som passer de krävande spekulanterna?.

04.50
Inredningsmästarna

Brittisk realityserie från 2014. Deltagarna är i London och gör om tre sovrum som inspireras av 1930-talets Hollywood. Tom Dyckhoff undersöker lägenheterna som designats för att attrahera dåtidens filmstjärnor.