Dagens tv-tablå för TV4

Riksversion av TV4 (med Stockholms lokalsändningar). Sänder underhållning, film, dokumentärer, serier, såpor, realityshower, sport och nyheter. Reklamfinansierad.Välj ett annat datum
Tid Program
10.00
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2015. Won't Work, Won't Go To School. Justin är så besatt av att spela datorspel att han hoppat av skolan, inte lyckats behålla något arbete och missköter sin hälsa. Hans mamma Sarah är orolig för att hans liv är i fara om han fortsätter med sitt destruktiva beteende.

10.50
Dr Phil

Amerikansk pratshow från 2015. Angel berättar att hennes värld rasade samman när hennes syster Amber hade en affär med hennes pojkvän Brian som hon har två barn med. Amber blev gravid och är nu gift med Brian men Angel är fortfarande upprörd över sin systers svek.

11.40
Unga föräldrar

Svensk dokumentärserie från 2016. Andres, Amanda och sonen Leonel åker hem till två kompisar på middag. Linn har tappat bort sin förlovningsring, något Tomas inte är glad över. Ida, Viktor och dottern Áile beger sig till stugan i Parka. Alice är sjuk men Elin måste trots det gå till jobbet vilket gör ont i hjärtat.

12.00
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2015. Tracy oroar sig för David. Marlon blir inte glad när han ser att Pierce ser efter Leo. Belle försöker ta reda på varför dr Bailey inte svarar på hennes sms.

12.30
Hem till gården

Brittisk dramaserie från 2015. Belle spelar ett farligt spel. Ross känner sig skyldig. David fattar ett beslut.

13.00
The coroner

Brittisk kriminaldramaserie från 2015. The deep freeze. När en man hittas död i en frys sätts Janes och Daveys relation på prov när de kommer ihop sig om vem de tror är skyldig.

13.55
Att bygga sitt drömhus

Brittisk realityserie från 2013. Andrew & Amy. Charlie åker till Cumbria där Andy och Amy planerar att bygga ett stort lantligt hus med fyra sovrum.

14.55
Halv åtta hos mig: England

Brittiskt matlagningsserie från 2009. Grimsby. Jackie Gritten, Philm Cowper, Shanelle Cutsforth och Chris Wood i Grimsby håller middagsbjudningar för varann.

15.55
Sveriges yngsta mästerkock

Svensk matlagningsserie från 2015. Det är dags för final och i den första tävlingen kockarna laga en av juryns rätter och vilken det blir avgörs av mathjulet. I den sista och avgörande tävlingen ska finalisterna komponera en egen trerättersmeny.

16.55
Äntligen hemma

Svensk inredningsserie från 2014. Martin berättar allt man behöver veta för att lyckas med inomhusmålning. Det blir råd om hur man blir av med strukturtapeter och målar tak och väggar. Jacob får hjälp av Karin av att göra om sitt rum. Anders visar hur man får sina krukväxter att frodas året om.

17.55
112 - på liv och död

Svensk dokumentärserie från 2012. I Göteborg hjälper Helena en kvinna som råkat ut för en cykelolycka och blöder från munnen. Befälet Rolf i Kristianstad hamnar i en våldsam biljakt. Polisen Fredrik försöker lugna en missbrukare som går bärsärkagång på ett vandrarhem.


18.50
Keno

inga Detaljer.

19.00
Nyheterna

inga Detaljer.

19.15
Sporten

inga Detaljer.

19.20
Väder

inga Detaljer.

19.30
Farmen

Svensk realityserie från 2017. Skogsfolket smider planer om framtiden. På gården är stämningen inte längre på topp och storbonden glömmer bort vilka som ska gör de olika sysslorna. Några deltagare vägrar gräva ner stridsyxan och andra tröttnar på dramat.

20.00
Sveriges mästerkock

Svensk matlagningsserie från 2017. De 25 kvarvarande tävlande ställs inför en sista utmaning, juryn har beställt en frasig schnitzel. Pressen är stor och minsta misstag kan bli ödesdigert. Vissa faller på målsnöret men för tolv lyckliga amatörkockar börjar äventyret på allvar.

21.00
Mandelmanns gård

Svensk dokumentärserie från 2017. Det är senvår och allt har börjat spricka ut i blom i trädgården och de första grödorna har börjat kika upp ur jorden. Det är bråttom att få ut allt som ska sås och det blir bråda dagar på gården. Gustav hittar en död tacka i fårhagen och måste försöka rädda hennes nyfödda lammungar.

22.00
Nyheterna

TV4Nyheterna 2017 vard 22.00.

22.35
Ekonominyheterna

inga Detaljer.

22.40
Sporten

inga Detaljer.

22.50
Väder

inga Detaljer.

23.00
Rush Hour

Amerikansk actionkomediserie från 2016. Wind beneath my wingman. Carter förälskar sig när han och Lee får i uppdrag att beskydda Nina som ska vittna mot sin före detta chef.

23.55
Brottskod: Försvunnen

Amerikansk kriminalserie från 2002. Underground railroad. Jack och hans team undersöker en gravid kvinnas försvinnande.

00.55
The good wife

Amerikansk dramaserie från 2014. Red meat. Alicias politiska karriär står på spel när Peter ger en intervju som kan påverka valdeltagandet. Diane följer med Kurt och hans inflytelserika jaktvänner på en weekendresa, något som kan leda till att företaget får en ny klient.

01.50
Hawaii five-0

Amerikansk kriminalserie från 2014. E 'Imi Pono (Searching for the truth). Gruppen undersöker mordet på en journalist som har kopplingar till en kongolesisk krigsherre. Danny tappar humöret när han får några textmeddelanden från Grace som var ämnade för en kille på skolan.

02.50
Revolution

Amerikansk äventyrsserie från 2012. Children of men. Rachels försök att döda Monroe misslyckas, men istället lyckas något annat. Under tiden har Miles, Charlie, Nora, Jason och Tom Neville också kommit fram till tornet. Snart slår de ihop sig med Aaron som hjälper dem att ta sig in där.

03.45
Forever

Amerikansk science fiction serie från 2014. The ecstasy of agony. När en framgångsrik affärsman dör pekar allt mot att det handlar om en slags rituell bestraffning. Jo och Henry misstänker en terapeut som arbetar med dominans och som den avlidne regelbundet besökte. Abe får ett överraskande förslag från sin före detta fru.

04.40
Reckless

Amerikansk dramaserie från 2014. When the Smoke Clears. Roy sätter både sin karriär och sin familjs rykte på spel när han går med på att försvara sin flickvän från skoltiden som anklagas för mord. Samtidigt försöker Lee Anne göra slut med Terry en gång för alla.

05.25
Barnens sjukhus

Brittisk dokumentärserie från 2010. Om livet på the Royal Manchester Children's hospital i England, som är Europas största barnsjukhus. Varje år tas omkring 200 000 patienter emot, allt från nyfödda bebisar till tonåringar. Genom prövningar, komplikationer och glädjebesked följs patienterna, deras föräldrar och personalen.

05.50
Nyhetsmorgon

inga Detaljer.