Dagens tv-tablå för Kanal 5

Svensk kanal som visar en skön blandning av stora amerikanska serier, svenska underhållningsprogram och sport.Välj ett annat datum
Tid Program
06.00
Star wars rebels

Amerikansk animerad serie från 2015. Star wars rebels utspelar sig i en mörk tid i galaxen då det onda Rymdimperiet tar ett hårdare grepp om makten i alla världar. Den listiga och brokiga besättningen på stjärnkryssaren Spöket är bland de få som är tappra nog att stå upp mot Imperiet. 2016.

06.20
Super fun night

Amerikansk komediserie från 2013. Det är Halloween och Kimmie bestämmer sig för att kontorets maskeradparty är det perfekta tillfället att tala om för Richard vad hon egentligen känner, speciellt om hon är klädd i en sanslöst sexig utstyrsel. Problemet är att Kendall har samma idé. 25/06 år 2016 i Kanal 5.

06.45
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2013. Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. 2015.

07.10
Mike & Molly

Amerikansk komediserie från 2014. Molly upptäcker att Mike inte har varit hos doktorn på över tio år. 2016.

07.35
The middle

Amerikansk komediserie från 2013. Frankie vädjar till den elaka Rita Glössner att ta ner sina vindspel, vars ljud gör familjen Heck galen. Istället för att klaga på en kringeltillverkare åtar sig Brick att komma på en ny kringelprodukt åt företaget. Sue dejtar Darrin igen. 2016.

08.00
Brothers & sisters

Amerikansk dramaserie från 2009. Where there's smoke. Mer än en medlem av Walkerfamiljen tror sig vara gravid. Nora erbjuder sig att ta hand om sin åldrande mor som blivit dement. Luc får något spännande med posten. 04/06 år 2016 i.

08.55
Brothers & sisters

Amerikansk dramaserie från 2009. Love all. Luc blir medlem av familjen. Justin har svårt att hitta tillbaka till passionen för läkekonsten som han hade när han tjänstgjorde i Irak. Kevin kämpar med sin nyblivna arbetslöshet. 06/06 år 2016 i.


09.50
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2013. Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. i dag.

10.15
The middle

Amerikansk komediserie från 2013. Frankie vädjar till den elaka Rita Glössner att ta ner sina vindspel, vars ljud gör familjen Heck galen. Istället för att klaga på en kringeltillverkare åtar sig Brick att komma på en ny kringelprodukt åt företaget. Sue dejtar Darrin igen. i dag.

10.45
Vägens hjältar

Svensk realityserie från 2016. Micke kommer till en olycka på Essingeleden där en person rör sig på vägen mitt i trafiken. Denny kämpar med att dra upp en bil ur diket, men det är oerhört halt. Gojan får larm om en bil som behöver starthjälp men nyckeln till bilen fungerar inte. 19/01 år 2017 i Kanal 5.

11.45
America's funniest home videos

Amerikansk underhållning från 2017. Vanliga människors hemvideofilmer med fokus på humor. Det kan vara barnkalas, bröllop, husdjur, skidåkning och mycket annat som har fått en oväntad komisk knorr när något gått galet. 20/1.

12.15
Outsiders

Svensk dokumentärserie från 2016. Trebarnsmamman Linda har gjort en stor viktresa från 130 kg till 55 kg. Här genomgår hon den stora operationen där hon tar bort överskottshuden. Engelsmannen Pauls liv tog en rejäl vändning för sex år sedan då han i vuxen ålder fick Tourettes syndrom. 17/1.

13.15
Mannen som kunde tala med hästar

Amerikanskt drama från 1998. 13-åriga Grace och hästen Pilgrim är med om en ridolycka som leder till att Grace förlorar en del av sitt ben. Hon hamnar i en djup depression. Hennes mor, Annie MacLean, börjar misstänka att dotterns välbefinnande är knutet till Pilgrims, den nu psykiskt störda hästen. I ett försök att hjälpa dottern tar Annie kontakt med Tom Booker, en man som sägs kunna ”tala” med hästar. Men Tom vill inte hjälpa Annie. Hon beslutar sig då för att ta med sig dotter och hästen till Toms ranch i Montana. Skådespelare: Scarlett Johansson, Dianne Wiest, Chris Cooper, Sam Neill, Robert Redford, Kristin Scott Thomas.

Medverkande: Scarlett Johansson, Dianne Wiest, Chris Cooper, Sam Neill, Robert Redford, Kristin Scott Thomas
Regi: Robert Redford,

Mer omMannen som kunde tala med hästar
16.40
The big bang theory

Amerikansk komediserie från 2010. The cruciferous vegetable amplification. Sheldon börjar desperat försöka att utöka sin livslängd. 20/01 år 2017 i Kanal 5.

17.10
The big bang theory

Amerikansk komediserie från 2010. The zazzy substitution. Efter Sheldons uppbrott från Amy måste gänget ta sig an Sheldons besatta sökande efter icke-mänsklig vänskap, och de tar hjälp av hans mamma. 20/01 år 2017 i Kanal 5.

17.35
Black-ish

Amerikansk komediserie från 2016. När Dre upptäcker att Zoey vacklar i sin tro på Gud genomgår han en kris och behöver hjälp av familjemedlemmar och medarbetare. Bows bror Johan kommer på besök efter att ha bott utomlands och han blir en omedelbar nagel i ögat på Dre. 17/01 år 2017 i Kanal 5.

18.05
Röjar-Ralf

Amerikanskt animerat äventyr från 2012. Ralph är trött på att överskuggas av Fix-It Felix, hjälten i det spel som de båda är en del av som alltid får rädda dagen. Men efter att ha spelat ut samma gamla historia i flera decennier och gång på gång ha behövt se på när Felix tar hem vinsten, så bestämmer sig Ralph för att han är trött på att spela skurk. Han tar saken i sina egna gigantiska händer och ger sig in i spel efter spel i hela arkaden, och arbetar sig igenom TV-spel från varenda generation för att bevisa att han har det som krävs för att bli en hjälte. Under resans gång stöter han på den tuffe Sergeant Calhoun från actionspelet Hero's Duty. Det är emellertid den lättretliga och missanpassade Vanellope von Schweetz från det godisbelamrade racingspelet Sugar Rush som verkligen får sin tillvaro omskakad när Ralph av misstag släpper lös en dödlig fiende som hotar att förgöra hela arkaden. Kommer Ralph att kunna uppfylla sin dröm och rädda dagen innan det är för sent?.


Regi: Rich Moore

Mer omRöjar-Ralf
20.00
World's funniest videos: Top 10 countdown

Amerikansk humor från 2016. Roliga, tokiga och mycket underhållande vardagshändelser från verkliga livet som har hamnat på film. Vi ser barn, bröllop, husdjur och vilda lekar som inte gått som planerat. Varje avsnitt har ett nytt tema och räknar ner från nr 10 till nr 1.

20.30
World's funniest videos: Top 10 countdown

Amerikansk humor från 2016. Roliga, tokiga och mycket underhållande vardagshändelser från verkliga livet som har hamnat på film. Vi ser barn, bröllop, husdjur och vilda lekar som inte gått som planerat. Varje avsnitt har ett nytt tema och räknar ner från nr 10 till nr 1.

21.00
The wedding singer

Amerikansk romantisk komedi från 1998. Robbie Hart försörjer sig genom att sjunga på bröllop. På ett sådant möter han den odugliga servitrisen Julia och deras liv vänds upp och ned. De är båda förlovade, men deras möte får dem att undra om de verkligen är redo att gifta sig och huruvida de verkligen passar ihop med sina tillkommande livskamrater. Skådespelare: Christine Taylor, Allen Covert, Matthew Glave, Adam Sandler, Drew Barrymore.

Medverkande: Christine Taylor, Allen Covert, Matthew Glave, Adam Sandler, Drew Barrymore
Regi: Frank Coraci,

Mer omThe wedding singer
22.55
Gudfadern

Amerikanskt drama från 1972. Don Vito Corleone är den sicilianska maffiafamiljens överhuvud, Gudfadern, som styr den organiserade brottsligheten i New York. Problem uppstår när en annan maffiafamilj, Sollozzo, planerar att börja sälja droger på New Yorks gator. Skådespelare: Robert Duvall, Diane Keaton, Talia Shire, James Caan, Marlon Brando, Al Pacino.

Medverkande: Robert Duvall, Diane Keaton, Talia Shire, James Caan, Marlon Brando, Al Pacino
Regi: Francis Ford Coppola,

Mer omGudfadern
02.30
Castle

Amerikansk kriminalserie från 2014. Ett mordoffer hittas i skogen och det får Castle att minnas en traumatisk händelse från sin barndom. Beckett står inför ett vägskäl i sitt liv. 2016.

03.25
Major crimes

Amerikansk kriminalserie från 2014. Kvinnor börjar försvinna från en nattklubb och under utredningen blir det krig mellan Major Crimes-gruppen och Special Operations Bureau. 16/01 år 2017 i Kanal 5.

04.10
Devious maids

Amerikansk dramakomediserie från 2013. En besökare från Carmens förflutna dyker upp i Alejandros hus. Ny intressant information om Flora kommer fram. Peri misstänker att Spence är otrogen. Evelyn och Adrian firar en viktig födelsedag. 09/04 år 2016 i.

04.55
Devious maids

Amerikansk dramakomediserie från 2013. Zoilas jobb hamnar i fara när Genevieve har ekonomiska problem, Marisol gör en intressant upptäckt i Powells hus. Carmen blir svartsjuk när Sam har en träff. 10/04 år 2016 i.

05.40
Mike & Molly

Amerikansk komediserie från 2014. Molly upptäcker att Mike inte har varit hos doktorn på över tio år. 21/01 år 2017 i Kanal 5.